"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:ale Wam powiem, że nie pierwszy raz w ostatnim czasie słysze że owulacją potwierdzona monitoringiem wkazuje na późniejszy skok temp.. już po owulacji... że skok jest tylko potwierdzeniem że owulacja się odbyła i że zaczął działać progesteron... także kurcze.. no chyba to wszystko co robię jest czysto hipotetyczne...
wrr nie wiem kiedy się uda.. ale jakoś po tej stracie mam jeszcze większe parcie niż przed... czekam na rainbow babyGaduaaa lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hejdziewczyny . U mnie temperatura bez zmian. Ale nie wierzę zbytnio w to by to wskazywało na grocha. To by był chyba jakis cud
trzeba myśleć pozytywnie, temperaturę masz wysoką, a cykle iludniowe? Widzę, że w drugiej fazie u Ciebie jak i u mnie ból jajników, co Twój ginekolog na te bóle mówił?27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:trzeba myśleć pozytywnie, temperaturę masz wysoką, a cykle iludniowe? Widzę, że w drugiej fazie u Ciebie jak i u mnie ból jajników, co Twój ginekolog na te bóle mówił?
27dniowe. W tym cyklu tak mam z jajnikami wczesniej mialam ale nie tak długo i nic mi ginekolog szczególnego na ten temat nie powiedział tylko że tak czasami jest bo u mnie nic nie widzi niepokojąceiwona jajnikach wiec jest ok. -
Czyli siedzisz na szpilkach:) jutro może powtórz test... przytulanie było w dobrym dniu, bo nawet lekki spadek temp widać, więc wszystko co było w Waszej mocy zrobione
mnie też jajniki często bolą w drugiej fazie i martwię się trochę, bo to od kąd się zaczęliśmy starać, wcześniej nie27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Laski mam pytanie
Mam jeszcze CLO a to ostatni cykl przed laparoskopia, może lykac?
Co o tym myślicie? Raczej nie powinno zaszkodzić ... niewiem już sama tempka ble ble jaka była właściwie to nie różniła się niczym o tej z pierwszej fazy ... -
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Monia de facto jak pomyślę o tym to hmm brałam 5 miesięcy Clo przy czym miałam tylko jedno badanie USG czy reaguje na te leki i na tym koniec, więc jakoby kontroli lekarza też nie było
Bo ja dostałam clo i lamettę, ale musiałabym być minimum 2 razy na monitoringu, żeby sprawdzać co się tam dzieje i dostać zastrzyk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamara wrote:Judi Twój wykres to też tory pod pendolino. Gdyby @ miała nadejść jutro to dziś miałabyś już spadek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:28
-
Samara wrote:Kozamonia, faktycznie piękny wzorowy wykres. Nie może być inaczej niż zielono
Generalnie nie czuję się jakoś specjalnie ciążowo, tylko ciągle mnie coś w jajnikach kłuje. A znowu sutki zaczynają boleć jak zawsze przed @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny