"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym progesteronem to tak jak pisze calanthe też badałam pi razy drzwi po 7 dniach (nie wiemy dokładnie kiedy była, mogę się domyślać po testach) i potem powtórka 2 razy bo progesteron przyrasta skokowo.
White Bunny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:myślę o jakiejś komedii, na odmóżdżenie horror bez małza to nie dla mnie, poza tym każda bardziej brutalna scena w ciąży mi się śni...
to ja mam tak że na odmóżdżenie oglądam horrory, ale takie mega kity typu ona biegnie, woła czy ktoś tam jest, znowu biegnie, on jej odrąbuje rękę, ona biegnie, traci lewą nogę, trzustkę, i pół ucha, nadal biegnie... kiedyś oglądaliśmy o morderczej oponie, telefonie, peruce. Albo stadzie baranów. Masakra, co ci ludzie palą że mają takie pomysły.
my do tego stopnia się juz wyrobiliśmy że od samego początku rozgryzamy kto kiedy umrze. I powiem Wam ze 99% jest taki sam standard jeśli chodzi o grupę - Ci co się sekszą/dopiero co się seksili lecą pierwsi, typ mięśniaka też umrze, jak jest murzyn to umiera ale zawsze bohaterską śmiercią, najdłużej wyciąga taka oh, ach mądra wrażliwa kobitka i dżentelmen - bohater całego świata
ale jak przychodzi jakiś ambitniejszy horror to już z małżem pod kołderką i zerkając zza jego ramienia Ale prawda jest taka ze obecnie ambitnych horrorów jest coraz mniej. Dlatego od jakiegoś czasu przerzuciliśmy się na filmy ze stylu found footage. -
nick nieaktualnycalanthe wrote:mnie gin kazał 7 dnia po prawdopodobnej owulacji ale dla pewności powinno się go zrobić trzy razy żeby wynik był miarodajny
dziękuję bardzo za odp I jeszcze jedno pytanie, pewnie głupie ale co tam - kto pyta nie błądzi:
7 dni po owu badanie i później kilka dni, badanie i znowu kilka dni badanie, tak?
Czy moze zrobić pierwsze badanie przed owu, 7 dni po owu i później jeszcze kilka dni i badanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 20:11
-
nick nieaktualny
-
White Bunny wrote:to ja mam tak że na odmóżdżenie oglądam horrory, ale takie mega kity typu ona biegnie, woła czy ktoś tam jest, znowu biegnie, on jej odrąbuje rękę, ona biegnie, traci lewą nogę, trzustkę, i pół ucha, nadal biegnie... kiedyś oglądaliśmy o morderczej oponie, telefonie, peruce. Albo stadzie baranów. Masakra, co ci ludzie palą że mają takie pomysły.
my do tego stopnia się juz wyrobiliśmy że od samego początku rozgryzamy kto kiedy umrze. I powiem Wam ze 99% jest taki sam standard jeśli chodzi o grupę - Ci co się sekszą/dopiero co się seksili lecą pierwsi, typ mięśniaka też umrze, jak jest murzyn to umiera ale zawsze bohaterską śmiercią, najdłużej wyciąga taka oh, ach mądra wrażliwa kobitka i dżentelmen - bohater całego świata
ale jak przychodzi jakiś ambitniejszy horror to już z małżem pod kołderką i zerkając zza jego ramienia Ale prawda jest taka ze obecnie ambitnych horrorów jest coraz mniej. Dlatego od jakiegoś czasu przerzuciliśmy się na filmy ze stylu found footage.
Bo horrory to były kiedyś.. teraz to słabe są strasznie
Na mnie wrażenie zrobił film kobieta w czerni z Radclifem..
I jeszcze i zbaw nas ode złego - ale chyba głównie dlatego, że ponoć na podstawie realnych wydarzeń
Co do progesteronu ja robiłam w 8 dn cyklu przed owu tak z ciekawości, ale chyba nie wniosło to nic do sprawy
Zrobiłam ~7 dni po owu, potem 2 dni poźniej i znów dwa dni później (czyli np pon, środa i piątek)
Choć jak widzę co pisze calanthe powinnam była raczej w stylu poniedziałek środa, czwartek.
Ale teraz to i tak nie ma znaczenia -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, komp mi wczoraj padł... wirusa miałam konkretnego ! Musiał mi R. formatować kompa... potem haseł nie mogłam odzyskać, istne jaja
widziałam że padło pytanie o progesteron bada się 7dpo i najlepiej 9dpo , jednorazowy pomiar czasami nic nie wnosi więc lepiej badać dwa razy ...
Mi się najstarszy mocno rozłożył, nie wiem czy pójdę dziś do pracy...
Jestem 7dpo i już mam schizy, że się nie udało i łapię doła... FUCK ! nie lubię tegoFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHejka laski
Witam sie równie śnieżnie u nas biało i lekko pruszy śnieg poza tym słonecznie ale i tak nie chciało mi się wstawać Ja dziś tak samo kulawa jak wczoraj a myślłam że przez noc mi przejdzie a gdzie tam co to za dziadostwo mnie złapało i dlaczego? ech...
Gadi u Ciebie to się musi zazielenić nie ma innej opcji!
Calanthe bo to sen przepowiednia:) przepowiada ze zachodzisz w tym cyklu w ciążę i wtedy będziesz rzeczywiście pomiędzy tymi babkami co Ci sie śniłyGaduaaa, calanthe lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hejka laski
Witam sie równie śnieżnie u nas biało i lekko pruszy śnieg poza tym słonecznie ale i tak nie chciało mi się wstawać Ja dziś tak samo kulawa jak wczoraj a myślłam że przez noc mi przejdzie a gdzie tam co to za dziadostwo mnie złapało i dlaczego? ech...
Gadi u Ciebie to się musi zazielenić nie ma innej opcji!
Calanthe bo to sen przepowiednia:) przepowiada ze zachodzisz w tym cyklu w ciążę i wtedy będziesz rzeczywiście pomiędzy tymi babkami co Ci sie śniłyFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Karolka bidulko jak nie przejdzie to lepiej idź do lekarza, niech to sprawdzi, bo co się będziesz męczyć. Ewentualnie weź kilka dni wolnego na odpoczynek żeby się nie pogorszyło
Taka andrzejkowa przepowiednia mówisz zobaczymy czy się sprawdzi choć nie jestem typem człowieka który bierze sny serio
Chciałabym ale wolnego nikt mi nie da niestety muszę się męczyć i jak na razie sama kurować. Czuję się jakby ta noga mi wypadała z zawiasu
A przepowiednia musi się sprawdzić! Mi też ostatnio dziwne rzeczy się śnią. Wierzę w połowie bo czasem w mojej rodzinie się sprawdzały ale teraz już takiego sennika nie ma dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:33