X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Węzły to można powiedzieć takie kulki się robią, a nawet podłużne zgrubienie da się wyczuć.
    Sama niedawno miałam pod żuchwa powiększony, jak się okazało to przeszło to od kącika w ustach (te tzw. zajady), ciężko było go wyleczyć bo miałam go z dobre dwa tygodnie

Nic takiego nie wyczuwam a ten ból jest taki dziwny bo tak jakby z gnatów wychodził od biodra w dół uda kurde sama nie wiem ciężko to określić najbardziej boli przy podnoszeniu nogi tak jakby mięsień mi sie naciągnął :/ tylko nie przypominam sobie momentu w którym mogłam tak się nadwyrężyć. Najgorsze to że nie przechodzi

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:34

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ehh no to kiepsko :/ czasem podczas chodzenia źle się staw ułożył i dlatego tak rwie. Przyczyn może być dużo, jednak chyba lepiej jak Cię lekarz obejrzy :)

Stare senniki to jeszcze się sprawdzały bo te nowe to raczej kiepsko :P

No niestety jak nie przejdzie do końca tygodnia to chyba coś bd musiała z tym zrobić. Nawet nogę na nogę nie mogę założyć co by usiąść bo w udzie coś napierdziela :( Możliwe że jakoś przy chodzeniu to sie stało bo innej możliwości nie widzę.

Tymi starymi sprawdzonymi sennikami u mnie zawsze byli dziadkowie :) przepowiadali sny tak ze na prawdę to miało sens i się sprawdzało. Teraz to jakieś byle jakie np. mój sennik jest beznadziejny bo chyba jakiś nimfoman go napisał. Co by mi sę nie przyśniło to w tym senniku jest tłumaczone seksem :D hehe serio beznadziejny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:45

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ooo widzisz, a nie szalałas z mężem zbytnio hihi :P wiesz pozycje kasmasutry są dość wymagające i przy niektórych trzeba się nieźle nagimnastykowac :D

U mnie starszyzna nie przywiązywala uwagi do snów, jedyne co to zawsze służyli dobrą radą :)

haha :D wiem wiem ale my nie korzystamy z kamasutry i raczej to nie od tego :D nie przypominam sobie żebym jakiegoś pająka ćwiczyła czy tp. :D haha no chyba że już tak się postarzałam że nie mogę tych podstawowych pozycji używać bo mnie łamie ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane laseczki! ;) Karolcia kuruj tą pachwine szybko bo znam ten ból ;*

Ja właśnie wróciłam od lekarza, beta 731 z czymś.
    Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.
    Miłego dnia dla wszystkich :) <3

kozamonia, Nats, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtedy to wgl z łóżka nie wstanę :D no cóż starość nie radość :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko a ja sie cieszę razem z Tobą <3 do czwartku to już na pewno będzie wysoka i będziemy tu opijać z dziewczynami :D Tobie też miłego dzionku kochana :)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:35

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Jestem 7dpo i już mam schizy, że się nie udało i łapię doła... FUCK ! nie lubię tego

Najgorsze jest to czekanie :/
    Ale nadal trzymam mocno kciu ki :)
    zapachmalin wrote:

Lekarka kazała się nie cieszyć, w czwartek popołudniu powtórzyć i wtedy będzie wiadomo. To tyle ode mnie.

Nie ma to jak pocieszający lekarz...
    Ciekawe czemu akurat w czwartek po południu powtórka badania ?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

cudownie!! gratuluję po cichutku!

w czwartek bedzie jeszcze wieksza :)

dobry dzień wszystkim :)

u Was też tak piździ? :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:

u Was też tak piździ? :D

Tak :<

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi uszka do góry, pierś do przodu!! Będzie dobrze!!

Gaduaaa lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Nie ma to jak pocieszający lekarz...
    Ciekawe czemu akurat w czwartek po południu powtórka badania ?

No właśnie ona taka jest. Bo w środę gabinet zamknięty, ona ma pon,wt,czw,pt tylko. A popołudniu bo wizyty ma poumawiane już. W tych dojczlandach to mi się wszystko takie pokręcone wydaje... ale nie ma co, ochłodziła mnie lekarka na te dzisiejsze -4 jeszcze. Yh. No nic, czekam dalej.

• ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik nie jest najważniejszy, najważniejsze żeby ładnie rosło - wiem, że ciężej wykonać niż zrobić, ale nie streś się na zapas :)

zapachmalin lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No właśnie ona taka jest. Bo w środę gabinet zamknięty, ona ma pon,wt,czw,pt tylko. A popołudniu bo wizyty ma poumawiane już. W tych dojczlandach to mi się wszystko takie pokręcone wydaje... ale nie ma co, ochłodziła mnie lekarka na te dzisiejsze -4 jeszcze. Yh. No nic, czekam dalej.

moja nie kazała się ekscytować do czasu serduszkowej wizyty ;)

0b52cec6da.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie moja poprzednia gin też mi kazała na początku nie chwalić się nikomu i karty ciąży nie zakładała, ale do serduszkowej wizyty nie doczekałam..

a ten czas tak się ciągnie do tej serduszkowej wizyty :P toż to można na zawał zejsc :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    W sumie moja poprzednia gin też mi kazała na początku nie chwalić się nikomu i karty ciąży nie zakładała, ale do serduszkowej wizyty nie doczekałam..

a ten czas tak się ciągnie do tej serduszkowej wizyty :P toż to można na zawał zejsc :P

oj ciągnie się, ciągnie :) my powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu przed serduszkową wizytą, ciężko się było powstrzymać, jak tylko zobaczyłam kropka na usg :D

0b52cec6da.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:

Gratuluję! Piękna beta! Rosnijcie zdrowo <3

3500 g 54 cm <3
‹‹ 783 784 785 786 787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ