"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyladybag wrote:Ja w tym wieku to oglądałam czarodziejkę z księżyca i nosiłam skarpetki w misie .. hahaha
Kiedyś to było wszystko inaczej, nie było tyle problemów i nie słyszało się o takich kłopotach z zajściem w ciązę jak teraz. Teraz to albo chemia albo po czarnobylu pozostałości albo znów coś jeszcze ech... głowa mała na to wszystko -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Karolinko moja droga, nie mam nic przeciwko, aczkolwiek jako gra wstępna może być, jednak nie mogłabym znieść zakończenia igraszek w ustach, na szczęście mój na to nie napiera
a jeśli chodzi Ci o takie ciepłe do jedzenia (bo tak, tak, też takie są) to luubię, takie fajne kleujchy
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedźhehe kurcze mało takich szczerych ludzi na świecie
hihi ja lublu ciebja
haha
calanthe, ladybag lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:bom ja się nie patyczkuję walę prosto z mostu haha
a Wy jak tam z ciepłymi?
no weźcie uchylcie rąbka tajemnicy Waszej "czarownicy"
Ja już widzę duże podobieństwo miedzy nami kochanato ja powiem tak: Ja też się nie patyczkuję i wszystkiego próbuję
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:no właśnie ja też to już zauważyłam
ten sam rocznik i ten sam tok myślenia
a powiedz Ty mi z jakiego znaku zodiaku jesteś? zobaczymy czy tu też mamy cosik wspólnego
ja sem bliźniakiem
Ja co prawda z pod znaku panny ale mój jest z bliźniąt a co za tym idzie dogadujemy się więc pasujesz jak ulałcalanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny