"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka witam
wstałam rano.. wypiłam szklankę wody ze śliwkami suszonymi które wieczorem sobie przygotowałam... i nic...
zaparzyłam kawy .... 10min i afera ! w końcu potrzeba załatwiona ! haha od teraz wiem że po prostu 3 łyki kawy i nie ma się co męczyć
człowiek od razu inny humor ma !Karolina2787, kozamonia, Elunia, mamusia2, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Dziewczyny czy któraś wie może czy można brać Clo w cyklu w którym się drożność jajowodów robi?
-
calanthe wrote:Będzie dobrze, zobaczysz
Ten rok będzie dla nas łaskawszy i wszystkie się doczekamy swoich maluszków
I tak jak pożegnałyśmy stary rok tak pożegnamy wredne @ na najbliższe 9 miesięcy! -
kozamonia wrote:Cześć i czołem
Wczoraj powitałam, dzisiaj już spektakularną, noworoczną @. Chłop na badania zapisany, oby wszystko było dobrze to w następnym cyklu działamy!kozamonia lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Elunia wrote:Dziewczyny czy któraś wie może czy można brać Clo w cyklu w którym się drożność jajowodów robi?
Bez sensu brać Clo skoro cykl i tak jest stracony. Będziesz miała robione zdjęcia RTG więc lekarze nie polecają staran w cyklu z hsg.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnySamara wrote:Bez sensu brać Clo skoro cykl i tak jest stracony. Będziesz miała robione zdjęcia RTG więc lekarze nie polecają staran w cyklu z hsg.
Gin mi powiedział że są dwie metody. Na NFZ rtg - ale często pokazuje fałszywą niedrożność lub USG - 600 zł ta "przyjemność" ma kosztować ale wynik jakby znacznie bardziej pewny i w razie potrzeby udrożnić coś można. Nie trzeba również robic przerwy w staraniu się i wyczytałam że dużo kobiet zachodzi w cyklu w którym badanie było..sama już nie wiem
Gadua bo te śliwki trzeba regularnie conajmniej 2 tyg jeść aby pomogły... Kawa ma znaczniej lepszy czas działania Cieszę się że juz Ci lepiejGaduaaa lubi tę wiadomość
-
No to wychodzi na to że najpierw musisz się zdecydować na jakąś metodę.
Po hsg najbardziej plodne sa pierw4 cykle. Masz największe prawdopodobieństwo że zajdziesz.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Witam się i ja. Niedawno wstałam Pije kawusie i zastanawiam się czy do lekarza się nie przejść. Chyba łapie mnie zapalenie ucha
Wczoraj ogromny bol podbrzusza. Jajniki na zmiane dawaly o sobie znać... a dzisiaj jak reką odjął... dziwi mnnie jedynie czemu śluz nie taki jaki być powinien -
nick nieaktualnyMonia też widziałam w pogodzie że czwartek i piątek mają być najmroźniejsze a Ty tak lubisz mróz?
Mamusia współczuję choroby leć jak najszybciej do lekarza bo zapalenie ucha to bolesne dziadostwo jak już złapie na dobre. Lepiej wcześniej działać.
A ja właśnie wypiłam koktajl i byłam w aptece po moje pomoce na czas owu Jestem przygotowana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2990e61ab87c.jpg
-
Karolina2787 wrote:Monia też widziałam w pogodzie że czwartek i piątek mają być najmroźniejsze a Ty tak lubisz mróz?
Mamusia współczuję choroby leć jak najszybciej do lekarza bo zapalenie ucha to bolesne dziadostwo jak już złapie na dobre. Lepiej wcześniej działać.
A ja właśnie wypiłam koktajl i byłam w aptece po moje pomoce na czas owu Jestem przygotowana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2990e61ab87c.jpg -
nick nieaktualnymamusia2 wrote:Ja wiem. W ostatnich 2 latach zapalenie ucha mialam co miesiąc -dwa. Tragedia, Ostatnie mialam rok temu . Od razu wzielam leki przewciwzapalne ,krople do ucha.. ale wyczytalam ostatnio ze ibuprofen źle dziala na endomentrium i utrudnia zaplodnienie... Wiec rewelacja
Jeny to bardzo często Cię to dopada. Ja mam tak z powracającą anginą. Ibuprofen ponoć hamuje owulacje dlatego nie powinno się brać leków z nim w składzie. U mnie jest z tym czasem problem bo kiedy zdarza się bardzo bolesna @ inne tabsy mi nie pomagają więc zmuszona jestem łyknąć ibuprom ale staram się jednak ograniczać jak tylko się da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 11:44