"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem se na chwilke
Ona ja mojej Zosi kupiłam na dwa latka domek dla lalek z mebelkami uwielbia go i uwielbia ustawiać te mebelki może takie coś? Bo są różne dla starszych dzieci mają mniejsze elementy a dla tych młodszych oczywiście są odpowiednie by się niczym nie zadławiły itp. drewniane i plastikowe są te domki fajna sprawa
Judi kupuj kupuj i sikaj jutro będzie zielono! -
Hej ho
Ja dzisiaj pospalam do 10. Odespalam cały tydzień
Judi To kup test i sikaj jutro, ale ja bym nie wytrzymała chyba
ona też mamy w listopadzie urodziny 2 latka i nie mam żadnego pomysłu na prezent. Zabawek ma pełno, ubrania to słaby pomysł. Chodziło mi po głowie wykupienie sesji dzieciecej, ale sama nie wiem. Może zapytaj rodziców co potrzeba
U nas remont już skończony prawie. W wolnej chwili musimy jeszcze podjechać do Ikei po parę drobiazgów i chyba niedługo kupimy już łóżeczko
Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Natsik łóżeczko ach.... pięknie! A jak się ogólnie czujesz kochana nasza?
W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:Czuję się świetnie chciałabym ponarzekać na cos, ale nie mam kompletnie powodu. Zuza coraz bardziej mnie kopie, a ja chodze z bananem na ustach przytylam prawie 10 kg, ale jakoś się tym nie przejmuje
W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę
To cudownie kochana a waga psi najważniejsze że dzidzia ma się dobrze, rośnie zdrowo i daje boksy mamie hihi Co do seksów no to się nie dziwię że świrujesz bo ileż można wytrzymać bez tego a Twój pewno też tęskni za małym co nie co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:No dziewczyny zrobiłam jednak dzisiaj testa i zobaczyłam biel niestety . To by było za piękne żebym ja zobaczyła 2kreski. No niestety.Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak jak pisałam wcześniej podaje moje wyniki z końca kwietnia: TSH-2.26; FT3-4.9 ; FT4 13.6. TSH niby w połowie dopuszczalnego przedziału, ale zastnawiam się czy nie powinno być niższe. W tygodniu mam zamiar skontrolować jeszcze TSH, bo od kwietnia ciągle na Thyrozolu więz wynik mógł się zmienić . Co myślicie?
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Czytam Was w wolnej chwili ale nie mam czasu odpisać.
Judi jeszcze jest nadzieja póki @ nie ma nie poddawaj sie Slonce
Natsik ale Twój suwaczek pędzi do przodu
Za resztę trzymam kciuki. Te co czekają na owu, aby byla owocna a te które spodziewają sie @ aby wcale do Was nie zawitala :-*
Ciepłego dzionka Wam życzę bo u mnie jak narazie wichura i ciągle leje