"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Gizmu Jak tam studenckie życie? Otrzęsiny już były?
Gadu Mi sie wydaje, że dzisiejsza tempka może być zaburzona. Musisz poczekać do jutra i wtedy zobaczysz. A z testami owu to różnie bywa. Czasem ciężko wypalac pozytyw. Swoją drogą zazdroszczę seksow. Porannych i nie tylko
Ja właśnie pije herbatę i śniadanie jem. Rano już byłam w labo. Kolejka, że Ho ho, ale ja z moim mini brzuchem nawet nie miałam jak się wepchac
Ale krew upuszczona
Jaka u Was pogoda? U mnie zimno się zrobiło. 7 stopni :]Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej dziewczyny
Gizmu Jak tam studenckie życie? Otrzęsiny już były?
Gadu Mi sie wydaje, że dzisiejsza tempka może być zaburzona. Musisz poczekać do jutra i wtedy zobaczysz. A z testami owu to różnie bywa. Czasem ciężko wypalac pozytyw. Swoją drogą zazdroszczę seksow. Porannych i nie tylko
Ja właśnie pije herbatę i śniadanie jem. Rano już byłam w labo. Kolejka, że Ho ho, ale ja z moim mini brzuchem nawet nie miałam jak się wepchac
Ale krew upuszczona
Jaka u Was pogoda? U mnie zimno się zrobiło. 7 stopni :]Fabian Cyprian Tymuś -
Witam się i ja...
Miałam maraton chorobowy. W dwa tygodnie przerobiłam trzy: przeziębienie, zapalenie oskrzeli, a na wielki finał UWAGA: Grypa żołądkowa...
Ja to mam szczęście.
Dziś jestem pierwszy dzień w pracy, ale nie jestem pewna, czy był to najlepszy pomysł, nadal słabo się czuje, ale miałam wrażenie, że im dłużej siedzę w domu tym więcej chorób mnie dopada.
Dziś też pierwsza wizyta u gin. Zobaczymy co powie.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:Witam się i ja...
Miałam maraton chorobowy. W dwa tygodnie przerobiłam trzy: przeziębienie, zapalenie oskrzeli, a na wielki finał UWAGA: Grypa żołądkowa...
Ja to mam szczęście.
Dziś jestem pierwszy dzień w pracy, ale nie jestem pewna, czy był to najlepszy pomysł, nadal słabo się czuje, ale miałam wrażenie, że im dłużej siedzę w domu tym więcej chorób mnie dopada.
Dziś też pierwsza wizyta u gin. Zobaczymy co powie.
i czekamy na wieści z wizytyFabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny wczytałam się mocne w to co pisałyście na temat temepratury i powiem Wam jak ja miałam ostatnio. 13 dc pęcherzyk 18 mm a 15 dc widać było , że pękł, więc ginekolog przypuszczał owulacje 14dc. Natomiast regularnie mierzyłam temperature i skok dopiero zauważyłam 4 dni po owulacji. Mało tego ginekolog mówił, że w dniu owulacji jest dołek temperaturowy, czyli lekko spada temperatura...więc ja osobiście czekam na ten dołek bardziej niż na skok...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoże to moje wyobrażenia,ale zapytam
otóż uznałam ten test za negatyw i tak wam napisałam bo tak sadze i normalnie widzę jak leży że kreski nie ma. ale w pewnym momecie pojawiła sie kreska ale bardziej biała i została taka a pod kątem przechylenia wpada w taki naprawdę cień delikatnego różu, test był o czułości 25. nie daje mi to spokoju i chciałam się wam zapytać czy któraś tak miała ? -
Judi22 wrote:może to moje wyobrażenia,ale zapytam
otóż uznałam ten test za negatyw i tak wam napisałam bo tak sadze i normalnie widzę jak leży że kreski nie ma. ale w pewnym momecie pojawiła sie kreska ale bardziej biała i została taka a pod kątem przechylenia wpada w taki naprawdę cień delikatnego różu, test był o czułości 25. nie daje mi to spokoju i chciałam się wam zapytać czy któraś tak miała ?27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Ja miałam, ze po około 20 minutach pojawiło sie coś 'dziwnego", lekko rózowe bardziej jak półksiężyc niż prosta kreska. U mnie pojawiła się jednak @, mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej. Może masz zdjęcie?
no nietety ta kreska to cień cienia i nie chce wyjść na zdj . -
Judi22 wrote:no nietety ta kreska to cień cienia i nie chce wyjść na zdj .27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:https://zapodaj.net/6caae5c776a58.jpg.html
pokaże wam zdj ale strasznie jakość do d..3500 g 54 cm -
nick nieaktualny