"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Aaaaaaa!
Zaraz eksploduje. Płaczem. Rykiem. Spadek formy mi się załączył. Zdecydowanie stawiam dzisiaj na lody z podwójną polewą czekoladową..
Test negatywny, mimo że czułam że nic to jednak lekko zawiódł, a dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży.
Tak o!Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:jaką?calanthe wrote:Ladybag co to za teoria?
Caro, ehh... ręce opadają przesyłam dla Ciebie dużo uścisków!
Że skoro za 1 razem było coś nie tak i organizm odrzucił, za 2 to samo.. to teraz skoro od początku jestem na lekach to może gdyby nie te leki to też coś mogłoby się zadarzyć gdyby organizm uznał, że jest coś nie tak, ale nie może bo ja na siłe tymi lekami podtrzymuje i boje się, że okaże się, że kiepsko wyjdą te badania.. -
Judi22 wrote:Jeszcze mam pytanie dziewczyny wiecie czy jest gdzies do kupienia bielizna termiczna albo jakies legginsy?
ze stacjonarnych to myślę, że go sport albo decathlon?
Chociaż powiem Ci, że jest duża szansa że będzie w gatta albo italian fashion.
Aha i jeszcze widziałam gazetkę lidla - mają jakieś ciuchy sportowe, co prawda nie wgłębiałam się w szczegóły, ale zobacz może akurat coś będzie co wpadnie Ci w oko -
ladybag wrote:Że skoro za 1 razem było coś nie tak i organizm odrzucił, za 2 to samo.. to teraz skoro od początku jestem na lekach to może gdyby nie te leki to też coś mogłoby się zadarzyć gdyby organizm uznał, że jest coś nie tak, ale nie może bo ja na siłe tymi lekami podtrzymuje i boje się, że okaże się, że kiepsko wyjdą te badania..
kiedy te badania?Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:eeee nie.... jak dzieciątko jest chore i ma "popłynąć" to choćbyś słoik duphastonu zeżarła to i tak "popłynie" to nie jest dobra teoria i argument szybko wybij sobie to z głowy hehe
kiedy te badania?
Badania w czw, tych z krwi i tak nie dowiem sie od razu. muszę doczytać ile to trwa -
nick nieaktualnyHejka laski
Ja już w domku po pracy. Dziś mnie strasznie boli brzuch, na dole po lewej stronie strasznie tak jakby jajcor na owulkę ale boję się czy to nie mięśniak czasem daje znać o sobie. Mam nadzieję że nie... Tylko tempka popierdzielona u mnie w tym cykli wgl co to ma być ja się pytam???
Caro kochana ja tam dalej 3 mam kciuki bo tempka jest wysoko i może teścior dupny był
Ladybag Wszystko na pewno będzie gites zobaczysz, myśl pozytywnie i nie nerwuj się nie potrzebnie
Gadisiek Ty to lepiej w domku zostań i się oszczędzaj bo nie ma żartów sama wiesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 15:48
ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Hejka laski
Ja już w domku po pracy. Dziś mnie strasznie boli brzuch, na dole po lewej stronie strasznie tak jakby jajcor na owulkę ale boję się czy to nie mięśniak czasem daje znać o sobie. Mam nadzieję że nie... Tylko tempka popierdzielona u mnie w tym cykli wgl co to ma być ja się pytam???
Caro kochana ja tam dalej 3 mam kciuki bo tempka jest wysoko i może teścior dupny był
Ladybag Wszystko na pewno będzie gites zobaczysz, myśl pozytywnie i nie nerwuj się nie potrzebnie
Gadisiek Ty to lepiej w domku zostań i się oszczędzaj bo nie ma żartów sama wiesz.Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim:)
calanthe chyba najgorszy moment na brak kurtki jak -15 na dworze.. bo przy plus 5 można było jeszcze przez 2-3 dni w jakiejś jesiennej pochodzić
ladybag głowa do góry! groszek na pewno będzie rósł zdrowo! Jak by miało coś polecieć to tak jak któraś koleżanka pisała..choćbyś wiadro duphastonu zjadła to by to nic nie dało. Trzeba się pozytywnie nastroić!!! Będzie dobrzeladybag lubi tę wiadomość
-
Jestem ja i moja kawa
Ostatnie dni tylko z krzaczorów podglądam czekamy na wyniki męża więc ten tydzień taki w zawieszeniu. Ja wczoraj odbierałam tsh - 1,9. Ostatnio 3 miesiące temu miałam 1,8 więc w miarę się trzyma. -
Witam się i ja w kolejny piękny dzień ciekawe jak długo utrzyma się taka pogoda
calanthe wrote:Dzień dobry coś tu powiewa ciszą...
Ktoś z kawą zawita?
Ja się wczoraj tak wkurzyłam, że masakra. Tak zimno, a mnie się wieczorem zepsuł zamek w mojej ukochanej, cieplutkiej puchowej kurtce grrr... na szybko szukałam czegoś, bo w innej to by mnie wypizgalo no znalazłam może nie do końca to co chciałam, bo zrozmiarówkami kiepsko, ale przynajmniej mi dupka nie przemarznie
Nie łatwiej było wymienić ekpres? szybciej, taniej i ulubiona kurtka nadal w użytku -
nick nieaktualnyHejo laski
Coś tu ostatnio cichutko. U mnie oczekiwanie kiedy program wyznaczy owulkę (jeśli wgl) syropek już cały poszedł więc czekam na efekty hehe nie no wiadomo że dzięki temu nie zajdę tak szybko ale co tam pomarzyć można
Calanthe sytuacja z kurtką nie taka kiepska, przynajmniej zyskałaś nową i jak zrobisz zamek w poprzedniej kurtce to zawsze masz dwie
Monia wyłaź z krzaczorów i tu się udzielaj bo wątek nam zamarza -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Powoli wykres pnie się w górę więc na dniach owulka pewnie będzie, a Ty się nad tym nie zastanawiaj tylko działajcie!
Z tego co widzę jest "W" więc jest to też płodny jakby nie było a marzenia piękna rzecz! Bardzo mocno wierzę, że Wam się uda!
Poza tym odczuwasz jakąś zmianę co do poprzednich cykli po tym syropie?
Kochana działamy cały czas wiadomo zawsze z nadzieją że a może tym razem... co do tempki mam nadzieję że niedługo coś pokaże. Dziękuję za słowa wsparcia i za wiarę którą ja sama już tracę Zmiany hmmm... szczerze to tylko u mojego P. bo ciągle gilem ciąga haha a tak ogólnie to nie wiem czy coś to pomogło. Ja nadal na siemieniu i oleju. Czytałam że na mięśniaki czasem też siemię pomaga a co tam chlam dalej te koktajle
U Ciebie to ja widzę już groszka normalnie piękny wykres!