"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:to o czym my tu w ogóle gadamy sama telepatia styka
każdy facet lubi, dla nich to chyba najlepsze co może ich spotkać, pewnie można to porównać ze zdobyciem mount everest'u
Tak coś przeczuwałam że nas coś łączy hihi
Wiadomo faceci to by dużo chcieli ale czasem nie zapytają czego my oczekujemy
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:bom ja się nie patyczkuję walę prosto z mostu haha a Wy jak tam z ciepłymi? no weźcie uchylcie rąbka tajemnicy Waszej "czarownicy"
dla urozmaicenia to nawet ciepłe mogą być ja lubię sobie pokombinowac. Nie lubię jak mi nudno A najbardziej lubimy przebieranki, tzn tylko ja się przebieram, jemu wystarczy ino futrocalanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Im to trzeba wszystko czarno na białym bo rzadko który się domyśli
No niestety, dlatego my kobiety jesteśmy po to by im o tym przypominać i by czuwać nad biedulkami
hehe cicho bo wyjdzie na to że tu paplam na mojego i wgl idę powoli w kimono kochane bo dziś padam na twarz ten dzień jakiś taki nijaki zmęczona jestem. Do juterka laski i miłej nockicalanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Im to trzeba wszystko czarno na białym bo rzadko który się domyśli
ja się nauczyłam, mówić wprost. Mój by się nie domyślił gdybym nie pokierowała odpowiednio generalnie był taki moment ze się krygowałam i wstydziłam ale to już za nami. teraz jesteśmy o wiele śmielsi w tych sprawach i mówimy sobie wprost co by tu zrobić, na co mamy ochotę. Jest frywolniejcalanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:No niestety, dlatego my kobiety jesteśmy po to by im o tym przypominać i by czuwać nad biedulkami
hehe cicho bo wyjdzie na to że tu paplam na mojego i wgl idę powoli w kimono kochane bo dziś padam na twarz ten dzień jakiś taki nijaki zmęczona jestem. Do juterka laski i miłej nocki
Przeczytałam " do futerka laski"
Futro przebiło wszystko -
nick nieaktualny
-
Ojeje :
Malina Piękny tescik! Gratuluję! Właśnie obczajalam Twój wykres i wygląda książkowo. Myślałam, ze jeszcze nie testowalas.
Bardzo, bardzo się cieszę, ze Ci się udało!
W ogóle śniło mi się dzisiaj, ze nasza Karolina chwalila się tutaj też pięknym testem Karola co tam u Ciebie?
Przepraszam, ze nie jestem na bieżąco, ale ciążowe sprawy ostatnio pochłaniają całą moją uwage. Ale chce żebyście wiedziały, ze pamiętam o Was i kibicuje z całych sił!
Miłego dnia!
Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm