X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe a Ty skąd jesteś i jak długo się staracie? O pierwsze bobo? Wybacz nie czytałam jakiś czas forum a chciałabym poznać nową koleżankę :)

• Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hyhy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7af96da573.jpg

Kochana działaj z mężusiem. Wyłącz telefon kompa i śmigaj szybciutko :-)
    Karolina2787 wrote:
    Barbia u Ciebie to chyba się poprzestawiało ale na zielono ;) hehe zatestuj jutro!

Dziewczyny obiecałam sobie że poczekam do poniedziałku. Jutro jadę w gości i nie chciałabym być w złym humorze jakby się nie ... . Też jestem ciekawa ale zarazem boję się porażki.

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:10

Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) Doberek laski

Calanthe a można wiedzieć w jakim wieku jesteś? Ja też o pierwsze walczę nie licząc ostatniego nie staraniowego cyklu i tego teraz będzie to już 23cs :/

Gadi teraz odsypia nocne wygibasy zapewne :D hehe

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taj 29 we wrześniu mi pykło a dziecka jak nie było tak nie ma. Smutne to ale trzeba walczyć jak się da. Dokładnie jak piszesz, żeby chociaż to jedno się udało ech...

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka no :)
    owocnie było , ale oboje już wymiękamy haha
    mam nadzieję, że temp jutro skoczy albo pojutrze bo bez kitu padam na pysk...

dziewczyny młode jesteście, uda Wam się Ja Wam to mówię GADUA ! :D

Chcę otworzyć własną firmę... potrzebuję napisać biznes plan.. w Irl zaśpiewali mi 300e !!! za to !! nie wiem czy nie zabiorę się za to sama... bo 300e to dla mnie stanowczo za dużo ! dofinansowania mogę dostać 1200e a 300 mam wydać na papiery? o nie..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    pokonamy wszystkie przeciwności losu i zobaczysz za niedługo będą z nami maluszki :) a te najdłużej wyczekiwane będą najbardziej kochane :)

Masz rację będą najbardziej chcianymi i wyczekanymi dziećmi :) teraz z nowym lekarzem może będzie łatwiej, przynajmniej liczę na to a u Ciebie? Wiadomo co jest przyczyną? Przeszkodą?

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hejoł Gadi :D najważniejsze zaliczone a tempką się nie martw test pozytywny był? Był seks był? Był więc teraz czekamy na zieloność :)

No to trochę kasy potrzeba a masz kogoś z kim można by było razem? Byłoby łatwiej

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę branżę ogrodniczą , od planu po realizację. Podjazdy, wjazdy, patia , tarasy z kostki brukowej, płytek, kamienia.. tarasy z drewna , murki z kamieni słynne w Irl..
    Chcę to wziąć na siebie bo mogę dostać dofinansowanie z urzędu. R. będzie moim wykonawcą.. będę musiała go zatrudnić.. albo właśnie nie wiem czy nie wziąć do spółki.. muszę się jeszcze rozeznać w temacie i dowiedzieć co lepiej..
    Nie bardzo chcę biznes plan z Polski, bo musi to pisać ktoś kto się zna na Irlandzkich procedurach, zna tutejszy rynek i ceny.
    Popytam jeszcze na forach czy ktoś robi taki biznes plan za rozsądne pieniądze... a może spróbuje sama? W szkole kiedyś na zaliczenie robiłam taki, ale to było lata temu i nic już nie pamiętam.

• ladybag Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa a jakichś znajomych polaków, którzy tam mieszkają, a mają pojęcie? ewentualnie te fora. No i jak kiedyś w szkole robiłaś, to może warto sobie przypomnieć z pomocą wujka google?
    A nóż się uda :)

calanthe, Gaduaaa lubią tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe doskonale Cię rozumiem. Wiadomo że każdy nie udany cykl jest dla nas wielką przykrością a co za tym idzie, dokłada nam zmartwień i coraz bardziej wątpimy czy kiedykolwiek się uda ale kochana najważniejsze że wiesz w czym tkwi problem bo gorzej jest wtedy kiedy się nie wie bo i się nie działa tak jak powinno. Czyli tak jak do niedawna u mnie było. Zmieniłam lekarza i wiem że coś jest nie tak u mnie. Też zawsze gadałam że to moja wina i chyba takowa jest ale nie można się obwiniać czy partnera bo przecież razem się staramy i razem chcemy tego dziecka więc problem dotyczy obydwojga. Twój mąż bierze jakieś suplementy? Leczycie to jakoś? U mnie i u mojego wyniki są ok ja hormony mam dobre, on nasienie w porządku, w styczniu chcemy powtórzyć badanie. Ja mam tego mięśniaka i jak na tą chwilę tylko to jest przeszkodą. Kolejna wizyta w grudniu więc mam nadzieję że dowiemy się czegoś więcej bo idziemy razem :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:11

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Androferti coś czytałam chyba nie należy do najtańszych ;) ale jak ma pomóc to wiadomo że robi się wszystko. Mam nadzieję że szybko pomoże Wam.

Mój to się boi że jak się nam uda to z dzieckiem może być coś nie tak, bo ten mięśniak zajmuje jakieś miejsce przeznaczone dla dziecka i że może się nie prawidłowo rozwijać płód. Też niestety nie wiem za dużo bo dopiero co się o tym dowiedziałam i czytałam na necie. Na forum jest króciutki wątek na ten temat więc też się nie dowiem więcej niż z neta. Wiem że myśli też są czasem przeszkodą ale jak się tak bardzo pragnie to nie da rady nie myśleć. Na szczęście u nas nikt nam nie wisi nad głową i nie pyta kiedy itp. ale najgorsze a raczej bolesne dla mnie jest to kiedy dowiaduję się że: kuzynka urodziła, żona kuzyna urodziła a nawet nie planowali, koleżanka zaszła w ciążę itd. a ja nadal stoję w miejscu...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego faszeruje od tego cyklu feritilman em ...
    zobaczymy czy zadziała

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Mojego faszeruje od tego cyklu feritilman em ...
    zobaczymy czy zadziała

Moja ''była'' gina mi to zaleciła dla mojego ale jak do tej pory nie zakupiliśmy. Jak zadziała u Was to też kupimy :D

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ