"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
calanthe wrote:U nas świętowanie urodzin mojego jutro mamy gości a niedziela dla nas
A Wy ?
Niedziela tak samo, całkowicie dla nas. Jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to pewnie z domu nie wyjdziemycalanthe lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Co to to prawda
Jakie macie plany na weekend?
nawet nie wiem co dziś na obiad zrobić buucalanthe lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gadua ja też nie mam pomysłu na obiad szczególnie, że na 19 jadę na fitness wiec mam tylko półtorej godziny, żeby coś naszykować i zjeść...
My do kina chodzimy dosyć często, ale mamy te karty z cinema city -
Ja zrobiłam wczoraj gyroska, więc starczy nam na troche
A my do kina też za często nie chodzimy z jednej prostej przyczyny - nie widzę nic ciekawego do ogladania
Ostatnio był jeden film na który mąż chciał iść ale tak się ociągaliśmy, że już nie puszczają go w 3d, a tylko tak sens było go oglądać
-
kozamonia wrote:Ja mam jeszcze w lodówce kapustę kiszoną i buraczki, także z nimi też w najbliższych dniach muszę coś wymyśleć
z kiszoną kapustą... kup pieczarki i można zrobić krokiety albo łazanki z kapuchą i grzybkami mniam -
nick nieaktualnyhej dziewczyny
do lekarza idę dopiero na 13.30
dzisiaj mam skok tempki taki widoczny więc chyba już po owulacji,wydaje mi się,że była wczoraj,niestety nie było wczoraj serduszkowania,także zobaczymy jak się to wszystko potoczy,nie ma co zbytnio liczyć na ten cykl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny