X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Jejku Dziewczyny ale się podjarałam. Właśnie wydałam 150 euro na choinkę, bombki, lampki itp itd. Hahahahaha. Normalnie zwariowaliśmy, oszaleliśmy :D

Matko zglupiałam normalnie. Dlaczego to wszystko takie drogie? :/ o.O
    ja pierdziut ! hormony Tobą miotają ^_^

zapachmalin lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać, że mamy weekend :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popcorn, czerwone wino, kocyk i "Lśnienie"

idealny wieczór :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny wrote:
    popcorn, czerwone wino, kocyk i "Lśnienie"

idealny wieczór :)
    u mnie podobnie plus the voice of Poland ;) finał ^_^

• ladybag Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    A taki mały update :D No właśnie, niby nie ma prawa, ale to uczucie przyprawia mnie o mdłości. No bo co tam i gdzie dokładnie się przelewa, że takie zwidy daje :D

Ustaw sobie też! :) Już sprawdziłam, jesteś 6 dni do przodu :D

Boje się.. nie chce zapeszać, może po następnym usg
    White Bunny wrote:

ladybag, zapachmalin na pewno wszystko jest w porządku i będzie w porządku. Zamiast wiec sobie w majtki zaglądać proszę zrobić coś konstruktywnego, np. manicure :)

a ja już po egzaminie :) wszystko zdane więc czas leniuchowania zaczynam :)

Hehe - byłam na tej imprezie urodzinowej i uśmiałam się po wsze czasy :) zapomniałam, że coś tam leci :P
    Ale co się nagimnastykowałam dlaczego nie piję i nie jem torta nasączonego tak, że hoho ;)

Gratuluję zdanego egzaminu :) zasłużyłaś na błogie lenistwo :)

zapachmalin wrote:
    Jejku Dziewczyny ale się podjarałam. Właśnie wydałam 150 euro na choinkę, bombki, lampki itp itd. Hahahahaha. Normalnie zwariowaliśmy, oszaleliśmy :D

Matko zglupiałam normalnie. Dlaczego to wszystko takie drogie? :/ o.O

My w zeszłym roku zaszaleliśmy i wymienilismy wszystkie świąteczne ozdoby, kieszeń bolała.. mocno :/ niestety szklane bombki są cholernie drogie

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę cytować Kochana bo i tak się nie odnajde. Nie bój się! Oczywiście zrób jak uważasz ale powiem Ci od siebie ze miałam... co ja gadam, MAM cały czas bardzo podobne obawy, że zapesze, że co jesli... ale potem przypomniałam sobie o naszych kochanych dziewczynach... o Gadi, Caro i nie tylko... i jedyne co myślę to to, że chce się tym nacieszyć. Że chce choć przez chwilę myśleć pozytywnie. A stać się coś złego może zawsze, niestety... i jeśli ma tak byc to tak będzie, bezwzględu na to jaką postawę przyjmiemy na to wszystko... Musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Musimy być silne i myśleć pozytywnie. A cała reszta w rękach Boga, losu czy w co kto wierzy...

A co do choinki to prawda. Daje po kieszeni. Ale pomyśleliśmy sobie z mężem że to wydatek na lata jednak. I w sumie jak wyjechaliśmy do de to nie mieliśmy wiele bo jak to wszystko zabrać i w tym roku chcieliśmy skompletować porządny zestaw świąteczny. No i jak oko cieszy... jak już pięknie wszystko poskładam i będzie czuć u mnie święta to się pochwalę. :D ^_^

ladybag, White Bunny, Caro lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żem esej pierdykła o.O :D hahahaha. ^_^

• Tolik123 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) jestem Natalia, rozpoczelismy kolejny cykl staran, szalu nie ma, widze ze fajnie sobie tu piszecie, postanowilam sie dolaczyc, mam nadzieje ze sa jeszcze ludki na ktorych mozna liczyc bo zlapalam maly dolek...

PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
    rfxgqqmztlcuyju7.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tolik123 wrote:
    Hej:) jestem Natalia, rozpoczelismy kolejny cykl staran, szalu nie ma, widze ze fajnie sobie tu piszecie, postanowilam sie dolaczyc, mam nadzieje ze sa jeszcze ludki na ktorych mozna liczyc bo zlapalam maly dolek...

Witaj! ;) zapraszamy w nasze skromne progi ;) długo się staracie? Powiedz coś o sobie ;)

• Tolik123 Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2016, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milo mi;) Staramy sie zaledwie kilka mies ale przy moim stanie zdrowia gin dal nam czas max do 25 r.ż. bo potem mowil ze moze byc b.ciezko, oczywiscie bedziemy probowac;) mamy oboje po 24 lata i dopiero dostslam umowe o prace dlatego czekalismy:)

PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
    rfxgqqmztlcuyju7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :)

Tolik witaj! :)

Tolik123 wrote:
    Milo mi;) Staramy sie zaledwie kilka mies ale przy moim stanie zdrowia gin dal nam czas max do 25 r.ż. bo potem mowil ze moze byc b.ciezko

mogę zapytać dlaczego do 25 r.ż.?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim :)

Tolik Witam Cię w naszej rodzinie :)

Jak tam laski niedziela u Was? Będzie ktoś dziś czy tak jak wczoraj na wyrywki każda po trochu? :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) niedzielnie.. sąsiedzi mieli imprezę do 5 rano i tak mnie po 5 obudzili , potem mój starszy synek wstał, gardło zawalone jak nie wiem... wiedziałam już wczoraj, że go rozłoży .. dupa blada...

i mam problem z zapisaniem temp.. bo zmierzyłam raz i było 36.93 zmierzyłam drugi raz i było 37.03, zapisałam wyższą , ale zastanawiam się czy aż taka duża różnica mogła się pojawić... nie raz mam niewielkie różnice ... ale ta jest duża...

witam nową koleżankę Natalię zapraszamy do Nas

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak tam laski niedziela u Was? Będzie ktoś dziś czy tak jak wczoraj na wyrywki każda po trochu? :P

dzis wszystkie będą obiadki mężusiom gotować coby mieli siły na później :P
    Gaduaaa wrote:
    i mam problem z zapisaniem temp.. bo zmierzyłam raz i było 36.93 zmierzyłam drugi raz i było 37.03, zapisałam wyższą , ale zastanawiam się czy aż taka duża różnica mogła się pojawić... nie raz mam niewielkie różnice ... ale ta jest duża...

to ja bym pewnie wpisała średnią z tych dwóch czyli 37,00 :P

współczuję imprezowych sąsiadów. Ja mam takich za ścianą. Rzadko bo rzadko, ale jak urządza imprezę to taką że stopery nie pomagają. Ale ze jesteśmy dwoma jedynymi młodymi małżeństwami w bloku emerytów nigdy nie robiliśmy im problemów. Reszta jednak zaczęła chyba lepiej słyszeć ( może nowe aparaty słuchowe czy cos w tym stylu) i zaczęli ich tłamsić. I jak na razie jest spokój wieczorami ;)

współczuję choroby synka. Napisałaś "starszy" to mój jeszczenieobudzonykawą mózg wydedukował ze masz dwójkę. Czy więcej :) ?

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie Nasi są spokojni, od kiedy tu mieszkam to drugi raz, także przymykam oko :) Mam dwójkę małych rozrabiaków :) 8 i 6 lat :)
    chcemy dla Nich siostrzyczkę hehe
    faktycznie chyba wpiszę 37.00 choć na tym etapie to nie ma większego znaczenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W. Bunny dziś to niech mój gotuje mi obiad bo ja nie mam siły. Coś mi wlazło w pachwinę i ledwo co chodzę :( Wczoraj już zaczęło pobolewać ale dziś jest jeszcze gorzej nie wiem od czego to. Tak jakbym biegała czy co i sobie naciągnęła mięśnie ale przecież nie biegam. Zawsze jakieś cholerstwo dopadnie :/

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    W. Bunny dziś to niech mój gotuje mi obiad bo ja nie mam siły. Coś mi wlazło w pachwinę i ledwo co chodzę :( Wczoraj już zaczęło pobolewać ale dziś jest jeszcze gorzej nie wiem od czego to. Tak jakbym biegała czy co i sobie naciągnęła mięśnie ale przecież nie biegam. Zawsze jakieś cholerstwo dopadnie :/
    no to dupa... ciężko nawet coś poradzić , bo takie delikatne, czułe miejsce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no to dupa... ciężko nawet coś poradzić , bo takie delikatne, czułe miejsce...

Jedyne co to chyba maścią się nasmarować i leżeć :/ ale miałam do Ol jechać dziś na ryneczek bo pogoda całkiem całkiem ech...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jedyne co to chyba maścią się nasmarować i leżeć :/ ale miałam do Ol jechać dziś na ryneczek bo pogoda całkiem całkiem ech...
    raczej jakieś ciepłe okłady.. maścią jakąś nie za mocno.. bardziej naturalną
    jak masz jakąś pustą butelkę szklaną np po syropie to gorącą wodę do niej wlać owinąć na początek jakąś np ścierką kuchenną i przykładać... jak będzie stygła to ścierkę zdjąć i samą butelką :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Mam dwójkę małych rozrabiaków :) 8 i 6 lat :)
    chcemy dla Nich siostrzyczkę hehe

w takim razie bardzo bardzo życzę Wam uroczej dziewczynki :) miałaby dwóch starszych braci, którzy będą ją chronili przed całym światem :)
    Karolina2787 wrote:

biedna Ty :( Gadu dobrze radzi, może warto spróbować rozgrzać obolałe miejsce. No i najważniejsze leż i niech mąż się dziś zajmie wszystkim. My babki mamy taką mentalność że jak nas coś boli to zagryzamy zęby i działamy dalej. jak boli faceta - cały świat się o tym dowie. Jęcz, odpoczywaj i nabieraj sił. Bądź jak facet ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 08:25

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ