X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jeszcze masz troszkę czasu na podjęcie tej decyzji...
    masz już termin laparo ?

Tak 16.11 idę na stół

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dziewczyny dopiero się obudziłam:-)
    I tak mysle czy jak pójdę po test do apteki i pewnie bedzie to 25 czy go kupować. Czy zaczekać do jutra i kupic popoludniu w rossmanie 10 . Ot tak taki dylemat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie bedzie to już pierwszy mocz bo po mierzeniu tempki musiałam skorzystać z wc bo bym już nie wytrzymała:-p

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    I nie bedzie to już pierwszy mocz bo po mierzeniu tempki musiałam skorzystać z wc bo bym już nie wytrzymała:-p
    no to idź i kup dwa :)
    jeden zrób dziś, drugi jutro z porannego :D hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona to może jakieś fajne puzzle? do tego jakąś fajną gre dla 2 latek ;) możesz coś kompletować edukacyjnego :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadywuje do pracy.... dziś mi trochę zejdzie... wrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny poczekam do jutra rana . Kupię dzisiaj test bez pośpiechu i zrobię go rano :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem se na chwilke ;)

Ona ja mojej Zosi kupiłam na dwa latka domek dla lalek z mebelkami uwielbia go i uwielbia ustawiać te mebelki może takie coś? Bo są różne dla starszych dzieci mają mniejsze elementy a dla tych młodszych oczywiście są odpowiednie by się niczym nie zadławiły itp. drewniane i plastikowe są te domki fajna sprawa :)

Judi kupuj kupuj i sikaj jutro :D będzie zielono!

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :-)
    Ja dzisiaj pospalam do 10. Odespalam cały tydzień:)
    Judi To kup test i sikaj jutro, ale ja bym nie wytrzymała chyba :D
    ona też mamy w listopadzie urodziny 2 latka i nie mam żadnego pomysłu na prezent. Zabawek ma pełno, ubrania to słaby pomysł. Chodziło mi po głowie wykupienie sesji dzieciecej, ale sama nie wiem. Może zapytaj rodziców co potrzeba :)

U nas remont już skończony prawie. W wolnej chwili musimy jeszcze podjechać do Ikei po parę drobiazgów i chyba niedługo kupimy już łóżeczko :-)

Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik łóżeczko :D <3 ach.... pięknie! A jak się ogólnie czujesz kochana nasza? :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Natsik łóżeczko :D <3 ach.... pięknie! A jak się ogólnie czujesz kochana nasza? :)
    Czuję się świetnie :-) chciałabym ponarzekać na cos, ale nie mam kompletnie powodu. Zuza coraz bardziej mnie kopie, a ja chodze z bananem na ustach :) przytylam prawie 10 kg, ale jakoś się tym nie przejmuje :D
    W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę :D

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Czuję się świetnie :-) chciałabym ponarzekać na cos, ale nie mam kompletnie powodu. Zuza coraz bardziej mnie kopie, a ja chodze z bananem na ustach :) przytylam prawie 10 kg, ale jakoś się tym nie przejmuje :D
    W czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że moje lozysko poszło do góry i dostaniemy pozwolenie na seksy, bo już wariuje trochę :D

To cudownie kochana :) a waga psi najważniejsze że dzidzia ma się dobrze, rośnie zdrowo i daje boksy mamie :) hihi Co do seksów no to się nie dziwię że świrujesz bo ileż można wytrzymać bez tego ;) a Twój pewno też tęskni za małym co nie co :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny zrobiłam jednak dzisiaj testa i zobaczyłam biel niestety . To by było za piękne żebym ja zobaczyła 2kreski. No niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi oj tam może po prostu za wcześnie jeszcze dla groszka nie zdążył się dobrze zagnieździć i jeszcze nie z porannego to pewnie dlatego nie smutaj Kciukam że niedługo się pokaże :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    No dziewczyny zrobiłam jednak dzisiaj testa i zobaczyłam biel niestety . To by było za piękne żebym ja zobaczyła 2kreski. No niestety.
    mam nadzieję ze kupiłaś dwa i zrobisz rano z porannego moczu ? z popołudniowym róznie bywa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    mam nadzieję ze kupiłaś dwa i zrobisz rano z porannego moczu ? z popołudniowym róznie bywa..

Tak ale 25 bo 10zrobiłam dzisiaj

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak jak pisałam wcześniej podaje moje wyniki z końca kwietnia: TSH-2.26; FT3-4.9 ; FT4 13.6. TSH niby w połowie dopuszczalnego przedziału, ale zastnawiam się czy nie powinno być niższe. W tygodniu mam zamiar skontrolować jeszcze TSH, bo od kwietnia ciągle na Thyrozolu więz wynik mógł się zmienić . Co myślicie?

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej powtórzyłam test niestety negatywny.. pomimo że tempka ładna no trudno czekam za@ i tracę pomału nadzieje że kiedy kolwiek mi się uda.

• Nats Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi :( <3

3500 g 54 cm <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Czytam Was w wolnej chwili ale nie mam czasu odpisać.

Judi jeszcze jest nadzieja póki @ nie ma :) nie poddawaj sie Slonce <3

Natsik ale Twój suwaczek pędzi do przodu :D

Za resztę trzymam kciuki. Te co czekają na owu, aby byla owocna :) a te które spodziewają sie @ aby wcale do Was nie zawitala :-*

Ciepłego dzionka Wam życzę bo u mnie jak narazie wichura i ciągle leje :/

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
‹‹ 693 694 695 696 697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ