X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 23:31

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    A co mi tam,udostępniłam wykres :P (miałam go zachowac tylko w tym cyklu dla siebie ) też nie wyszło ;D

Judi, kontrola z forum musi być!

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    z kiszoną kapustą... kup pieczarki i można zrobić krokiety :D albo łazanki z kapuchą i grzybkami :D mniam
    Mój nie lubi łazanek :( a ja znowu uwielbiam, więc rzadko kiedy robię.
    A krokietów jeszcze nigdy nie robiłam, ale można spróbować ;)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mój nie lubi łazanek :( a ja znowu uwielbiam, więc rzadko kiedy robię.
    A krokietów jeszcze nigdy nie robiłam, ale można spróbować ;)

masz dobry przepis na naleśniki, ktore nie pękają :)

https://www.youtube.com/watch?v=dzEeXnlhwns

sprawdzony!!!!

kozamonia lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho jestem se i jo :D

Widzę gadacie o jedzonku :) ja też nie wiedziałam co na dziś zrobić i kupiłam rybkę w sosie włoskim do zapieczenia w piekarniku z frytami dziś zrobię i będzie git ;) Co do weekendu mój jutro w pracy a ja wybieram sie do mamy. Niedziela w łóżku przed tv i błogie lenistwo :)

Judi forum nie uzależnia tylko te wszystkie babochy kochane tutaj :D jak bez niż żyć? No jak? hehe

ladybag lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się bez forum żyć, żeby chociaż raz w ciągu dnia nie wejść i nie poczytać co się tutaj dzieje :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kobietki :)

właśnie zakończyłam zakuwanie na jutrzejszy egzamin kończący studia. Poziom opanowania materiału pominę milczeniem - liczę że uda mi się wejść z notatkami :)

A teraz zajmę się czymś o wiele przyjemniejszym czyli idę Was poczytać :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny wrote:
    witajcie Kobietki :)

właśnie zakończyłam zakuwanie na jutrzejszy egzamin kończący studia. Poziom opanowania materiału pominę milczeniem - liczę że uda mi się wejść z notatkami :)

A teraz zajmę się czymś o wiele przyjemniejszym czyli idę Was poczytać :P
    co studiujesz?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    pod koniec mojego styczniowego cyklu mam się zgłosić na kroplówkę przygotowująca endometrium do IVF, a w lutym będziemy konkretnie działać.

pewnie nawet nie zauważysz kiedy Wam zleci, a najlepszy numer będzie jak sobie z okazji walentynek dzidziusia sprawicie :)

ladybag przyznaję się że zazdroszczę Ci tego odrzucenia termometru :D też bym tak chciała :D

ale póki co to jest jedyna moja forma kontrolowania tego co się dzieje z moim ciałem (no chyba ze jakimś cudem wiesołkowo - siemieniowym powróci mi śluz. Mam takie nocne zajawki że śnię o tym ze się budzę i mierze temperaturę :/ to już jest jakieś zaburzenie :D
    kozamonia wrote:
    Jakie macie plany na weekend? :)

ja jutro spędzę cały dzień na uczelni ale nie przewiduję coby miało być źle. To podyplomówka, wszyscy na niej jesteśmy czynnie działającymi terapeutami, nie ma mowy żebym pozwoliła się potraktować jak biedną niedoświadczoną studentkę od której wymaga się wkucia milionów niepotrzebnych do niczego regułek i definicji. Opracowałam sobie notatki, usystematyzowałam to co już umiem i idę :P

Za to niedziela zapowiada się na cudownym nicnierobieniu! już się doczekać nie mogę :) ! Zamierzam do południa przechodzić w pidżamie :D

o a tu jedzeniowe klimaty się widzę włączyły :) Żony Idealne planujące strawę dla swoich mężczyzn :D
    za mną chodzi taki domowy jabłecznik, z kruchego ciasta i z dużą ilością jabłek.... jeny chyba sobie upiekę jutro po egzaminie :P
    Judi22 wrote:
    A co mi tam,udostępniłam wykres :P (miałam go zachować tylko w tym cyklu dla siebie ) też nie wyszło ;D

ej, nie ma dla siebie, tu wszystko wspólne, jak w komunie :D

a wykres zapowiada się baaaardzo obiecująco wiec już mocno zaciskam kciuki!!!

(no i widzisz, bez udostępnienia byś tak otwarcie moich kciuków nie miała, ekshibicjonizm popłaca :D )

Gadu łomatkokochana co Ty tam masz w tym avku bo ja tam jakiegoś zjadającego samego siebie węża widzę :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 17:21

• calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski kiedy się u Was ubiera choinkę? Bo właśnie dyskutuje z moim, który twierdzi że on chce już. JUŻ. Tłumacze mu że nie można wyprzedzać świątecznej reklamy coca coli, ale to do niego nie dociera :D

• calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w domu też tak było/jest ze na wieczór przed wigilią. Ale mój jest fanem świąt i się już doczekać nie może :) w tamtym roku rozebraliśmy pod koniec lutego, a raczej ja rozebrałam jak mój był w pracy ;)

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White Bunny wrote:
    Laski kiedy się u Was ubiera choinkę? Bo właśnie dyskutuje z moim, który twierdzi że on chce już. JUŻ. Tłumacze mu że nie można wyprzedzać świątecznej reklamy coca coli, ale to do niego nie dociera :D

my tez przed wigilią... i trzymaliśmy do 2 lutego, jak się dało... bo zawsze świeża :)

ale kusi mnie już jakaś mała na przedsmak świąt :D jakieś lampki...

0b52cec6da.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zapachmalin, White Bunny lubią tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziołszki :) Włączę się do dyskusji bo to moje ukochane święta są! :)
    Ja mam taką zajawkę, że już w październiku puszczam sobie rmf święta :D hahahaha. Choinkę u mnie ubierało się zawsze dzień/dwa przed wigilią, bo wtedy było już wolne od szkoły a to była nasza działka (mama 5 córek odchowała to sama gotowała a my robiłyśmy wizualizację) :D Teraz ubieramy jakoś w ostatnim tygodniu przed świętami, ale ozdoby (mam mnóstwo pierdół które wieszam, coś na drzwi, coś u małego w pokoju, świeczniki itp.) to myślę, że w okolicach mikołaja się tym zajmę.

Teraz też leci u mnie moje radio kochane, właśnie zrobiłam sobie herbaty i aktualnie fochuję się na małża więc muszę sobie znaleźć ciekawe zajęcie. :P

Jak Wam wieczór mija? :)

calanthe lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zapachmalin lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka już hormony Ci działają ? hehe

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie oglądamy bogów na tivien ;) strasznie byłam ciekawa tego filmu ;)

A co do świąt, mój mąż to pewnie już chętnie by ubrał :D ale musimy najpierw opracować plan gdzie ją postawić by nie stanowiła głównego zainteresowania lumpa ;)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ