X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Aaaaaaa!
    Zaraz eksploduje. Płaczem. Rykiem. Spadek formy mi się załączył. Zdecydowanie stawiam dzisiaj na lody z podwójną polewą czekoladową..
    Test negatywny, mimo że czułam że nic to jednak lekko zawiódł, a dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży.

Tak o! :-(
    :( :( :(

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jaką? ;)
    calanthe wrote:
    Ladybag co to za teoria?

Caro, ehh... ręce opadają :( przesyłam dla Ciebie dużo uścisków!

Że skoro za 1 razem było coś nie tak i organizm odrzucił, za 2 to samo.. to teraz skoro od początku jestem na lekach to może gdyby nie te leki to też coś mogłoby się zadarzyć gdyby organizm uznał, że jest coś nie tak, ale nie może bo ja na siłe tymi lekami podtrzymuje i boje się, że okaże się, że kiepsko wyjdą te badania..

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Jeszcze mam pytanie dziewczyny wiecie czy jest gdzies do kupienia bielizna termiczna albo jakies legginsy? :-)

ze stacjonarnych to myślę, że go sport albo decathlon?
    Chociaż powiem Ci, że jest duża szansa że będzie w gatta albo italian fashion.

Aha i jeszcze widziałam gazetkę lidla - mają jakieś ciuchy sportowe, co prawda nie wgłębiałam się w szczegóły, ale zobacz może akurat coś będzie co wpadnie Ci w oko

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Że skoro za 1 razem było coś nie tak i organizm odrzucił, za 2 to samo.. to teraz skoro od początku jestem na lekach to może gdyby nie te leki to też coś mogłoby się zadarzyć gdyby organizm uznał, że jest coś nie tak, ale nie może bo ja na siłe tymi lekami podtrzymuje i boje się, że okaże się, że kiepsko wyjdą te badania..
    eeee nie.... jak dzieciątko jest chore i ma "popłynąć" to choćbyś słoik duphastonu zeżarła to i tak "popłynie" to nie jest dobra teoria i argument ;) szybko wybij sobie to z głowy hehe
    kiedy te badania?

• calanthe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:33

ladybag lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    eeee nie.... jak dzieciątko jest chore i ma "popłynąć" to choćbyś słoik duphastonu zeżarła to i tak "popłynie" to nie jest dobra teoria i argument ;) szybko wybij sobie to z głowy hehe
    kiedy te badania?
    Ja jeszcze sterydy bralam do 8 tyg.. popłynąć może nie ale może jakaś wada gen..
    Badania w czw, tych z krwi i tak nie dowiem sie od razu. muszę doczytać ile to trwa

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laski :)

Ja już w domku po pracy. Dziś mnie strasznie boli brzuch, na dole po lewej stronie strasznie tak jakby jajcor na owulkę ale boję się czy to nie mięśniak czasem daje znać o sobie. Mam nadzieję że nie... Tylko tempka popierdzielona u mnie w tym cykli wgl co to ma być ja się pytam???

Caro kochana ja tam dalej 3 mam kciuki bo tempka jest wysoko i może teścior dupny był ;)

Ladybag Wszystko na pewno będzie gites zobaczysz, myśl pozytywnie i nie nerwuj się nie potrzebnie ;)

Gadisiek Ty to lepiej w domku zostań i się oszczędzaj bo nie ma żartów sama wiesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 15:48

ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hejka laski :)

Ja już w domku po pracy. Dziś mnie strasznie boli brzuch, na dole po lewej stronie strasznie tak jakby jajcor na owulkę ale boję się czy to nie mięśniak czasem daje znać o sobie. Mam nadzieję że nie... Tylko tempka popierdzielona u mnie w tym cykli wgl co to ma być ja się pytam???

Caro kochana ja tam dalej 3 mam kciuki bo tempka jest wysoko i może teścior dupny był ;)

Ladybag Wszystko na pewno będzie gites zobaczysz, myśl pozytywnie i nie nerwuj się nie potrzebnie ;)

Gadisiek Ty to lepiej w domku zostań i się oszczędzaj bo nie ma żartów sama wiesz.
    rzeczywiście Twoja tempka na razie sobie swawoli.. ale miejmy nadzieję , ze wejdzie na właściwy tor

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina u mnie też wykres plaski ale co tam niech sobie taki będzie jak mojemu organizmowi się tak podoba :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wiem jak ciężko Tobie jest eh. Ale kochana głową do góry i walczymy dalej <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi u mnie tempka teraz w 12dc (co zawsze owu bywała) jest niższa niż jak była @ :/ nie wiem co jest grane.

Gadi mam nadzieję że się u mnie nic nie pieprzy w tym cyklu bo jakoś niezbyt ciekawie to wygląda... może będzie bezowulacyjny :(

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)

calanthe chyba najgorszy moment na brak kurtki jak -15 na dworze.. bo przy plus 5 można było jeszcze przez 2-3 dni w jakiejś jesiennej pochodzić

ladybag głowa do góry! groszek na pewno będzie rósł zdrowo! Jak by miało coś polecieć to tak jak któraś koleżanka pisała..choćbyś wiadro duphastonu zjadła to by to nic nie dało. Trzeba się pozytywnie nastroić!!! Będzie dobrze

ladybag lubi tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ja i moja kawa :)

Ostatnie dni tylko z krzaczorów podglądam ;) czekamy na wyniki męża więc ten tydzień taki w zawieszeniu. Ja wczoraj odbierałam tsh - 1,9. Ostatnio 3 miesiące temu miałam 1,8 więc w miarę się trzyma.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w kolejny piękny dzień :) ciekawe jak długo utrzyma się taka pogoda ;)
    calanthe wrote:
    Dzień dobry :) coś tu powiewa ciszą...

Ktoś z kawą zawita? :)

Ja się wczoraj tak wkurzyłam, że masakra. Tak zimno, a mnie się wieczorem zepsuł zamek w mojej ukochanej, cieplutkiej puchowej kurtce grrr... na szybko szukałam czegoś, bo w innej to by mnie wypizgalo :/ no znalazłam może nie do końca to co chciałam, bo zrozmiarówkami kiepsko, ale przynajmniej mi dupka nie przemarznie :)

Nie łatwiej było wymienić ekpres? ;) szybciej, taniej i ulubiona kurtka nadal w użytku :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo laski :)

Coś tu ostatnio cichutko. U mnie oczekiwanie kiedy program wyznaczy owulkę (jeśli wgl) syropek już cały poszedł więc czekam na efekty ;) hehe nie no wiadomo że dzięki temu nie zajdę tak szybko ale co tam pomarzyć można :P

Calanthe sytuacja z kurtką nie taka kiepska, przynajmniej zyskałaś nową i jak zrobisz zamek w poprzedniej kurtce to zawsze masz dwie ;)

Monia wyłaź z krzaczorów i tu się udzielaj bo wątek nam zamarza ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Powoli wykres pnie się w górę więc na dniach owulka pewnie będzie, a Ty się nad tym nie zastanawiaj tylko działajcie! ;)
    Z tego co widzę jest "W" więc jest to też płodny jakby nie było :) a marzenia piękna rzecz! Bardzo mocno wierzę, że Wam się uda! ;)
    Poza tym odczuwasz jakąś zmianę co do poprzednich cykli po tym syropie?

Kochana działamy cały czas ;) wiadomo zawsze z nadzieją że a może tym razem... co do tempki mam nadzieję że niedługo coś pokaże. Dziękuję za słowa wsparcia i za wiarę którą ja sama już tracę <3 Zmiany hmmm... szczerze to tylko u mojego P. bo ciągle gilem ciąga :D haha a tak ogólnie to nie wiem czy coś to pomogło. Ja nadal na siemieniu i oleju. Czytałam że na mięśniaki czasem też siemię pomaga a co tam chlam dalej te koktajle :P

U Ciebie to ja widzę już groszka normalnie piękny wykres! :)

‹‹ 852 853 854 855 856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ