X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie kiedyś wkurzyłam pytaniem ...KIEDY?.. powiedziałam, że to nie pizzeria i tu nie ma na zamówienie. no i mam spokój u tej osoby :)

Karolina2787, White Bunny lubią tę wiadomość

początek starań sierpień 2014
    początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
    Październik 2017 aromek-duphaston
    Co dalej???
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    ja sie kiedyś wkurzyłam pytaniem ...KIEDY?.. powiedziałam, że to nie pizzeria i tu nie ma na zamówienie. no i mam spokój u tej osoby :)

Bravo Ty :D tak 3maj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesiołek i siemię, zapisałam sobie :P
    Karolina2787 wrote:
    A tymi słowami innych się nie przejmujcie bierzcie to na luz bo po co się tym przejmować pogadają i przestaną :)

Marlena88 wrote:

genialne :D !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 17:30

Posok82 lubi tę wiadomość

• Marlena88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wiesiołku też dowiedziałam się z forum i powiem Wam, ze zdziałał cuda. w przyszłym cyklu tez zamierzam skorzystać.

ja staram się mówić : "nie zaczynajmy tematu" albo że to "długa historia". no i wiekszość inteligentnych osób trybi że to dla nas trudny temat. niektórym tylko trzeba prościej wytłumaczyć :)

początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
    Co dalej???
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W.Bunny jeśli chodzi o wiesiołek to polecam z firmy GAL jest tani i dużo kapsułek tylko pamiętaj że do owu się je łyka później nie jest wskazane. Wy też o pierwsze bobo się staracie? Masz rację nie ma co poruszać tematu i się tłumaczyć komuś bo stałby się to temat nieskończony. Róbcie swoje a inni niech gadają, jak się to oleje to im się znudzi ;)

• Marlena88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo za kazdym razem było by: no i jak???? :) juz to przerabiałam

Co dalej???
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W.Bunny nie obwiniaj się bo to nie jest niczyja wina a tym bardziej Twoja. Wiem że często się tak myśli bo ja też miewam takie chwile w których sie obwiniam, zastanawiam się co źle zrobiłam wcześniej że teraz nie wychodzi ale tak nie powinno być. To nie nasz wina ze tak się dzieje. Ja zawsze mówię sobie że nic się nie dzieje bez przyczyny. Zobaczysz że doczekasz się i drugiego szczęścia czego Ci życzę z całego serca tak jak i wszystkim dziewczynom :) ja staram się o pierwsze dziecko a sama już też nie jestem pierwszej świeżości że tak powiem :D mam 29 lat a czas leci nieubłaganie. Kochane nie martwcie się zobaczycie że uda nam się wszystkim! <3

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:11

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak bardzo ważne są dla mnie Wasze słowa

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oszaleje... <3 ze starym codziennie.. wczoraj już materiału było bardzooo malutko... a mój test dziś jeszcze bardziej pozytywny..
    pokaże Wam z 3 ostatnich dni..

piątek
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eea1a5edcc1c.jpg

sobota
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97e01078be33.jpg

niedziela
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/018e701ffaf4.jpg

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny wrote:
    dziękuję dziewczyny. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak bardzo ważne są dla mnie Wasze słowa

Kochana po to tu jesteśmy by się wspierać na wzajem bo w końcu mamy wszystkie ten sam cel :)

Gadi zazdraszczam Ty to masz długą tą owulację :D hehe mi jak wyszedł jeden to szalałam a tyle razy to już wow!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podobnie jak Karolina szukam w przeszłości momentu, gdzie cos mogło pójść nie tak, gdzie mogłam zrobic coś co mogło miec takie skutki, co mogłam robic źle. I sama nie wiem, i też mam czasami takie dni, że jestem prawie pewna, ze to moja wina. ale teraz to już nie jest ważne. teraz to jest nasz wspólny problem i razem musimy sobie z tym poradzić i czuje, że to w nas bardzo umacnia więź. dzięki temu z kazdym cyklu po załamce mój mąż stawia mnie na nogi i mam siłę walczyc dalej. a jeszcze jak sobie Was poczytam, to juz stoję w blokach startowych do działania :)

także Słoneczka nie liczy się to co było, tylko to co będzie, i nie przyczyna niepowodzeń tylko skutek starań i walki o szczęście niech się dla nas liczy! :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Co dalej???
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    forum idealne :) i wierze że dla wszystkich będzie bardzo szczęśliwe :)

Gadu gratuluję pięknej ovulacji! teraz to już czeka na Was jedynie przyjemność :D

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena88 wrote:
    ale teraz to już nie jest ważne. teraz to jest nasz wspólny problem i razem musimy sobie z tym poradzić i czuje, że to w nas bardzo umacnia więź. dzięki temu z kazdym cyklu po załamce mój mąż stawia mnie na nogi i mam siłę walczyc dalej. a jeszcze jak sobie Was poczytam, to juz stoję w blokach startowych do działania :)

to chyba jest właśnie najważniejsze - mieć wsparcie w partnerze. Super że Twój jest dla Ciebie takim niesamowitym oparciem :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie my już nie mamy siły.. haha
    a stary nie ma materiału.. wczoraj było może z 1 ml.. masakra, nie wiem czy dziś wyjdzie :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Marlena88 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no właśnie my już nie mamy siły.. haha
    a stary nie ma materiału.. wczoraj było może z 1 ml.. masakra, nie wiem czy dziś wyjdzie :(

ja jak powiedziałam dla mojego gina, że nie wiem co mam robic i już rece rozkładam to on do mnie, że nie ręce tylko nogi mam rozkładac :P

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Co dalej???
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:12

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa daj mu kawy albo Coli to i ostatni żołnierze dopłyną wyciśnij go jak cytrynę :D bo nie ma że boli haha

calanthe lubi tę wiadomość

‹‹ 752 753 754 755 756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ