X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi

fd54c93331fd2e0b91815c532abebbf2.jpg

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewoje :)

mierzyłyście kiedyś tempke rano po porannym <3 ?
    bo ja mierzyłam dziś z godzinę po i jakoś jest wysoko.. i się zastanawiam czy tak ma być, czy kuźwa jednak jestem po owulcje już bo skok spory...
    kto rzuci okiem na wykres?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, ja z "sąsiedniego" wątku :D

Gadua
    po <3 na pewno nie jest miarodajna, zignoruj
    tempkę mierzymy zaraz po przebudzeniu, nie wolno nawet wstać na siku, a co dopiero <3

tempka rośnie nawet jak leżysz, ale już nie śpisz :)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a testy też jakoś dziwacznie mi wychodzą w tym cyklu

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58b0c9908421.jpg

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    cześć, ja z "sąsiedniego" wątku :D

Gadua
    po <3 na pewno nie jest miarodajna, zignoruj
    tempkę mierzymy zaraz po przebudzeniu, nie wolno nawet wstać na siku, a co dopiero <3

tempka rośnie nawet jak leżysz, ale już nie śpisz :)
    wiem , wiem :)
    u nas poranne <3 są bardzo rzadko heh domyślam się że temp zaburzona i ją zignorowałam, ale czy aż tak mogła wysoko poszybowac? pewnie tak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua
    wg mnie do pozytywu już blisko

ale czasem też trzeba robić test owu 2 razy dziennie, bo np. plik LH masz przed południem, a jak zrobić test wieczorem to już może być po pliku i pozytywu nie będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua
    a mierzysz w pochwie ?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Gadua
    wg mnie do pozytywu już blisko

ale czasem też trzeba robić test owu 2 razy dziennie, bo np. plik LH masz przed południem, a jak zrobić test wieczorem to już może być po pliku i pozytywu nie będzie
    no własnie w tym cyklu bawi sie ze mną w chowanego hehe :)
    chyba nic innego mi nie pozostało jak nadal obserwować

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)

U mnie też dziś pogoda pod psem wieje szalenie i ciemno jak w D... nie nawidze takiej pogody :(

Gizmo masz jakieś okienka w tym swoim planie zajęć co by do nas zaglądać? Tęsknimy... ;)

Judi może jeszcze trzeba poczekać póki tempka w górze i @ nie ma jest nadzieja.

Gadu po <3 to tempka na pewno się podwyższa hehe :D wiadomo ale jak koleżanka mówi ze nawet jak leżenie podwyższa tempkę to ja dziś się tak wierciłam po przebudzeniu i tempka mi spadła. Dziwne to

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi jak dla mnie to wszystkie masz pozytywne :D hehe chciałabym żeby mi tak testy wychodziły ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej hej :)

U mnie też dziś pogoda pod psem wieje szalenie i ciemno jak w D... nie nawidze takiej pogody :(

Gizmo masz jakieś okienka w tym swoim planie zajęć co by do nas zaglądać? Tęsknimy... ;)

Judi może jeszcze trzeba poczekać póki tempka w górze i @ nie ma jest nadzieja.

Gadu po <3 to tempka na pewno się podwyższa hehe :D wiadomo ale jak koleżanka mówi ze nawet jak leżenie podwyższa tempkę to ja dziś się tak wierciłam po przebudzeniu i tempka mi spadła. Dziwne to
    wiesz co kiedyś sobie expretymentowałam... i zmierzyłam temp wieczorem dosłownie 5 min po <3 i temp była bardzoooo niska.... pisałam chyba na priv o tym Lago i Gizmo myślałam że po samym <3 temp skacze do góry a Ona spadła...
    ja generalnie dziś miałam ciężką noc... bo R. wczoraj zasnął wieczorem... i się tak nabuzowałam że zasnąć nie mogłam , pół nocy się kręciłam... bo się wkurzam że ja testów robie milion , kase wydaje.. a On se spać idzie... rehabilituje się później.. dziśo 4 mnie już budził, ale co ja sie nawkurzam to moje :)
    a obiecał mi jak poroniłam że za 2 miesiące bede w ciazy hahahah to teraz niech mnie nie oszukuje :D

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi jak dla mnie to wszystkie masz pozytywne :D hehe chciałabym żeby mi tak testy wychodziły ;)
    no własnie dlatego jestem zmylona.... bo one są wszystkie prawie takie same.. i nie wiem jak je interpretować...
    sikałam też na ebayowe.... bo tamte na prawdę mnie zmyliły... i na ebayowych widać wzrost... i ten wczorajszy jakby pozytywny bo ja wiem ze ebayowe u mnie nigdy nie wychodziły takiego samego mocnego koloru

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/741509833396.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi to chyba nie ma co tej tempki za bardzo brać do siebie co? Bo jednym tak wychodzi innym tak i kurcze miesza się wszystko. Ja myślałam że właśnie jak ciśnienie nam się zwiększa no bo wiadomo przy <3 to normalne to i tempka podskoczy ;) tak samo z ruszaniem się czy kręceniem w łóżku hmmm...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gadi to chyba nie ma co tej tempki za bardzo brać do siebie co? Bo jednym tak wychodzi innym tak i kurcze miesza się wszystko. Ja myślałam że właśnie jak ciśnienie nam się zwiększa no bo wiadomo przy <3 to normalne to i tempka podskoczy ;) tak samo z ruszaniem się czy kręceniem w łóżku hmmm...
    no własnie...
    ale Gizmo mi tlumaczyła wtedy że jak podczas <3 człowiek się spoci... to termoregulacja człowieka robi tak że organizm się schładza co widac w postaci potu...
    więc może zaraz po samym <3 kilka minut tak to jest a potem odpowiednio rośnie ...
    eh czasami lepiej nie wiedzieć niektórych rzeczy hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście tutaj wyraźnie widać który jest ok i chyba będzie to pozytyw :) a pasowałoby Ci na ten dzień według standardu? Znaczy wdł Twoich wcześniejszych owu?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Rzeczywiście tutaj wyraźnie widać który jest ok i chyba będzie to pozytyw :) a pasowałoby Ci na ten dzień według standardu? Znaczy wdł Twoich wcześniejszych owu?
    taaaak :)
    ale zrobię jeszcze dziś test i zobaczymy co dziś się tam dzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaaak :)
    ale zrobię jeszcze dziś test i zobaczymy co dziś się tam dzieje

A o jakiej porze robisz zawsze testy? Bo jak tak Ci ładnie wychodzą to może ja też bd próbowała w następnym cyklu jednak porobić jeszcze ;) tylko przydałyby się lepsze bo te z allegro jedno że się już skończyły został jeden to i słabo wychodziły

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A o jakiej porze robisz zawsze testy? Bo jak tak Ci ładnie wychodzą to może ja też bd próbowała w następnym cyklu jednak porobić jeszcze ;) tylko przydałyby się lepsze bo te z allegro jedno że się już skończyły został jeden to i słabo wychodziły
    robie koło 17-18
    no własnie masz porównanie u mnie tych z ebaya a tych aptecznych..
    na tych ebayowych to trzeba mieć mega wprawę żeby upatrzyć owu.. bo bynajmniej w moim przypadku nigdy nie było 2 kresech takiej samej mocy

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    robie koło 17-18
    no własnie masz porównanie u mnie tych z ebaya a tych aptecznych..
    na tych ebayowych to trzeba mieć mega wprawę żeby upatrzyć owu.. bo bynajmniej w moim przypadku nigdy nie było 2 kresech takiej samej mocy

Kurczę to może warto jeszcze spróbować z innymi testami. Bo tempka jak na owu jest ok czyli jakby była a testy bladziaki :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kurczę to może warto jeszcze spróbować z innymi testami. Bo tempka jak na owu jest ok czyli jakby była a testy bladziaki :/
    no ja bym spróbowała...

‹‹ 694 695 696 697 698 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ