"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Jestem 7dpo i już mam schizy, że się nie udało i łapię doła... FUCK ! nie lubię tego
why? Przecież nie masz powodu! wszystko jest idealne, a nawet lepiej bo rośnie wszystko będzie cudnie, zobaczysz. Dostaniesz prezent mikołajkowy jak nic!
zapachmalin wrote:Ja właśnie wróciłam od lekarza, beta 731 z czymś.
Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.
Miłego dnia dla wszystkich
dziwna baba. To będzie teraz co, nie ciesz sie do następnej bety, do serduszka, do ruchów, do bezruchów, do porody... bez sensu.
Ja mądra kobieta Ci powiem tak: ciesz się tym radosnym stanem ile się tylko da! W Twoim ciele tworzy się właśnie mały CUD. Jak się nie cieszyć z takiej niesamowitej rzeczy? Nie da się WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !
a co do pogody to u nas też biało ja lubię jak jest śnieg. Pomijając momenty kiedy muszę auto odśnieżać
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Ale kochane moje to lekarka ogólna była. Do gina pozwoliła zapisać się po 2 becie. Tutaj w de nie ma laboratoriów że sobie idziesz i robisz na co masz ochotę za odpowiednią opłatą. Tutaj krew zbada Ci lekarz, a każdy ogólny ma w swoim gabinecie małe lab i sprawdzi krew, mocz i co tam jeszcze potrzebujesz. Zamierzam się cieszyć ile tylko się da jak dowiem się jaka jest druga beta. I dziękuję Wam za ciepłe słowa musi być dobrze, nie ma innej opcji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 13:16
ladybag lubi tę wiadomość
-
Ale dziwnie chociaż może i jest w tym jakaś metoda?
Po namysle jednak stwierdzam, że to człowieka trochę ogranicza - jakby np lekarz był kiepski i nie chciał badać, albo by nie wpadł żeby coś zbadać to u nas się pójdzie i na własną rękę sprawdzi co i jak, a tak dupka zbita.
Aaaale.. mnie się wydawało, że czwartek to jest taaaaaaak daleko za górami za lasami, jak ja dożyję do czwartku, a tu już poniedziałek po południu
Szybko zleci
A wyniki możesz sobie jakoś później podglądnąć czy bez wizyty u ogólnego ani rusz? -
zapachmalin wrote:W sensie czy musze zapisać się na wizytę żeby się dowiedzieć co wyszło czy chodzi Ci w przyszłości za jakiś czas? Bo nie skumałam, mózg mi szaleje
Sama nie wiem.. dziś mam ciężkomyślący dzień
W czwartek po południu już będziesz wiedziała, że wszystko cacy przyrasta?
Bo rozumiem, wg tego co pisałaś, że ona Ci tą betę zbada?
LILITH.P wrote:Ladybag moja znajoma mieszka w UK na jakichś peryferiach, pierwsza wizyta z usg... 16 tydzień ciąży
także ten tego... Ja do tego czasu będę mieć 4 za sobą, cytologię i pakiet badań
Ożesz Ty - ja bym do tego czasu osiwiała -
ladybag wrote:Ożesz Ty - ja bym do tego czasu osiwiała
ja tak samo a Ona normalnie pracuje, na nocki co prawda to jej 2 bobo, ale z 1 lepiej nie było 3 usg na całą ciążę i ok, więcej jej do szczęścia nie trzeba
także ten tego... a jakieś bety.. po co beta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja Was laski wyprzedzam z cyklem jutro mam 10dpo ale jakoś nie czuję potrzeby sikania na testa bo po 1. takowego nie posiadam a po 2. nie czuję żeby się udało
Cały czas liczę że jak zaciążyć ma to Gadi serio! wierzę w Ciebie Gaduaaa i mam nadzieję że mnie nie rozczarujeszGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:To ja Was laski wyprzedzam z cyklem jutro mam 10dpo ale jakoś nie czuję potrzeby sikania na testa bo po 1. takowego nie posiadam a po 2. nie czuję żeby się udało
Cały czas liczę że jak zaciążyć ma to Gadi serio! wierzę w Ciebie Gaduaaa i mam nadzieję że mnie nie rozczarujesz
chciałabym Ciebie i samej siebie nie rozczarować
ale jak będzie zobaczymy... jeszcze za wcześnie na gdybanie ... ale kuźwa dpo się dłużą jak nie wiem ... kurwicy można dostać
a Ty nie musisz nic przeczuwać ... tego to nikt nie wie... Ten u Góry jedynieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 20:08
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGadisiek o sobie to ja już mówiłam że nie wierzę w pozytywny test bo to byłby na prawdę cud nad cudami bo ze mną to się nic nie dzieje co najwyżej ciągle coś dolega tylko kulawa się robię jak stara baba i smaruje się maścidłami eeee tam no daj spokój jak jakaś babuleńka
Nie myśl o dniach a zlecą jak z bicza strzelił teraz taka fajna pogoda mroźno i słonecznie no przynajmniej u nas i trza korzystać z pogody spacerek fajna rzeczWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 20:15