"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:właśnie zaczęłam dziś fazę urojonej ciąży... mam te urojone objawy hahah
6dpo to nie realne żeby można było coś już czuć
ale coś mi się dzieje w macicy, nawet nie umiem tego określić..
a ja myślę że coś jest na rzeczy. Twój wykres mówi sam za siebie. Będzie dobrze. na pewno będzie! A nawet już jest -
White Bunny wrote:a ja myślę że coś jest na rzeczy. Twój wykres mówi sam za siebie. Będzie dobrze. na pewno będzie! A nawet już jestFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
W. Bunny pranie już zrobione i rozwieszone, odkurzone więc masz rację zęby zaciskamy i dalej działamy My kobiety silna płeć!
Gadi nie omieszkam skorzystać z rady oby coś pomogło bo nawet usiąść normalnie nie mogę myślałam też żeby kupić amol ponoć dobry jest na takiego typu dolegliwości -
Karolina2787 wrote:Dzięki dziewczyny
W. Bunny pranie już zrobione i rozwieszone, odkurzone więc masz rację zęby zaciskamy i dalej działamy My kobiety silna płeć!
Gadi nie omieszkam skorzystać z rady oby coś pomogło bo nawet usiąść normalnie nie mogę myślałam też żeby kupić amol ponoć dobry jest na takiego typu dolegliwościFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:W. Bunny dziś to niech mój gotuje mi obiad bo ja nie mam siły. Coś mi wlazło w pachwinę i ledwo co chodzę Wczoraj już zaczęło pobolewać ale dziś jest jeszcze gorzej nie wiem od czego to. Tak jakbym biegała czy co i sobie naciągnęła mięśnie ale przecież nie biegam. Zawsze jakieś cholerstwo dopadnie
Hej kochana, nie chce nic mówić ale moja kuzynka tak miałalekarze ja leczyli na kamienie a po kilku dniach okazało się że jest w ciąży. -
nick nieaktualny
-
White Bunny- nie wiem do konca, tak mi powiedzial na wizycie ktoregos dnia, najprawdopodobniej chodzilo mu o meega PCOS, ze az na SORze wyladowalam, a tak to kto go tam wie:) w sumie faszeruje sie ziółkami bo jestem miłośniczka zielarstwa i mój obraz taki medyczny sie duuuuzo polepszyl takze nie biore mojego lekarza powaznie:)PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
-
nick nieaktualnymnie wczoraj dziewczyny po południu zabolało tak z 2 razy w brzuchu nie umiałam dokładnie stwierdzić ale albo to była macica albo szyjka macicy centralnie w podbrzuszu ten ból był na tej samej lini co jajniki tylko po środku.
Temperature mam jakąś płaską. No nic czekamy Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 12:18
-
zapachmalin wrote:Dzień dobry wszystkim
Ale miałam spanie dzisiaj... myślałam, że nie wstanę
A i właśnie zorientowałam się, że nie wyciągnęłam wieczorem mięsa na gulasz z zamrażarki. I co ja teraz zrobię? -_- fuck.
Zapachmalin... zjadłabym Cię
ale bym zjadła świeże malinki z krzaczka i czereśnie takie wielkie, czarnezapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:Dzień dobry wszystkim
Ale miałam spanie dzisiaj... myślałam, że nie wstanę
A i właśnie zorientowałam się, że nie wyciągnęłam wieczorem mięsa na gulasz z zamrażarki. I co ja teraz zrobię? -_- fuck.
miłością żyjcie
albo zrób znów placuszki. Ale tym razem WSZYSTKIE dla Ciebie, ot co!
Tolik123 wrote:White Bunny- nie wiem do konca, tak mi powiedzial na wizycie ktoregos dnia, najprawdopodobniej chodzilo mu o meega PCOS, ze az na SORze wyladowalam, a tak to kto go tam wie:) w sumie faszeruje sie ziółkami bo jestem miłośniczka zielarstwa i mój obraz taki medyczny sie duuuuzo polepszyl takze nie biore mojego lekarza powaznie:)
no i dobrze ze nie bierzesz jego słów tak do końca serio. Ja myślę, ze nasze ciało jest jedna wielką zagadka i nigdy nie wiadomo jak moze się potoczyć kolejny cykl i kolejny. Trzymam kciuki aby ziółka podziałały!
Judi22 wrote:mnie wczoraj dziewczyny po południu zabolało tak z 2 razy w brzuchu nie umiałam dokładnie stwierdzić ale albo to była macica albo szyjka macicy centralnie w podbrzuszu ten ból był na tej samej lini co jajniki tylko po środku
a ja słowa dotrzymałam i dopiero co przebrałam się z pidżamy. Dziś jest cudownie leniwy dzieńzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:właśnie ten wykres jest mega porażkowy, nie dość że taka późna owu to pierwsza faza jak przy linijce i teraz druga też przy linijce... chyba gorzej być nie może
Kochana nie stresuj się , zobacz na mój wykres ja też niby miałam późną owulację i dziwny wykres i co się okazało ... -
nick nieaktualnyHejo
Wróciłam niedawno z miasta ech pogoda do D... normalnie kwiecień plecień wszystko co chcesz grad, śnieg, deszcz, słońce i wiatr wszystko po trochu. Kupiłam już ten Amol więc chyba spróbuję bo chodzę jak kaleka poza tym kupiłam w biedrze zegarek-budzik i dupa bo nie działa jak trza i kabla nie dołączyli do zestawu jutro muszę iść oddać boże a łazić nie mogę grrr...
Judi to raczej na pewno nie ciąża bo boli mnie praktycznie od zgięcia w dół nogi tak że kuśtykam na lewą nogę. Co do wykresu to nie prowadzę bo nie chce mi się
Lilith trudno jak już kupiłam to chociaż sprawdzę czy pomoże najwyżej jutro z łóżka nie wstanęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 14:23