X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam bóle pachwin w zeszłym roku, ale to przez powiększone węzły chłonne... wylądowałam na antybiotyku

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zaczęłam dziś fazę urojonej ciąży... mam te urojone objawy hahah
    6dpo to nie realne żeby można było coś już czuć :D
    ale coś mi się dzieje w macicy, nawet nie umiem tego określić..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    właśnie zaczęłam dziś fazę urojonej ciąży... mam te urojone objawy hahah
    6dpo to nie realne żeby można było coś już czuć :D
    ale coś mi się dzieje w macicy, nawet nie umiem tego określić..

a ja myślę że coś jest na rzeczy. Twój wykres mówi sam za siebie. Będzie dobrze. na pewno będzie! A nawet już jest :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny wrote:
    a ja myślę że coś jest na rzeczy. Twój wykres mówi sam za siebie. Będzie dobrze. na pewno będzie! A nawet już jest :)
    właśnie ten wykres jest mega porażkowy, nie dość że taka późna owu to pierwsza faza jak przy linijce i teraz druga też przy linijce... chyba gorzej być nie może ^_^

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny <3

W. Bunny pranie już zrobione i rozwieszone, odkurzone więc masz rację zęby zaciskamy i dalej działamy ;) My kobiety silna płeć!

Gadi nie omieszkam skorzystać z rady oby coś pomogło bo nawet usiąść normalnie nie mogę :/ myślałam też żeby kupić amol ponoć dobry jest na takiego typu dolegliwości

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzięki dziewczyny <3

W. Bunny pranie już zrobione i rozwieszone, odkurzone więc masz rację zęby zaciskamy i dalej działamy ;) My kobiety silna płeć!

Gadi nie omieszkam skorzystać z rady oby coś pomogło bo nawet usiąść normalnie nie mogę :/ myślałam też żeby kupić amol ponoć dobry jest na takiego typu dolegliwości
    amol tak bo ziołowy, możesz spróbować natrzeć delikatnie to miejsce

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mykam po Amol :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Ty leż, starego wyślij :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Ty leż, starego wyślij :)

:D dobrze by było hehe ale i tak musimy jechać na małe zakupy a on nie kupi tego co ja chce oczywiście tylko na odwrót :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W. Bunny dziś to niech mój gotuje mi obiad bo ja nie mam siły. Coś mi wlazło w pachwinę i ledwo co chodzę :( Wczoraj już zaczęło pobolewać ale dziś jest jeszcze gorzej nie wiem od czego to. Tak jakbym biegała czy co i sobie naciągnęła mięśnie ale przecież nie biegam. Zawsze jakieś cholerstwo dopadnie :/

Hej kochana, nie chce nic mówić ale moja kuzynka tak miałalekarze ja leczyli na kamienie a po kilku dniach okazało się że jest w ciąży.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po Karola jestes? Prowadzisz wykres ?:-)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ;)
    Ale miałam spanie dzisiaj... myślałam, że nie wstanę :D
    A i właśnie zorientowałam się, że nie wyciągnęłam wieczorem mięsa na gulasz z zamrażarki. I co ja teraz zrobię? -_- fuck. o.O

• Tolik123 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny- nie wiem do konca, tak mi powiedzial na wizycie ktoregos dnia, najprawdopodobniej chodzilo mu o meega PCOS, ze az na SORze wyladowalam, a tak to kto go tam wie:) w sumie faszeruje sie ziółkami bo jestem miłośniczka zielarstwa i mój obraz taki medyczny sie duuuuzo polepszyl takze nie biore mojego lekarza powaznie:)

PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
    rfxgqqmztlcuyju7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie wczoraj dziewczyny po południu zabolało tak z 2 razy w brzuchu nie umiałam dokładnie stwierdzić ale albo to była macica albo szyjka macicy centralnie w podbrzuszu ten ból był na tej samej lini co jajniki tylko po środku.
    Temperature mam jakąś płaską. No nic czekamy :) Miłej niedzieli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 12:18

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dzień dobry wszystkim ;)
    A i właśnie zorientowałam się, że nie wyciągnęłam wieczorem mięsa na gulasz z zamrażarki. I co ja teraz zrobię? -_- fuck. o.O

Zapachmalin... zjadłabym Cię :D

ale bym zjadła świeże malinki z krzaczka i czereśnie :D takie wielkie, czarne :D

zapachmalin lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:

ale amol jest na bazie mocnego alkoholu :D nie wiem, czy na pachwinki dobry :(

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:31

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Dzień dobry wszystkim ;)

miłością żyjcie :P

albo zrób znów placuszki. Ale tym razem WSZYSTKIE dla Ciebie, ot co! :D
    Tolik123 wrote:
    White Bunny- nie wiem do konca, tak mi powiedzial na wizycie ktoregos dnia, najprawdopodobniej chodzilo mu o meega PCOS, ze az na SORze wyladowalam, a tak to kto go tam wie:) w sumie faszeruje sie ziółkami bo jestem miłośniczka zielarstwa i mój obraz taki medyczny sie duuuuzo polepszyl takze nie biore mojego lekarza powaznie:)

no i dobrze ze nie bierzesz jego słów tak do końca serio. Ja myślę, ze nasze ciało jest jedna wielką zagadka i nigdy nie wiadomo jak moze się potoczyć kolejny cykl i kolejny. Trzymam kciuki aby ziółka podziałały!
    Judi22 wrote:
    mnie wczoraj dziewczyny po południu zabolało tak z 2 razy w brzuchu nie umiałam dokładnie stwierdzić ale albo to była macica albo szyjka macicy centralnie w podbrzuszu ten ból był na tej samej lini co jajniki tylko po środku

a ja słowa dotrzymałam i dopiero co przebrałam się z pidżamy. Dziś jest cudownie leniwy dzień :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    właśnie ten wykres jest mega porażkowy, nie dość że taka późna owu to pierwsza faza jak przy linijce i teraz druga też przy linijce... chyba gorzej być nie może ^_^

Kochana nie stresuj się , zobacz na mój wykres ja też niby miałam późną owulację i dziwny wykres i co się okazało ... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

Wróciłam niedawno z miasta ech pogoda do D... normalnie kwiecień plecień wszystko co chcesz grad, śnieg, deszcz, słońce i wiatr wszystko po trochu. Kupiłam już ten Amol więc chyba spróbuję bo chodzę jak kaleka :/ poza tym kupiłam w biedrze zegarek-budzik i dupa bo nie działa jak trza i kabla nie dołączyli do zestawu jutro muszę iść oddać boże a łazić nie mogę grrr...

Judi to raczej na pewno nie ciąża :D bo boli mnie praktycznie od zgięcia w dół nogi tak że kuśtykam na lewą nogę. Co do wykresu to nie prowadzę bo nie chce mi się ;)

Lilith trudno jak już kupiłam to chociaż sprawdzę czy pomoże najwyżej jutro z łóżka nie wstanę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 14:23

‹‹ 779 780 781 782 783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ