X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Węzły to można powiedzieć takie kulki się robią, a nawet podłużne zgrubienie da się wyczuć.
    Sama niedawno miałam pod żuchwa powiększony, jak się okazało to przeszło to od kącika w ustach (te tzw. zajady), ciężko było go wyleczyć bo miałam go z dobre dwa tygodnie

Nic takiego nie wyczuwam a ten ból jest taki dziwny bo tak jakby z gnatów wychodził od biodra w dół uda kurde sama nie wiem ciężko to określić najbardziej boli przy podnoszeniu nogi tak jakby mięsień mi sie naciągnął :/ tylko nie przypominam sobie momentu w którym mogłam tak się nadwyrężyć. Najgorsze to że nie przechodzi

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:34

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ehh no to kiepsko :/ czasem podczas chodzenia źle się staw ułożył i dlatego tak rwie. Przyczyn może być dużo, jednak chyba lepiej jak Cię lekarz obejrzy :)

Stare senniki to jeszcze się sprawdzały bo te nowe to raczej kiepsko :P

No niestety jak nie przejdzie do końca tygodnia to chyba coś bd musiała z tym zrobić. Nawet nogę na nogę nie mogę założyć co by usiąść bo w udzie coś napierdziela :( Możliwe że jakoś przy chodzeniu to sie stało bo innej możliwości nie widzę.

Tymi starymi sprawdzonymi sennikami u mnie zawsze byli dziadkowie :) przepowiadali sny tak ze na prawdę to miało sens i się sprawdzało. Teraz to jakieś byle jakie np. mój sennik jest beznadziejny bo chyba jakiś nimfoman go napisał. Co by mi sę nie przyśniło to w tym senniku jest tłumaczone seksem :D hehe serio beznadziejny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:45

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ooo widzisz, a nie szalałas z mężem zbytnio hihi :P wiesz pozycje kasmasutry są dość wymagające i przy niektórych trzeba się nieźle nagimnastykowac :D

U mnie starszyzna nie przywiązywala uwagi do snów, jedyne co to zawsze służyli dobrą radą :)

haha :D wiem wiem ale my nie korzystamy z kamasutry i raczej to nie od tego :D nie przypominam sobie żebym jakiegoś pająka ćwiczyła czy tp. :D haha no chyba że już tak się postarzałam że nie mogę tych podstawowych pozycji używać bo mnie łamie ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane laseczki! ;) Karolcia kuruj tą pachwine szybko bo znam ten ból ;*

Ja właśnie wróciłam od lekarza, beta 731 z czymś.
    Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.
    Miłego dnia dla wszystkich :) <3

kozamonia, Nats, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtedy to wgl z łóżka nie wstanę :D no cóż starość nie radość :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko a ja sie cieszę razem z Tobą <3 do czwartku to już na pewno będzie wysoka i będziemy tu opijać z dziewczynami :D Tobie też miłego dzionku kochana :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:35

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Jestem 7dpo i już mam schizy, że się nie udało i łapię doła... FUCK ! nie lubię tego

Najgorsze jest to czekanie :/
    Ale nadal trzymam mocno kciu ki :)
    zapachmalin wrote:

Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.

Nie ma to jak pocieszający lekarz...
    Ciekawe czemu akurat w czwartek po południu powtórka badania ?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

cudownie!! gratuluję po cichutku!

w czwartek bedzie jeszcze wieksza :)

dobry dzień wszystkim :)

u Was też tak piździ? :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:

u Was też tak piździ? :D

Tak :<

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi uszka do góry, pierś do przodu!! Będzie dobrze!!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Nie ma to jak pocieszający lekarz...
    Ciekawe czemu akurat w czwartek po południu powtórka badania ?

No właśnie ona taka jest. Bo w środę gabinet zamknięty, ona ma pon,wt,czw,pt tylko. A popołudniu bo wizyty ma poumawiane już. W tych dojczlandach to mi się wszystko takie pokręcone wydaje... ale nie ma co, ochłodziła mnie lekarka na te dzisiejsze -4 jeszcze. Yh. No nic, czekam dalej.

• ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik nie jest najważniejszy, najważniejsze żeby ładnie rosło - wiem, że ciężej wykonać niż zrobić, ale nie streś się na zapas :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No właśnie ona taka jest. Bo w środę gabinet zamknięty, ona ma pon,wt,czw,pt tylko. A popołudniu bo wizyty ma poumawiane już. W tych dojczlandach to mi się wszystko takie pokręcone wydaje... ale nie ma co, ochłodziła mnie lekarka na te dzisiejsze -4 jeszcze. Yh. No nic, czekam dalej.

moja nie kazała się ekscytować do czasu serduszkowej wizyty ;)

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie moja poprzednia gin też mi kazała na początku nie chwalić się nikomu i karty ciąży nie zakładała, ale do serduszkowej wizyty nie doczekałam..

a ten czas tak się ciągnie do tej serduszkowej wizyty :P toż to można na zawał zejsc :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    W sumie moja poprzednia gin też mi kazała na początku nie chwalić się nikomu i karty ciąży nie zakładała, ale do serduszkowej wizyty nie doczekałam..

a ten czas tak się ciągnie do tej serduszkowej wizyty :P toż to można na zawał zejsc :P

oj ciągnie się, ciągnie :) my powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu przed serduszkową wizytą, ciężko się było powstrzymać, jak tylko zobaczyłam kropka na usg :D

0b52cec6da.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Gratuluję! Piękna beta! Rosnijcie zdrowo <3

3500 g 54 cm <3
‹‹ 783 784 785 786 787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ