"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Jestem na chwilę, ostatnio mam problemy ze zdrowiem bo jak nie noga to jeszcze zatoki mnie wzięły i się faszeruje tabletkami ale z jednej rzeczy się cieszę, program wyznaczył mi owu
Malinka bardzo Ci współczuję z powodu tego nieszczęścia oszczędzaj się i dbaj o siebie
Judi 3 mam kciuki za twoją owocną owulację
Calanthe póki @ nie ma jest nadzieja i trzeba ją mieć
Monia -
Spacer super, ale czasem jak zawieje.. brrr
calanthe jutro lepiej się czuję, już nie mam takich bóli więc też mniej się stresuję
kozamonia trzymamy kciukacze
karolina ładnie baraszkowaliście, że ta noga ciągle Ci dokucza
a tak zupełnie serio może coś Ci przeskoczyło i trzeba spróbować to jakoś nastawić?
Kuruj sięKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadybag szczerze to masz rację że to od tego chyba mi szkodzi jedna pozycja i teraz już muszę zapamiętać że mi nie wolno. Cholera starość nie radość , kiedyś to człowiek po drzewach lazil , biegał za piłką a teraz... Chyba sciegno naderwalam tylko co ja lekarzowi powiem
-
nick nieaktualnyLadybag haha spoko! Tylko jak na razie czekam aż samo przejdzie jak to ja. Trochę się obawiam że będzie taki jak mój ginek '' z deka zboczony'' i zacznie wnikać
Calanthe na razie poczekam może przejdzie samo ale dzięki za zrozumienie bo aż wstyd...
-
nick nieaktualnyCalanthe dobra duszyczko powiem Ci że ostatnio jak mnie to chwyciło, tylko tak mocniej a potem zaraz angina. Dostałam antybiotyk na gardło i wyleczyłam nogę wtedy także co lekarz może mi zalecić innego jak nie antybiotyk? Ćwiczenia? Nie chcę się już faszerować antybiotykami bo to nie zdrowe, wystarczy mi że łykam prochy na zatoki kuźwa myślałam że ten rok się lepiej dla mnie zacznie a tym czasem wszystkie dolegliwości z zeszłego powracają ale obiecuję że jak się pogorszy to pójdę do lekarza na serio już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejo wiem ze sie nie udzielam za bardzo ostatnio w tematach ciazowych ale potrzebuje konsultacji. Jak to jest z ta niedomoga proga? Plamienia przed @ ale chodzi o brunatne czy obojetnie jakie? a jak jest zywa krew to co moga oznaczac? Kurde wlasnie sie wscieklam, do do lekarza na razie nie mam jak isc a chyba mi sie hormony rozjechaly i probuje sama sie zdiagnozowac.....