"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnie mój maż zaraził zachwytem dla atmosfery świąt, blasku lampek itp ale dla mnie to musi współistnieć z prószącym śniegiem...bez śniegu kompletnie nie czuję tej magii. Ale domyślam się że i tak, ze śniegiem czy nie, jutro choinka będzie
calanthe wrote:Aktualnie robię ciasto a'la tort
w sensie ze ktoś ma a'la urodziny ? czy po prostu jak to mówią natchnieni: każdy dzień jest okazja do świętowania ?
zapachmalin fochaj się, fochaj. Babą jesteś, masz prawo to już wpisane w nasz genotyp. I w niepisaną umowę małżeńską. My się godzimy na ich chrapanie, oni na nasze fochy
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha, Focha mam bo ta cholera zjadła moje placuszki. Zrobiłam racuchy na obiad, on zjadł swoje, młody swoje a moje dwa leżały na talerzu bo zadzwoniłam do mamy z życzeniami bo ma dzisiaj urodziny. I ta franca 5 razy zapytala czy będę to jeść, powiedziałam mu ze tak ale i tak zaczął pokradać to się wkurwiłam i powiedziałam ze teraz to już może zeżreć i tyle. O.
Gadi ja też ciągle śpię. Masakra. I u mnie działa tsh tezKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny po wizycie u lekarza jest tak średnio, mam zapalenie stawu krzyżowego.
Z racji tego że mój lekarz rodzinny wie że się staram o dziecko zapisał mi lek na bazie paracetamolu, obrazie tyle dopoki nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie, mówili że mogę sobie pomagać okładem ciepłym bo najgorsze dni zapalenia które są minęły. Jeśli nie miną bóle mam się zgłosić. Pisze dopiero teraz bo wczesniej nie dałam rady. Dobranoc -
nick nieaktualnyWitam się sobotnio
Wcześnie bo mój do pracy a ja oczywiście musiałam wstać z nim herbatkę zrobić i mleczko podgrzać no i teraz już nie zasnę bd siedziała i zamulała przed tv chyba że jakaś z Was będzie też rannym ptaszkiem i chętna do pogaduch
Malinko rozwaliłaś mnie tym tekstem: ''Focha mam bo ta cholera zjadła moje placuszki''
haha a to cholernik no hihi te chłopy to cwane bestyjki wiedzą jak wyjść na swoje
Judi jeju to poważnie żeś załatwiona biedulko Oby jak najszybciej Ci przeszło kuruj się jak tylko możesz i odpoczywaj dużo tulam -
ooo i ja się witam już sobotnio Mój wykres rozwala.. założę się, że nikt takiego nie miał hahaha
Judi biedaczko.. współczuję, znam bóle kręgosłupa.. wiem jak cierpisz... może kup sobie maść i smaruj.. ja używałam diclac gel.. świetny , zawsze coś Ci ukoi bólu... no i na mnie plastry działają takie czerwone thermacare ... ale tylko te...
malinka hahaha noo to też miałaś powód do focha hahaha
Karolajna już na nogach ? myślałam, że ja najwcześniej tutaj wstaje...
dziewczyny... jestem 5dpo.. moja senność to na bank tshFabian Cyprian Tymuś -
Ladybag mam to samo! Już chyba z 5 razy od rana byłam w łazience, i wgl trochę mnie małpowo brzuch pobolewa więc to się kumuluje i już prawie pewna jestem, że cieknie...
Wgl to ktoś mnie chyba kocha. Rano czekało na mnie kakao a mnie się dzisiaj takie pyszne śniło hahahaha. No i śniło mi się też, że jestem w ciąży (końcówka już) i że jak coś tam zrobię, cholera zapomniałam co, ale coś totalnie z dupy, i zrobię to pięć razy, dokładnie tak samo to poród się zacznie. Hahahahhahaa. Boże posrało mnie w dekel -.-' -
zapachmalin wrote:Ladybag mam to samo! Już chyba z 5 razy od rana byłam w łazience, i wgl trochę mnie małpowo brzuch pobolewa więc to się kumuluje i już prawie pewna jestem, że cieknie...
Dlaczego nie ma przycisku "nie lubie tego"
Ani mnie ani Tobie nie ma prawa nic lecieć
Aaaaa suwaczek jaki słodki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 13:51
-
ladybag wrote:Dlaczego nie ma przycisku "nie lubie tego"
Ani mnie ani Tobie nie ma prawa nic lecieć
Aaaaa suwaczek jaki słodki
A taki mały update No właśnie, niby nie ma prawa, ale to uczucie przyprawia mnie o mdłości. No bo co tam i gdzie dokładnie się przelewa, że takie zwidy daje
Ustaw sobie też! Już sprawdziłam, jesteś 6 dni do przodu -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Bunny tak moj ma urodziny. Przypadają w poniedziałek, ale już mi się goście zaklepali na jutro
o to fajnie będziecie dziś mieli wielkie świętowanie!
Karolina wrote:Wcześnie bo mój do pracy a ja oczywiście musiałam wstać z nim herbatkę zrobić i mleczko podgrzać
wolny dzień a Ty na nogach od 5.00 to chyba naprawdę miłość !
kozamonia wrote:Kawkę piję i zastanawiam się jak mój przy takiej mgle chce auto woskować
to jest facet, jego toku myślenia nie ogarniesz
ladybag, zapachmalin na pewno wszystko jest w porządku i będzie w porządku. Zamiast wiec sobie w majtki zaglądać proszę zrobić coś konstruktywnego, np. manicure
a ja już po egzaminie wszystko zdane więc czas leniuchowania zaczynam
Gadu pytałaś co studiuję - integrację sensoryczną. W zasadzie to dziś ją właśnie skończyłam . Ale od nowego roku zapewne znów coś będę ciągnęła. Pracuję jako terapeuta dziecięcy i aby być na bieżąco w moim zawodzie konieczne jest stałe dokształcanie. Ale póki co to nawet to lubię
-
nick nieaktualnyJestem już
Gadi ja codziennie 5:30 wstaje niestety dziś bym z chęcią pospała ale musiałam wstać tak jak pisałam z miłości hehe Twój wykres to niedługo sie zazieleni coś czuję
Calanthe ja dopiero co wróciłam od rodziców bo mój jak pojechał do pracy to skorzystałam i pojechałam w odwiedzinki dlatego się nie odzywałam
Malina suwaczek cud miód
Ladybag dziś taki leniwy dzień ogólnie nic się nie chce. Jutro zapowiadają deszcz więc może i to jest powód leniwca
W. Bunny nie chyba a na pewno to miłość inaczej być nie może hehe
-
Jejka jejka, ale nadajecie jak radio! hehe
ja byłam na zakupach spożywczych.. ludzi pełno.. weny jakoś mi brakowało, a myślałam żeby kupić już jakieś ozdoby świąteczne ...
za to kupiłam śledziki po góralsku i w sosie śmietanowym hehehezapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś