"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:z kiszoną kapustą... kup pieczarki i można zrobić krokiety albo łazanki z kapuchą i grzybkami mniam
A krokietów jeszcze nigdy nie robiłam, ale można spróbować -
kozamonia wrote:Mój nie lubi łazanek a ja znowu uwielbiam, więc rzadko kiedy robię.
A krokietów jeszcze nigdy nie robiłam, ale można spróbować
masz dobry przepis na naleśniki, ktore nie pękają
https://www.youtube.com/watch?v=dzEeXnlhwns
sprawdzony!!!!kozamonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho jestem se i jo
Widzę gadacie o jedzonku ja też nie wiedziałam co na dziś zrobić i kupiłam rybkę w sosie włoskim do zapieczenia w piekarniku z frytami dziś zrobię i będzie git Co do weekendu mój jutro w pracy a ja wybieram sie do mamy. Niedziela w łóżku przed tv i błogie lenistwo
Judi forum nie uzależnia tylko te wszystkie babochy kochane tutaj jak bez niż żyć? No jak? heheladybag lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
White Bunny wrote:witajcie Kobietki
właśnie zakończyłam zakuwanie na jutrzejszy egzamin kończący studia. Poziom opanowania materiału pominę milczeniem - liczę że uda mi się wejść z notatkami
A teraz zajmę się czymś o wiele przyjemniejszym czyli idę Was poczytaćFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnykozamonia wrote:pod koniec mojego styczniowego cyklu mam się zgłosić na kroplówkę przygotowująca endometrium do IVF, a w lutym będziemy konkretnie działać.
pewnie nawet nie zauważysz kiedy Wam zleci, a najlepszy numer będzie jak sobie z okazji walentynek dzidziusia sprawicie
ladybag przyznaję się że zazdroszczę Ci tego odrzucenia termometru też bym tak chciała
ale póki co to jest jedyna moja forma kontrolowania tego co się dzieje z moim ciałem (no chyba ze jakimś cudem wiesołkowo - siemieniowym powróci mi śluz. Mam takie nocne zajawki że śnię o tym ze się budzę i mierze temperaturę to już jest jakieś zaburzenie
kozamonia wrote:Jakie macie plany na weekend?
ja jutro spędzę cały dzień na uczelni ale nie przewiduję coby miało być źle. To podyplomówka, wszyscy na niej jesteśmy czynnie działającymi terapeutami, nie ma mowy żebym pozwoliła się potraktować jak biedną niedoświadczoną studentkę od której wymaga się wkucia milionów niepotrzebnych do niczego regułek i definicji. Opracowałam sobie notatki, usystematyzowałam to co już umiem i idę
Za to niedziela zapowiada się na cudownym nicnierobieniu! już się doczekać nie mogę ! Zamierzam do południa przechodzić w pidżamie
o a tu jedzeniowe klimaty się widzę włączyły Żony Idealne planujące strawę dla swoich mężczyzn
za mną chodzi taki domowy jabłecznik, z kruchego ciasta i z dużą ilością jabłek.... jeny chyba sobie upiekę jutro po egzaminie
Judi22 wrote:A co mi tam,udostępniłam wykres (miałam go zachować tylko w tym cyklu dla siebie ) też nie wyszło
ej, nie ma dla siebie, tu wszystko wspólne, jak w komunie
a wykres zapowiada się baaaardzo obiecująco wiec już mocno zaciskam kciuki!!!
(no i widzisz, bez udostępnienia byś tak otwarcie moich kciuków nie miała, ekshibicjonizm popłaca )
Gadu łomatkokochana co Ty tam masz w tym avku bo ja tam jakiegoś zjadającego samego siebie węża widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 17:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
White Bunny wrote:Laski kiedy się u Was ubiera choinkę? Bo właśnie dyskutuje z moim, który twierdzi że on chce już. JUŻ. Tłumacze mu że nie można wyprzedzać świątecznej reklamy coca coli, ale to do niego nie dociera
my tez przed wigilią... i trzymaliśmy do 2 lutego, jak się dało... bo zawsze świeża
ale kusi mnie już jakaś mała na przedsmak świąt jakieś lampki... -
Hej Dziołszki Włączę się do dyskusji bo to moje ukochane święta są!
Ja mam taką zajawkę, że już w październiku puszczam sobie rmf święta hahahaha. Choinkę u mnie ubierało się zawsze dzień/dwa przed wigilią, bo wtedy było już wolne od szkoły a to była nasza działka (mama 5 córek odchowała to sama gotowała a my robiłyśmy wizualizację) Teraz ubieramy jakoś w ostatnim tygodniu przed świętami, ale ozdoby (mam mnóstwo pierdół które wieszam, coś na drzwi, coś u małego w pokoju, świeczniki itp.) to myślę, że w okolicach mikołaja się tym zajmę.
Teraz też leci u mnie moje radio kochane, właśnie zrobiłam sobie herbaty i aktualnie fochuję się na małża więc muszę sobie znaleźć ciekawe zajęcie.
Jak Wam wieczór mija?calanthe lubi tę wiadomość