"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Marta koniecznie daj znać wieczorem co tam z twoim mężem, bo jeżeli już dłużej go boli to nie można tego bagatelizować. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.
U mnie nic nowego się nie dzieje. Jakaś taka nerwowa jestem dzisiaj i niewyspana, bo od zmiany czasu strasznie źle śpię. -
calanthe wrote:Marteczka92 również ściskam kciukasy by się okazało, że to tylko błahostka i było dobrze
Kozamonia chyba ta pogoda tak wstrętnie na nas działa i człowiek taki zamulony chodzi ;/
Gaduuu specjalnie dla Ciebie moja psiocha stoi otworem, czyt. udostępniłam wykres, choć jest mało ciekawy ;pFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHejdziewczyny
CARO jak bardzo się ciesze, że serduszko bije i jest wszystko ładnie pięknie a najważniejsze że jest dobrze wszystko
Mnie to też się nic nie chce ostatnio zasypiam wieczorami jak dziecko nawet nie zdążę swoich seriali programów obejrzeć a rano ciężko się z łóżka wygramolić. Nie lubie takiej pogodyCaro lubi tę wiadomość
-
No więc, zrobili mężulkowi rtg klatki piersiowej + prawego boku, na szczęście większego żadnego złamania i stłuczenia nie wykazało. Jedynie może to być delikatne złamanie żebra, które jest tak małe ze nie widoczne na rtg. Ma brać leki przeciwbólowe i do konca tyg ma L4. Jeśli do tej pory mu nie przejdzie to ma się zgłosić ponownie.
-
Hej Dziewczyny,
calanthe Też tak miewałam, raz @ była obfita a raz skąpa. I faktycznie jeden miesiąc nadrabiał czasem za poprzedni. Takie to nasze organizmy dziwnie zbudowane, że pewnie nawet lekarz i tak nie zna odpowiedź na wiele pytań
Marteczka Kurczę no to trochę na strachu się skończyło, a teraz niech Mąż odpoczywa. I weź go kontroluj, bo faceci mają skłonność do tego że bagatelizują pewne sprawy heh.
Posok chłopak? Jej! Super! Gratuluję! Imię macie już wybrane?
Judi a tak u Ciebie co słychać na wykresisku? Jakieś przeczucia magiczne?
Gaduaaa little magic for you
Gizmo Dziobaj Dziobaczku Krzaczasty
A Karola i Malinka i Natsik gdzie?
A może się powtórzę, ale co z Lago?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 21:19
Gaduaaa, Marteczka93, calanthe, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Marteczka93 wrote:No więc, zrobili mężulkowi rtg klatki piersiowej + prawego boku, na szczęście większego żadnego złamania i stłuczenia nie wykazało. Jedynie może to być delikatne złamanie żebra, które jest tak małe ze nie widoczne na rtg. Ma brać leki przeciwbólowe i do konca tyg ma L4. Jeśli do tej pory mu nie przejdzie to ma się zgłosić ponownie.
Na złamanie leki przeciwbólowe? Co za lekarze
Oby mu szybko przeszło - Zdrówka.
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki przeciwciał przeciwjądrowych (ANA1) - są ujemne.
To chyba dobrze? -
Ja również się witam
Jestem dzisiaj ledwo żywa, a za oknem pada śnieg. Pogoda ideał
Temperatura zaczęła spadać, więc @ tuż za rogiem. Musimy z męże podjąć w końcu jakąś decyzję odnośnie in vitro, czy robimy czy nie. Bo takie odkładanie tej rozmowy i decyzji nic nie zmieni. -
kozamonia wrote:Ja również się witam
Jestem dzisiaj ledwo żywa, a za oknem pada śnieg. Pogoda ideał
Temperatura zaczęła spadać, więc @ tuż za rogiem. Musimy z męże podjąć w końcu jakąś decyzję odnośnie in vitro, czy robimy czy nie. Bo takie odkładanie tej rozmowy i decyzji nic nie zmieni.kozamonia, ladybag, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
kozamonia wrote:I o to chodzi. Bo zawsze można czekać aż się wyniki polepszą, tylko że to może trwać i trwać. A skoro można szybciej liczyć na swój mały cud, to czemu nie spróbować
ja uznaję zasadę że jak drzwiami nie można to trzeba oknem !kozamonia, Marteczka93, Posok82, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś