X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Cześć lachony...
    brakuje mi Naszego starego klimatu... bardzo...
    brakuje mi jak Lago i Gizmo głupawkę miały i pisałyśmy o głupotach...
    rano zawsze na kawce się meldowałyśmy wszystkie a ostatni wieje tu straszną stypą..

:(

malinka nie pisze.. :( Karolina zdołowana... Natsik nie opowiada o detektorze...
    eh.. wróćcie baby !

nikt mnie nie pociesza i nie obraca w żart mojego dennego wykresu i braku owulacji.. no kurde dupa blada...

to ja się odezwę!

Gadi, co za cholerny wykres, cykl... ma się przywołać do porządku!! Co to ma być??? Bunt?
    Może Ci jesień nie służy...może za zimno i temp taka płaska. Przecież proga miałaś Bejbe ładnego!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Mnie wówczas mówiono (ponieważ badania były ok) , że to ze stresu mi tak skacze - może jesteś nerwusek jak ja? ;)

Odebraliśmy wyniki męża - są bardzo dobre.
    Dziewczyny - beta i progesteron powtórzone....
    Beta - 105 :D
    Trzymajcie teraz kciuki żeby się to utrzymało - cieszę się i martwię jednocześnie.
    Mocno trzymajcie kciuki

Po pierwsze gratulacje LADYBAG ,
    a po drugie masz rację że prolaktyna skacze ze stresu. Nerwuskiem może nie jestem, ale dużo miałam przez ten czas sytuacji które mnie stresowały że płakałam po kilka dni.
    Dlatego nawet wczoraj mężowi mówiłam żeby teraz mnie nie denerwował bo prolaktynę mam ok, a on na to to czemu żona nie przychodzisz do męża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki ...
    Caro ...brak słów naprawdę nie wiem co napisać jak dodać choć trochę otuchy jak dać nadzieję jedyne co pozostało mi przesłać mega wsparcie, bo mogę sobie jedynie wyobrazić jak się czujesz ...

Karolina , mam podobnie właściwie w zeszłym miesiącu zerkalam tylko na ovu bo nawet nie wiedziałam kiedy @ powinna przyjść

A Co do mnie no chyba wyzdrowialam- został tylko katar który jest nasilony jak wstaje potem wszystko przechodzi czasem zakaszle ale to czasem , za godzinę idę do internisty i on podejmie decyzje czy mogę być już uśpiona , trzymajcie kciuki bo chce mieć to już za sobą a nie przekładać termin .... z tego co wywnioskowalam wczoraj rozmawialam z moim ginem mówił że kolejny termin będzie dopiero na koniec stycznia .... :-/

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 22:59

ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myslalam ze dzisiaj troche tutaj popisze ale mam taki zapieprz w pracy ze szkoda gadac, dobrze ze jeszcze tylko godzina...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:00

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Posok zawsze możesz po pracy jak znajdziesz chwilkę :)
    A i pewnie

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh znowu ucielo posta jest to denerwujace

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej ja Was podczytuje.. ;)
    dobrze że chociaż są te co są.. i nowe i troszkę starych , trzeba to docenić :)
    mój owulacyjny ma dziś progresik.. mały.. ale zawsze coś, może w końcu coś ruszy :)

dobrze, że wyniki posiewu w porządku calanthe
    Ona daj znać co internista powiedział :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff zaliczyłam spacer z psem, sklep zoologiczny i kwiaciarnie teraz jestem już w domu jem obiad i muszę jeszcze zrobić porządek ze skrzynkami balkonowymi - wiem późno bo już listopad ale dopiero jak przyszły nocne przymrozki to kwiatki padły i trzeba to wszystko wywalić posprzątać itd

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chętnie bym popisała, ale w pracy to ja nie mam czasu wchodzić na internet, a po zazwyczaj wieje tu ciszą :D

Gaduaaa myślę, że nie ma się zbytnio co tak zapatrywać na ten wykres..może pomóc, ale tak do końca to nie ma się co martwić nawet jeśli nie jest wzorcowy.. ja temperaturę mierzę co prawda dopiero od sierpnia więc nie wiem jak wyglądałby mój wykres przy poprzednich ciążach, ale patrząc na temp od momentu mierzenia, to moja temp jest non stop skacząca ;)
    Sama nie raz oglądałam różne wykresy i myślałam: "o a ta ma piekny równy wykres" albo "o a u tej ładny progres i temp się utrzymuje"..
    i patrząc na swój gdzie ciagle tylko góra i dół i od nowa góra i dół, tylko się smuciłam, że w tym m-cu pewnie też będzie lipa. A tu niespodzianka ;)
    Także uszy do góry :)

Jutro znów idę na pobranie krwi. Na jednym ręku to mam takiego siniora, że aż się ostatnio pielęgniarka wystraszyła :D
    Oby był piękny wynik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:55

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi patrząc na twoje ostatnie wykresy to owulki miałaś bardzo późno więc bierz się z mężulkiem do roboty - wiesz mają iskry i wióry lecieć :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag udostępni swój wykres popatrzymy na te twoje góry i doliny:)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebym to ja ja jeszcze wiedziała gdzie to zrobić ;)
    Poczekaj pogrzebę

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juuuuż :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe ja bym chętnie poszła ale troszkę gardło mnie drapie więc jak tylko przyszłam to przebrałam się w piżamkę i leżę :D
    Szczególnie, że wzięłam zwolnienie od 1 kontaktu.. nie chciałam brać ciążowego od gina, bo to raptem 4 tydzień.. nie wiem zresztą nawet czy by mi dał tak wcześnie jak jeszcze nic nie widać. Martwię się trochę, że będą się na mnie w pracy denerwować, ale z drugiej jakbym miała sobie pluć później w brodę, że coś poszło nie tak bo zamiast leżeć i odpoczywać, chodzę i się stresuję w pracy, a jeszcze na około pełno kichających i prychających to..:/

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    gdyby nie to że jesteś ciężarna dałabym Ci moją psiunie wyprowadzić ;p bo mnie jeszcze taki spacer czeka, a tam zimno i wieje brrr... a ja taki zmarzluch ;p hmm... mąż mnie słabo grzeje czy co?!
    jakiego masz psiaka? jak daję radę z jednym moim wariatem to drugi pies już nie sprawi różnicy:) a faktycznie wieje ale można się przynajmniej dotlenić, jeszcze czeka mnie wieczorny spacer - w tym tygodniu moja kolej :) a po takim zimnym spacerze to koniecznie mąż musi Cię porządnie rozgrzać :P

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
‹‹ 735 736 737 738 739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ