X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jeszcze masz troszkę czasu na podjęcie tej decyzji...
    masz już termin laparo ?

Tak 16.11 idę na stół

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dziewczyny dopiero się obudziłam:-)
    I tak mysle czy jak pójdę po test do apteki i pewnie bedzie to 25 czy go kupować. Czy zaczekać do jutra i kupic popoludniu w rossmanie 10 . Ot tak taki dylemat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie bedzie to już pierwszy mocz bo po mierzeniu tempki musiałam skorzystać z wc bo bym już nie wytrzymała:-p

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    I nie bedzie to już pierwszy mocz bo po mierzeniu tempki musiałam skorzystać z wc bo bym już nie wytrzymała:-p
    no to idź i kup dwa :)
    jeden zrób dziś, drugi jutro z porannego :D hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona to może jakieś fajne puzzle? do tego jakąś fajną gre dla 2 latek ;) możesz coś kompletować edukacyjnego :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadywuje do pracy.... dziś mi trochę zejdzie... wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny poczekam do jutra rana . Kupię dzisiaj test bez pośpiechu i zrobię go rano :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem se na chwilke ;)

Ona ja mojej Zosi kupiłam na dwa latka domek dla lalek z mebelkami uwielbia go i uwielbia ustawiać te mebelki może takie coś? Bo są różne dla starszych dzieci mają mniejsze elementy a dla tych młodszych oczywiście są odpowiednie by się niczym nie zadławiły itp. drewniane i plastikowe są te domki fajna sprawa :)

Judi kupuj kupuj i sikaj jutro :D będzie zielono!

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :-)
    Ja dzisiaj pospalam do 10. Odespalam cały tydzień:)
    Judi To kup test i sikaj jutro, ale ja bym nie wytrzymała chyba :D
    ona też mamy w listopadzie urodziny 2 latka i nie mam żadnego pomysłu na prezent. Zabawek ma pełno, ubrania to słaby pomysł. Chodziło mi po głowie wykupienie sesji dzieciecej, ale sama nie wiem. Może zapytaj rodziców co potrzeba :)

U nas remont już skończony prawie. W wolnej chwili musimy jeszcze podjechać do Ikei po parę drobiazgów i chyba niedługo kupimy już łóżeczko :-)

Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik łóżeczko :D <3 ach.... pięknie! A jak się ogólnie czujesz kochana nasza? :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik łóżeczko :D <3 ach.... pięknie! A jak się ogólnie czujesz kochana nasza? :)
    Czuję się świetnie :-) chciałabym ponarzekać na cos, ale nie mam kompletnie powodu. Zuza coraz bardziej mnie kopie, a ja chodze z bananem na ustach :) przytylam prawie 10 kg, ale jakoś się tym nie przejmuje :D
    W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę :D

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Czuję się świetnie :-) chciałabym ponarzekać na cos, ale nie mam kompletnie powodu. Zuza coraz bardziej mnie kopie, a ja chodze z bananem na ustach :) przytylam prawie 10 kg, ale jakoś się tym nie przejmuje :D
    W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę :D

To cudownie kochana :) a waga psi najważniejsze że dzidzia ma się dobrze, rośnie zdrowo i daje boksy mamie :) hihi Co do seksów no to się nie dziwię że świrujesz bo ileż można wytrzymać bez tego ;) a Twój pewno też tęskni za małym co nie co :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny zrobiłam jednak dzisiaj testa i zobaczyłam biel niestety . To by było za piękne żebym ja zobaczyła 2kreski. No niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi oj tam może po prostu za wcześnie jeszcze dla groszka nie zdążył się dobrze zagnieździć i jeszcze nie z porannego to pewnie dlatego nie smutaj Kciukam że niedługo się pokaże :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    No dziewczyny zrobiłam jednak dzisiaj testa i zobaczyłam biel niestety . To by było za piękne żebym ja zobaczyła 2kreski. No niestety.
    mam nadzieję ze kupiłaś dwa i zrobisz rano z porannego moczu ? z popołudniowym róznie bywa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam nadzieję ze kupiłaś dwa i zrobisz rano z porannego moczu ? z popołudniowym róznie bywa..

Tak ale 25 bo 10zrobiłam dzisiaj

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak jak pisałam wcześniej podaje moje wyniki z końca kwietnia: TSH-2.26; FT3-4.9 ; FT4 13.6. TSH niby w połowie dopuszczalnego przedziału, ale zastnawiam się czy nie powinno być niższe. W tygodniu mam zamiar skontrolować jeszcze TSH, bo od kwietnia ciągle na Thyrozolu więz wynik mógł się zmienić . Co myślicie?

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej powtórzyłam test niestety negatywny.. pomimo że tempka ładna no trudno czekam za@ i tracę pomału nadzieje że kiedy kolwiek mi się uda.

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi :( <3

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Czytam Was w wolnej chwili ale nie mam czasu odpisać.

Judi jeszcze jest nadzieja póki @ nie ma :) nie poddawaj sie Slonce <3

Natsik ale Twój suwaczek pędzi do przodu :D

Za resztę trzymam kciuki. Te co czekają na owu, aby byla owocna :) a te które spodziewają sie @ aby wcale do Was nie zawitala :-*

Ciepłego dzionka Wam życzę bo u mnie jak narazie wichura i ciągle leje :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ