"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro owu mialas 16 dc więc 12 dpo wcale nie jest tak miarodajny. Myślę ze spokojnie jeszcze dwa dni do testowania.
Ja w obu trafionych cyklach owu miałam 14 dc a test robilam 12 dpo ale krechy miałam ledwo widoczne. Trzymam kciuki.
Czy Wy też dziś takie padniete jesteście? Ja się czuję jakbym nie wstała a zmartwychwstala.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
nasza zima zła my się zimy nie boimy.... lubię taką zimę nawet jak trzeba się ubierać na bałwana
Caro ja się czuję świetnie tylko brzuch zaczyna mi przeszkadzać w niektórych czynnościach
Samara ja co prawda czasem źle sypiam ale dzisiaj to energie mam normalną, słońce świeci mróz szczypie może twoja dzidzia chce żebyś zwolniła poleniuchowała
Elunia fajnie że masz czym głowę zająć bo wtedy na spontanie baby samo się pojawi -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej
Dziewczyny które nadal starają się o maluszka jak zażywacie kwas foliowy w jakiej dawce?
Te które są w ciąży oczywiście też do was te pytanie jaka dawka zanim udało się wam zajść w ciążę? -
Hejoooo
zombi żyje....
Caro jeszcze nie wszystko stracone , trzymam kciuki
Samara ja dziś typowy zombiak.. nie dość że nie spałam pół nocy to jeszcze jakaś nie wiem.. ble...
Judi ja brałam z elevitem a tam jets chyba 0,8 kwasu foliowego.. a teraz biorę femibion i tam jest 0,4 zwykłego i 0,4 metylowanegoFabian Cyprian Tymuś -
Posok82 wrote:Gadulcu jak się czujesz? czytałam to co naskrobałaś o pracy i nadal masz zamiar spróbować?Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no właśnie jutro powinnam iść .. ale ciągle się waham.. bo dziś porobiłam dosyć w swoim własnym domu, a to przecież tylko podstawowe rzeczy, odkurzyć , zmyć podłogę itd a czuje się jakbym maraton przebiegła a śluzu mam tyle że pływam... i nie wiem czy jutro iść...
-
Posok82 wrote:jakby nie patrzeć to jest ciężka praca, jeśli możesz sobie pozwolić na przerwę to z niej skorzystaj bo pierwsze trzy miesiące sama przecież wiesz są najbardziej obciążone ryzykiem...
chciałam jeszcze wystartować na ten czas z pieczeniem ciast za kasę...
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaa!
Zaraz eksploduje. Płaczem. Rykiem. Spadek formy mi się załączył. Zdecydowanie stawiam dzisiaj na lody z podwójną polewą czekoladową..
Test negatywny, mimo że czułam że nic to jednak lekko zawiódł, a dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży.
Tak o!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Judi22 wrote:Dzięki dziewczyny też biorę 1tabletek dziennie, ale tak sobie myślałam cz nie można zwiększyć sobie dawki.
ja przed ciążą brałam też tak jak dziewczyny standardowo 1 tabl czyli 400ug, w aptece ewentualnie bez recepty można kupić jeszcze 800ug. Te większe jak np 15 mg są tylko na receptę.
Ja w 2 ciąży brałam 800ug.. a teraz też biorę zwiększoną dawkę ze względu właśnie na moją historię.. u kobiety zdrowej chyba nie ma potrzeby zwiększania dawki - może spytaj lekarza przy następnej wizycie? -
Ja mam w tym tyg badania genetyczne i zaczynam się stresować bo sobie bzdurną teorię wymyśliłam... :<
Caro wrote:Aaaaaaa!
Zaraz eksploduje. Płaczem. Rykiem. Spadek formy mi się załączył. Zdecydowanie stawiam dzisiaj na lody z podwójną polewą czekoladową..
Test negatywny, mimo że czułam że nic to jednak lekko zawiódł, a dzisiaj w pracy dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży.
Tak o!
Hmmm.. wyobraziłam sobie tego loda jadłabym
Caro ale nie dołuj.. temp nie spada więc jeszcze nic straconego
Jak się w ogóle czujesz? masz jakieś bóle okresowe? biust boli?
Powiedziałabym żebyś koleżanką się nie przejmowała, ale wiem jak to jest
Mogę Cię tylko wirtualnie popacusiać po główce i przytulić..