"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:właśnie ten wykres jest mega porażkowy, nie dość że taka późna owu to pierwsza faza jak przy linijce i teraz druga też przy linijce... chyba gorzej być nie może
a ja myślę, że wręcz przeciwnie jak dla mnie wygląda baaaardzo obiecująco
Karo kurde babo, no! zamiast poleżeć odpocząć to Ty biegasz po świecie. A później boli, boli...
To je kobieta, tego nie ogarniesz :]Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBunny chcąc się wyleczyć musiałam pojechać do miasta bo nie mamy żadnego specyfiku w domu żeby sobie pomóc a mój to wiadomo kupiłby coś nie potrzebnego bo ja zawsze muszę mieć go na oku i to co kupuje. Wystarczy nam budzik który jest do D i trzeba go oddać teraz już leżę w łóżku i kurcze ten ból może nie jest duży ale przechodzi od boku brzucha do uda i przy chodzeniu jest najgorzej. Trochę się dziwię że mnie coś boli bo ja na co dzień to ruchliwy tryb życia prowadzę. Co innego gdybym się nadwyrężyła albo przećwiczyła czy tp. to bym wiedziała a tak nie wiadomo co to i skąd się wzięło
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Bunny chcąc się wyleczyć musiałam pojechać do miasta bo nie mamy żadnego specyfiku w domu żeby sobie pomóc a mój to wiadomo kupiłby coś nie potrzebnego bo ja zawsze muszę mieć go na oku i to co kupuje. Wystarczy nam budzik który jest do D i trzeba go oddać teraz już leżę w łóżku i kurcze ten ból może nie jest duży ale przechodzi od boku brzucha do uda i przy chodzeniu jest najgorzej. Trochę się dziwię że mnie coś boli bo ja na co dzień to ruchliwy tryb życia prowadzę. Co innego gdybym się nadwyrężyła albo przećwiczyła czy tp. to bym wiedziała a tak nie wiadomo co to i skąd się wzięło
wiem jak to jest z facetami - wyślesz po chusteczki, kupi podpaski ale jak nie Ty będziesz o siebie dbała to świat też nie zadba. Daj mężowi się sobą zaopiekować. Do końca dnia już sobie poleż i daj się ciału zregenerować. mam nadzieję ze to tylko jakieś naciągniecie a nie coś poważniejszego :*
my z małą zrobiłyśmy właśnie babeczki. Wszystko mam uwalone w polewie czekoladowej i posypkach. Ale przynajmniej wesoło byłoKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBunny dokładnie jak piszesz hehe dlatego wolałam z moim pojechać. Teraz jak leżę tak leże nasmarował mnie tym Amolem i rozmasował ale cholera boli nie wiem jak jutro w pracy bd funkcjonowała.
Super że tak spędzacie z córcią wspólnie czas zazdraszczam bo sama bym chciała tak ach... na razie pomarzyć można.
Lilith Ty nie smutaj tylko się ciesz że masz czas dla siebie zrób sobie domowe spa jakieś zabiegi relaxujące tylko dla siebie a od razu Ci się humorek poprawi nie zauważysz a już Twój będzie z powrotem. -
calanthe wrote:Lody powiadasz ostatnio Ladybag coś wspominała, że ma w zamrażalniku takie swojej roboty i nie ma kto jeść to może by Ci podesłała hehe (tylko co prawda z surowych jaj a chyba dla ciężarnych nie wskazane, wiec raczej psikus)
Z jakiego gatunku film? Jakieś romantico czy jak?
ostatnio mam schizę na bajki japońskie ze studia Ghibli...tylko już wszystko widziałam
myślę o jakiejś komedii, na odmóżdżenie horror bez małza to nie dla mnie, poza tym każda bardziej brutalna scena w ciąży mi się śni... -
calanthe wrote:Czyli jakieś anime czasem jak coś jest fajne i wciąga to można to oglądać do woli komedia? Hmm... choćbym chciała coś polecić to mam pustkę w głowie. Niedziela jest to myślenie się wyłączyło
I tak źle i tak niedobrze Ty tu dzisiaj smakowo różnie od malin, czereśni po lody hehe zaraz będzie ochota na kwaśne
kwaśne było wczoraj ogóraski kiszone
w sumie mam też kilka książek do skończenia, jakieś music w tle i też będzie ok plus kota do kiziania -
calanthe wrote:Było, ale kto wie czy znów smak nie najdzie. Jeszcze będzie tak że jedno drugim zagryziesz
W zamian za film jak widać coś by się znalazło nawet nie wiedziałam, że masz kota, albo wiedzialam i mi umknelo
U mnie wygląda teraz tak, mąż gra (zapalony gracz), a ja z psem leżymy i ogladamy tv, błogie lenistwo ;P
mam kocurka leży obok i wystawia zad do drapania opcji jest sporo - tylko co tu wybrać? w sumie to nawet gary mogłabym pozmywać mogłabym, ale czy mi się chce?? jak ja tęsknię za zmywarką
ja nie mam odbiornika tv poza lapkiem -
calanthe wrote:Oj tam gary się nie spieszą, nikt nie widzi to mogą poleżeć
Ja mam zmywarkę ręczną czyt. sama sobie pomywam. Nie wiem, może kiedyś się zdecydujemy jak dojdziemy do tego żeby kuchnię wyremontować
Z tego co się orientuję to na upartego są jakieś strony by móc tv i przez lapka obejrzeć
My mamy w swoim mieszkaniu w Bydzi pięknego Boscha, kocham naszą zmywarkę wielką miłością i jak kupowaliśmy wyposażenie do mieszkania, do zmywarka musiała być wspaniała jest najlepiej sprawdza się w święta i na imprezy, wystarczy czasami szybkie mycie - 30 min. i git malina
w Gdańsku nie mamy zmywareczki... jak to czasami na kawalerce, ciężko zmieścić w kuchni taki sprzęt, aczkolwiek tylko bym powkładała naczynia, włożyła kapsułkę i heyah! -
calanthe wrote:Pewnie, że tak w końcu stworzone jest to po to by sobie życie ułatwić
Lubię gadżety do kuchni, ale chyba jestem starej daty jak narazie, jednak pewnie gdybym miała to inaczej bym gadała hehe ale wszystko przed nami
mnie się udało do zmywarki moją Mamę przekonać już nie narzeka, że wolała zmywać ładnie układa naczynia, wybiera odpowiedni program i chwali się, że to ogromna wygoda