"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesć dziewoje
mierzyłyście kiedyś tempke rano po porannym ?
bo ja mierzyłam dziś z godzinę po i jakoś jest wysoko.. i się zastanawiam czy tak ma być, czy kuźwa jednak jestem po owulcje już bo skok spory...
kto rzuci okiem na wykres?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:cześć, ja z "sąsiedniego" wątku
Gadua
po na pewno nie jest miarodajna, zignoruj
tempkę mierzymy zaraz po przebudzeniu, nie wolno nawet wstać na siku, a co dopiero
tempka rośnie nawet jak leżysz, ale już nie śpisz
u nas poranne są bardzo rzadko heh domyślam się że temp zaburzona i ją zignorowałam, ale czy aż tak mogła wysoko poszybowac? pewnie takFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Gadua
wg mnie do pozytywu już blisko
ale czasem też trzeba robić test owu 2 razy dziennie, bo np. plik LH masz przed południem, a jak zrobić test wieczorem to już może być po pliku i pozytywu nie będzie
chyba nic innego mi nie pozostało jak nadal obserwowaćFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHej hej
U mnie też dziś pogoda pod psem wieje szalenie i ciemno jak w D... nie nawidze takiej pogody
Gizmo masz jakieś okienka w tym swoim planie zajęć co by do nas zaglądać? Tęsknimy...
Judi może jeszcze trzeba poczekać póki tempka w górze i @ nie ma jest nadzieja.
Gadu po to tempka na pewno się podwyższa hehe wiadomo ale jak koleżanka mówi ze nawet jak leżenie podwyższa tempkę to ja dziś się tak wierciłam po przebudzeniu i tempka mi spadła. Dziwne to
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej hej
U mnie też dziś pogoda pod psem wieje szalenie i ciemno jak w D... nie nawidze takiej pogody
Gizmo masz jakieś okienka w tym swoim planie zajęć co by do nas zaglądać? Tęsknimy...
Judi może jeszcze trzeba poczekać póki tempka w górze i @ nie ma jest nadzieja.
Gadu po to tempka na pewno się podwyższa hehe wiadomo ale jak koleżanka mówi ze nawet jak leżenie podwyższa tempkę to ja dziś się tak wierciłam po przebudzeniu i tempka mi spadła. Dziwne to
ja generalnie dziś miałam ciężką noc... bo R. wczoraj zasnął wieczorem... i się tak nabuzowałam że zasnąć nie mogłam , pół nocy się kręciłam... bo się wkurzam że ja testów robie milion , kase wydaje.. a On se spać idzie... rehabilituje się później.. dziśo 4 mnie już budził, ale co ja sie nawkurzam to moje
a obiecał mi jak poroniłam że za 2 miesiące bede w ciazy hahahah to teraz niech mnie nie oszukujeFabian Cyprian Tymuś -
Karolina2787 wrote:Gadi jak dla mnie to wszystkie masz pozytywne hehe chciałabym żeby mi tak testy wychodziły
sikałam też na ebayowe.... bo tamte na prawdę mnie zmyliły... i na ebayowych widać wzrost... i ten wczorajszy jakby pozytywny bo ja wiem ze ebayowe u mnie nigdy nie wychodziły takiego samego mocnego koloru
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/741509833396.jpgFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadi to chyba nie ma co tej tempki za bardzo brać do siebie co? Bo jednym tak wychodzi innym tak i kurcze miesza się wszystko. Ja myślałam że właśnie jak ciśnienie nam się zwiększa no bo wiadomo przy to normalne to i tempka podskoczy tak samo z ruszaniem się czy kręceniem w łóżku hmmm...
-
Karolina2787 wrote:Gadi to chyba nie ma co tej tempki za bardzo brać do siebie co? Bo jednym tak wychodzi innym tak i kurcze miesza się wszystko. Ja myślałam że właśnie jak ciśnienie nam się zwiększa no bo wiadomo przy to normalne to i tempka podskoczy tak samo z ruszaniem się czy kręceniem w łóżku hmmm...
ale Gizmo mi tlumaczyła wtedy że jak podczas człowiek się spoci... to termoregulacja człowieka robi tak że organizm się schładza co widac w postaci potu...
więc może zaraz po samym kilka minut tak to jest a potem odpowiednio rośnie ...
eh czasami lepiej nie wiedzieć niektórych rzeczy hahahaFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Rzeczywiście tutaj wyraźnie widać który jest ok i chyba będzie to pozytyw a pasowałoby Ci na ten dzień według standardu? Znaczy wdł Twoich wcześniejszych owu?
ale zrobię jeszcze dziś test i zobaczymy co dziś się tam dziejeFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:taaaak
ale zrobię jeszcze dziś test i zobaczymy co dziś się tam dzieje
A o jakiej porze robisz zawsze testy? Bo jak tak Ci ładnie wychodzą to może ja też bd próbowała w następnym cyklu jednak porobić jeszcze tylko przydałyby się lepsze bo te z allegro jedno że się już skończyły został jeden to i słabo wychodziły -
Karolina2787 wrote:A o jakiej porze robisz zawsze testy? Bo jak tak Ci ładnie wychodzą to może ja też bd próbowała w następnym cyklu jednak porobić jeszcze tylko przydałyby się lepsze bo te z allegro jedno że się już skończyły został jeden to i słabo wychodziły
no własnie masz porównanie u mnie tych z ebaya a tych aptecznych..
na tych ebayowych to trzeba mieć mega wprawę żeby upatrzyć owu.. bo bynajmniej w moim przypadku nigdy nie było 2 kresech takiej samej mocyKarolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:robie koło 17-18
no własnie masz porównanie u mnie tych z ebaya a tych aptecznych..
na tych ebayowych to trzeba mieć mega wprawę żeby upatrzyć owu.. bo bynajmniej w moim przypadku nigdy nie było 2 kresech takiej samej mocy
Kurczę to może warto jeszcze spróbować z innymi testami. Bo tempka jak na owu jest ok czyli jakby była a testy bladziaki