"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny

Marta koniecznie daj znać wieczorem co tam z twoim mężem, bo jeżeli już dłużej go boli to nie można tego bagatelizować. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.
U mnie nic nowego się nie dzieje. Jakaś taka nerwowa jestem dzisiaj i niewyspana, bo od zmiany czasu strasznie źle śpię. -
o kurde co to za krótki @ ??calanthe wrote:Marteczka92 również ściskam kciukasy by się okazało, że to tylko błahostka i było dobrze

Kozamonia chyba ta pogoda tak wstrętnie na nas działa i człowiek taki zamulony chodzi ;/
Gaduuu specjalnie dla Ciebie moja psiocha stoi otworem, czyt. udostępniłam wykres, choć jest mało ciekawy ;pFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyHejdziewczyny

CARO jak bardzo się ciesze, że serduszko bije i jest wszystko ładnie pięknie a najważniejsze że jest dobrze wszystko
Mnie to też się nic nie chce ostatnio zasypiam wieczorami jak dziecko nawet nie zdążę swoich seriali programów obejrzeć a rano ciężko się z łóżka wygramolić. Nie lubie takiej pogody
Caro lubi tę wiadomość
-
No więc, zrobili mężulkowi rtg klatki piersiowej + prawego boku, na szczęście większego żadnego złamania i stłuczenia nie wykazało. Jedynie może to być delikatne złamanie żebra, które jest tak małe ze nie widoczne na rtg. Ma brać leki przeciwbólowe i do konca tyg ma L4. Jeśli do tej pory mu nie przejdzie to ma się zgłosić ponownie.
-
Hej Dziewczyny,
calanthe Też tak miewałam, raz @ była obfita a raz skąpa. I faktycznie jeden miesiąc nadrabiał czasem za poprzedni. Takie to nasze organizmy dziwnie zbudowane, że pewnie nawet lekarz i tak nie zna odpowiedź na wiele pytań
Marteczka Kurczę no to trochę na strachu się skończyło, a teraz niech Mąż odpoczywa. I weź go kontroluj, bo faceci mają skłonność do tego że bagatelizują pewne sprawy heh.
Posok chłopak? Jej! Super!
Gratuluję! Imię macie już wybrane?
Judi a tak u Ciebie co słychać na wykresisku? Jakieś przeczucia magiczne?
Gaduaaa
little magic for you

Gizmo Dziobaj Dziobaczku Krzaczasty

A Karola i Malinka i Natsik gdzie?
A może się powtórzę, ale co z Lago?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 21:19
Gaduaaa, Marteczka93, calanthe, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Marteczka93 wrote:No więc, zrobili mężulkowi rtg klatki piersiowej + prawego boku, na szczęście większego żadnego złamania i stłuczenia nie wykazało. Jedynie może to być delikatne złamanie żebra, które jest tak małe ze nie widoczne na rtg. Ma brać leki przeciwbólowe i do konca tyg ma L4. Jeśli do tej pory mu nie przejdzie to ma się zgłosić ponownie.
Na złamanie leki przeciwbólowe? Co za lekarze
Oby mu szybko przeszło - Zdrówka.
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki przeciwciał przeciwjądrowych (ANA1) - są ujemne.
To chyba dobrze? -
Ja również się witam

Jestem dzisiaj ledwo żywa, a za oknem pada śnieg. Pogoda ideał
Temperatura zaczęła spadać, więc @ tuż za rogiem. Musimy z męże podjąć w końcu jakąś decyzję odnośnie in vitro, czy robimy czy nie. Bo takie odkładanie tej rozmowy i decyzji nic nie zmieni. -
wiesz Monia.. ja jeszcze pisze na wątku "poronienie" i tam właśnie wczoraj odebrałą piekną betę dziewczyna ktora po 4 latach starań i poronieniach podeszła do in vitrokozamonia wrote:Ja również się witam

Jestem dzisiaj ledwo żywa, a za oknem pada śnieg. Pogoda ideał
Temperatura zaczęła spadać, więc @ tuż za rogiem. Musimy z męże podjąć w końcu jakąś decyzję odnośnie in vitro, czy robimy czy nie. Bo takie odkładanie tej rozmowy i decyzji nic nie zmieni.
udało sie za pierwszym razem i to dwa jajeczka !
także ja popieram !!
kozamonia, ladybag, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
więc działajciekozamonia wrote:I o to chodzi. Bo zawsze można czekać aż się wyniki polepszą, tylko że to może trwać i trwać. A skoro można szybciej liczyć na swój mały cud, to czemu nie spróbować

ja uznaję zasadę że jak drzwiami nie można to trzeba oknem !
kozamonia, Marteczka93, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś