X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Jestem 7dpo i już mam schizy, że się nie udało i łapię doła... FUCK ! nie lubię tego

why? Przecież nie masz powodu! wszystko jest idealne, a nawet lepiej bo rośnie :) wszystko będzie cudnie, zobaczysz. Dostaniesz prezent mikołajkowy jak nic! :)
    zapachmalin wrote:
    Ja właśnie wróciłam od lekarza, beta 731 z czymś.
    Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.
    Miłego dnia dla wszystkich :) <3

dziwna baba. To będzie teraz co, nie ciesz sie do następnej bety, do serduszka, do ruchów, do bezruchów, do porody... bez sensu.
    Ja mądra kobieta Ci powiem tak: ciesz się tym radosnym stanem ile się tylko da! W Twoim ciele tworzy się właśnie mały CUD. Jak się nie cieszyć z takiej niesamowitej rzeczy? Nie da się :) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE !

a co do pogody to u nas też biało :) ja lubię jak jest śnieg. Pomijając momenty kiedy muszę auto odśnieżać ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochane moje to lekarka ogólna była. Do gina pozwoliła zapisać się po 2 becie. Tutaj w de nie ma laboratoriów że sobie idziesz i robisz na co masz ochotę za odpowiednią opłatą. Tutaj krew zbada Ci lekarz, a każdy ogólny ma w swoim gabinecie małe lab i sprawdzi krew, mocz i co tam jeszcze potrzebujesz. Zamierzam się cieszyć ile tylko się da jak dowiem się jaka jest druga beta. I dziękuję Wam za ciepłe słowa <3 musi być dobrze, nie ma innej opcji. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 13:16

ladybag lubi tę wiadomość

• ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziwnie :D chociaż może i jest w tym jakaś metoda?

Po namysle jednak stwierdzam, że to człowieka trochę ogranicza - jakby np lekarz był kiepski i nie chciał badać, albo by nie wpadł żeby coś zbadać to u nas się pójdzie i na własną rękę sprawdzi co i jak, a tak dupka zbita.

Aaaale.. mnie się wydawało, że czwartek to jest taaaaaaak daleko za górami za lasami, jak ja dożyję do czwartku, a tu już poniedziałek po południu :D
    Szybko zleci :D
    A wyniki możesz sobie jakoś później podglądnąć czy bez wizyty u ogólnego ani rusz?

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie czy musze zapisać się na wizytę żeby się dowiedzieć co wyszło czy chodzi Ci w przyszłości za jakiś czas? Bo nie skumałam, mózg mi szaleje :D

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybag moja znajoma mieszka w UK na jakichś peryferiach, pierwsza wizyta z usg... 16 tydzień ciąży :D :D
    także ten tego... Ja do tego czasu będę mieć 4 za sobą, cytologię i pakiet badań :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    W sensie czy musze zapisać się na wizytę żeby się dowiedzieć co wyszło czy chodzi Ci w przyszłości za jakiś czas? Bo nie skumałam, mózg mi szaleje :D

Sama nie wiem.. dziś mam ciężkomyślący dzień :P
    W czwartek po południu już będziesz wiedziała, że wszystko cacy przyrasta? :D
    Bo rozumiem, wg tego co pisałaś, że ona Ci tą betę zbada?
    LILITH.P wrote:
    Ladybag moja znajoma mieszka w UK na jakichś peryferiach, pierwsza wizyta z usg... 16 tydzień ciąży :D :D
    także ten tego... Ja do tego czasu będę mieć 4 za sobą, cytologię i pakiet badań :D

Ożesz Ty - ja bym do tego czasu osiwiała :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:

No tak ona mi w czwartek pobierze ale wyniki mogą być dopiero w piątek rano bo popołudniu nie ma laborantki. Także w czwartek krew upuszczę a w piątek poznam wynik. ;)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:

ja tak samo :D a Ona normalnie pracuje, na nocki :D co prawda to jej 2 bobo, ale z 1 lepiej nie było ;) 3 usg na całą ciążę i ok, więcej jej do szczęścia nie trzeba :D

także ten tego... a jakieś bety.. po co beta? :D

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa ledwo żyję ... busy dzień.. dopiero usiadłam.. i oczy mi klapią...
    dzięki dziewczyny za wsparcie ! to dużo :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    keep-calm-and-wspieram-cie.png

Gaduaaa, ladybag lubią tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haaaa Lilith czad ! thx <3

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    haaaa Lilith czad ! thx <3

:* :* :*

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Gaduaaa ja Ciebie gonie bo wdł. programu jestem 6 dni po ;PP
    też okropnie czuję się zmęczona masakra..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy GAduaaa testujesz ?:)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Kiedy GAduaaa testujesz ?:)
    nie wiem... mam 20sztuk z ebaya.. lubię sikać tak rekreacyjnie.. może jutro? może pojutrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    nie wiem... mam 20sztuk z ebaya.. lubię sikać tak rekreacyjnie.. może jutro? może pojutrze :)
    heh pewnie jak masz dużo to sikaj ile wlezie :P
    Ja czekam do 6 grudnia może Mikołaj mi prezent przyniesie ;P

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

poczekaj chociaż do 10 dpo :P

ależ Ty niecierpliwa jesteś :P

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Was laski wyprzedzam z cyklem ;) jutro mam 10dpo ale jakoś nie czuję potrzeby sikania na testa bo po 1. takowego nie posiadam a po 2. nie czuję żeby się udało :P

Cały czas liczę że jak zaciążyć ma to Gadi :) serio! wierzę w Ciebie Gaduaaa i mam nadzieję że mnie nie rozczarujesz ;)

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To ja Was laski wyprzedzam z cyklem ;) jutro mam 10dpo ale jakoś nie czuję potrzeby sikania na testa bo po 1. takowego nie posiadam a po 2. nie czuję żeby się udało :P

Cały czas liczę że jak zaciążyć ma to Gadi :) serio! wierzę w Ciebie Gaduaaa i mam nadzieję że mnie nie rozczarujesz ;)

chciałabym Ciebie i samej siebie nie rozczarować :)
    ale jak będzie zobaczymy... jeszcze za wcześnie na gdybanie ... ale kuźwa dpo się dłużą jak nie wiem ... kurwicy można dostać

a Ty nie musisz nic przeczuwać ... tego to nikt nie wie... Ten u Góry jedynie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 20:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadisiek o sobie to ja już mówiłam że nie wierzę w pozytywny test bo to byłby na prawdę cud nad cudami bo ze mną to się nic nie dzieje co najwyżej ciągle coś dolega ;) tylko kulawa się robię jak stara baba i smaruje się maścidłami eeee tam no daj spokój jak jakaś babuleńka :(

Nie myśl o dniach a zlecą jak z bicza strzelił :) teraz taka fajna pogoda mroźno i słonecznie no przynajmniej u nas i trza korzystać z pogody spacerek fajna rzecz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 20:15

‹‹ 784 785 786 787 788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ