"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Kozamonia i Karola jestem za. odkryłyście już coś ciekawego? Ja właśnie narzekam małżowi, że chyba mam zgage. Hahahaha. Na bank mi się zacznie teraz, jak już "taki" poważny objaw odkryłam hahahaha.
A kłuje mnie coś ciąglezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Hej lasencje :-*
Przepraszam, że się wieki nie odzywalam, ale nie było mnie teraz przez tydzień. Postanowiłyśmy z mamą, że spontanicznie siostrę odwiedzimy i właśnie wracam z lotniska
ona obiecuję, ze w tym tygodniu ograne te tabletki dla Ciebie. Ehh mam nadzieję, ze nie jesteś na mnie bardzo zła
Widzę, że wspólne testowanie się szykuje. Trzymamy z Zuza za Was wszystkie mocno kciuki! Ostatnio chodze zakatarzona cały czas także łapcie wirusy
Obiecuję, ze wieczorem Was nadrobie i napiszę coś więcej :*
Pozdrawiam Was wszystkie kochane!
zapachmalin, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Ja też dziewcyny po owulacji 9dni cmią mnie jajniki ostatnio te zawroty głowy straszne zmęczenie itez apetyt mam dobry poszło w cycki bo wydają mi się pełniejsze no i w boczki3500 g 54 cm
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:@ termin na sobote wdł tego jak wypadła owulacja,ale chetnie testowałabym wcześniej:) najchetniej jeszcze dzisiaj hehe ale wiem że to za wcześnie
Zacznij tutaj pieknie październik i wysyp Groszkow jesiennych3500 g 54 cm -
nick nieaktualny19ina90 wrote:Prolaktyna z krwi?
Natsik inaczej być nie może no z takimi objawami jakie my mamy to tylko ciąże
I łapie Wasze wiruski Twoje i Zuzi Chaps
Judi rzeczywiście super wykresik oby się zazieleniło wkrótce kciukamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 17:45
Nats lubi tę wiadomość
-
19ina90 wrote:Witam Was serdecznie,
postanowiłam do Was dołączyć, bo zwyczajnie brak mi sił i przyda się każde słowo otuchy...rok po ślubie, przytulanie bez żadnych zabezpieczeń, od maja intensywne staranie i nic....każdy miesiąc - nowe objawy ciąży, której nie ma...ciężko na sercu. Jak sobie radzić?Fabian Cyprian Tymuś -
Judi22 wrote:@ termin na sobote wdł tego jak wypadła owulacja,ale chetnie testowałabym wcześniej:) najchetniej jeszcze dzisiaj hehe ale wiem że to za wcześnieFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyOooo Judi będę tu jutro pierwsza z rana i mam nadzieję z gratulacjami:-)
Ina Witaj
No ja prawie prawie męża udobruchalam choć jeszcze nie do końca
Japierdziele czuje rozwarcie szyjki ha ha normalnie mnie coś rozpiera od środka:-O
Gadu pójdę na tą tarczyce jak jutro będzie wolne to zapierdzielam już jutro bo endokrynolog ma być u mnie 13.10
I tak już w przyszłym tygodniu badania krwi na grupę przeswietlenie płuc badanie na krzepnięcie i miesiąc na stół... Japierdziele mam stracha nie tak przed samą laparo jak przed usypianiem... -
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:Dziekuje za miłe powitanie,
żadnych szczególnych badań nie robiłam, poza tym że TSH ponieważ od roku lecze sie na nadzynność, ale poziom ustabilizowany. Siebie obwiniam za brak ciąży i tą moją tarczyce. Właściwie nie wiem co powinnam badać, ginekolog nic nie zlecił, jedynie Duphaston przez 6 dni po owulacji każe brać i tyle...myślimy o badaniu nasienia, ale może w przyszłym miesiący, gdy się nie uda, wszystko jednak kosztuje...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:a jak twoje ft 4 i ft 3 ?i jaki poziom tsh ? przeciwciała kiedykolwiek badane ?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30