"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi mojemu dam tylko syropku łyknąć a ja ten olej bd brała, już wcisnęłam do koktajlu i wypiłam
Mamusia wyleczyć się trzeba bo zawsze to jakieś ryzyko większej infekcji i w razie ciąży dziecku też szkodzi bardziej niż leki które weźmiesz więc lepiej się dokurować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Monia brrrr.... to Ty gorrrąca babka jesteś ja tam wolę ciepełko najlepiej plaża i wygrzewanie się na słonku mmmm... kiedy to lato???
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Oj a ja dzieciuch jestem bo uwielbiam zimę. Czekam aż napada tyle, żeby bałwana ulepić. Teraz niestety nie ma już takich zim jakie pamietam sprzed lat. Bywało, że co roku z bratem budowałam iglo, tyle śniegu było A -20 to był standard.
ladybag, Caro lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyJa tak samo jak mamusia piecuch ze mnie ale fakt Monia sporty zimowe też są fajne tylko ja nigdy jeszcze nie miałam okazji pozjeżdżać na nartach lubię bardzo kuligi jak jest taka prawdziwa zima to jest super ale tak czy siak wolę ją oglądać przez okno
-
Karolina2787 wrote:Ja tak samo jak mamusia piecuch ze mnie ale fakt Monia sporty zimowe też są fajne tylko ja nigdy jeszcze nie miałam okazji pozjeżdżać na nartach lubię bardzo kuligi jak jest taka prawdziwa zima to jest super ale tak czy siak wolę ją oglądać przez okno
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ciepłolubna i wolę wiosnę/lato
Ale jak jest zima taka piękna, gdy jest już ciemno na dworze i leniwie sypie śnieg takimi grubymi płatkami śniegu, a dodatkowo nie ma trzaskającego mrozu to sama chętnie ubieram się cieplej by wyjść na dwór i pozachwycać się widokami
Ale tak jak Samara pisze - takie zimy to ja ostatnio pamiętam jak byłam w podstawówcecalanthe lubi tę wiadomość