"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:hyhy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7af96da573.jpg
Kochana działaj z mężusiem. Wyłącz telefon kompa i śmigaj szybciutko
Karolina2787 wrote:Barbia u Ciebie to chyba się poprzestawiało ale na zielono hehe zatestuj jutro!
Dziewczyny obiecałam sobie że poczekam do poniedziałku. Jutro jadę w gości i nie chciałabym być w złym humorze jakby się nie ... . Też jestem ciekawa ale zarazem boję się porażki.
-
nick nieaktualnyWitam się i ja Doberek laski
Calanthe a można wiedzieć w jakim wieku jesteś? Ja też o pierwsze walczę nie licząc ostatniego nie staraniowego cyklu i tego teraz będzie to już 23cs
Gadi teraz odsypia nocne wygibasy zapewne heheGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka no
owocnie było , ale oboje już wymiękamy haha
mam nadzieję, że temp jutro skoczy albo pojutrze bo bez kitu padam na pysk...
dziewczyny młode jesteście, uda Wam się Ja Wam to mówię GADUA !
Chcę otworzyć własną firmę... potrzebuję napisać biznes plan.. w Irl zaśpiewali mi 300e !!! za to !! nie wiem czy nie zabiorę się za to sama... bo 300e to dla mnie stanowczo za dużo ! dofinansowania mogę dostać 1200e a 300 mam wydać na papiery? o nie..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnycalanthe wrote:pokonamy wszystkie przeciwności losu i zobaczysz za niedługo będą z nami maluszki a te najdłużej wyczekiwane będą najbardziej kochane
Masz rację będą najbardziej chcianymi i wyczekanymi dziećmi teraz z nowym lekarzem może będzie łatwiej, przynajmniej liczę na to a u Ciebie? Wiadomo co jest przyczyną? Przeszkodą? -
nick nieaktualny
-
Chcę branżę ogrodniczą , od planu po realizację. Podjazdy, wjazdy, patia , tarasy z kostki brukowej, płytek, kamienia.. tarasy z drewna , murki z kamieni słynne w Irl..
Chcę to wziąć na siebie bo mogę dostać dofinansowanie z urzędu. R. będzie moim wykonawcą.. będę musiała go zatrudnić.. albo właśnie nie wiem czy nie wziąć do spółki.. muszę się jeszcze rozeznać w temacie i dowiedzieć co lepiej..
Nie bardzo chcę biznes plan z Polski, bo musi to pisać ktoś kto się zna na Irlandzkich procedurach, zna tutejszy rynek i ceny.
Popytam jeszcze na forach czy ktoś robi taki biznes plan za rozsądne pieniądze... a może spróbuje sama? W szkole kiedyś na zaliczenie robiłam taki, ale to było lata temu i nic już nie pamiętam.Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa a jakichś znajomych polaków, którzy tam mieszkają, a mają pojęcie? ewentualnie te fora. No i jak kiedyś w szkole robiłaś, to może warto sobie przypomnieć z pomocą wujka google?
A nóż się udacalanthe, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCalanthe doskonale Cię rozumiem. Wiadomo że każdy nie udany cykl jest dla nas wielką przykrością a co za tym idzie, dokłada nam zmartwień i coraz bardziej wątpimy czy kiedykolwiek się uda ale kochana najważniejsze że wiesz w czym tkwi problem bo gorzej jest wtedy kiedy się nie wie bo i się nie działa tak jak powinno. Czyli tak jak do niedawna u mnie było. Zmieniłam lekarza i wiem że coś jest nie tak u mnie. Też zawsze gadałam że to moja wina i chyba takowa jest ale nie można się obwiniać czy partnera bo przecież razem się staramy i razem chcemy tego dziecka więc problem dotyczy obydwojga. Twój mąż bierze jakieś suplementy? Leczycie to jakoś? U mnie i u mojego wyniki są ok ja hormony mam dobre, on nasienie w porządku, w styczniu chcemy powtórzyć badanie. Ja mam tego mięśniaka i jak na tą chwilę tylko to jest przeszkodą. Kolejna wizyta w grudniu więc mam nadzieję że dowiemy się czegoś więcej bo idziemy razem
-
nick nieaktualnyAndroferti coś czytałam chyba nie należy do najtańszych ale jak ma pomóc to wiadomo że robi się wszystko. Mam nadzieję że szybko pomoże Wam.
Mój to się boi że jak się nam uda to z dzieckiem może być coś nie tak, bo ten mięśniak zajmuje jakieś miejsce przeznaczone dla dziecka i że może się nie prawidłowo rozwijać płód. Też niestety nie wiem za dużo bo dopiero co się o tym dowiedziałam i czytałam na necie. Na forum jest króciutki wątek na ten temat więc też się nie dowiem więcej niż z neta. Wiem że myśli też są czasem przeszkodą ale jak się tak bardzo pragnie to nie da rady nie myśleć. Na szczęście u nas nikt nam nie wisi nad głową i nie pyta kiedy itp. ale najgorsze a raczej bolesne dla mnie jest to kiedy dowiaduję się że: kuzynka urodziła, żona kuzyna urodziła a nawet nie planowali, koleżanka zaszła w ciążę itd. a ja nadal stoję w miejscu...
-
nick nieaktualny