"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi wyjazd dobrze Wam zrobi i mam nadzieję że ten cykl pozytywnie Was zaskoczy Ja nie udostępniłam w tym cyklu
Lago ja niestety nie mam pojęcia o plamieniach przed @ bo takowych nie mam ale zaraz pewnie laski się zlecą z dobrą radą A Ty wgl to czemu tak rzadko nas odwiedzasz?Judi22 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Lago ja niestety nie mam pojęcia o plamieniach przed @ bo takowych nie mam ale zaraz pewnie laski się zlecą z dobrą radą A Ty wgl to czemu tak rzadko nas odwiedzasz?
no ja tez nigdy nie mialam do czasu....2 miesiace temu cykl skrocil mi sie do 20 dni, nastepny byl normalny a teraz mam 23 dzien i znow kur..a niespodzialnka, grrrrrrr.
Ja ostatnio zarobiona bylam w okresie swiatecznym, teraz dopiero zwolnilam tempo. Poza tym w temacie ciazy nic u mnie sie nie zmienilo, no z wyjatkiem tego ze przestalam latac do lekarza 4 razy w miesiacu hehehe
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Ja miewałam plemienia przed@ też się cykl czasami skracał zaskocze was bo mój najkrótszy to 16dni..
Może być to niemoga ciałka żółtego, lub progesteron może szanokować, jak powiew może to być poprostu taka natura.
a co sie bierze na te niedomoge cialka? Pytalas lekarza moze czy takie skracanie cykli to normalka? Dla mnie to nowosc wiec sie niepokoje. Zawsze mialam mega regularne cykle. Podejrzewam troche ze moze zmiana stylu zycia mi wszystko popieprzyla, bo pracowalam w roznych godzinach, czesto niedosypialam a przede wszystkim zla dieta (czasem glodowka mozna powiedziec) -
nick nieaktualnyKurcze Lago to nie za fajnie jak aż tak cykle się skróciły. Jak na razie też olałam ginka więc odpoczynek że tak powiem a i możliwe że poszukiwanie kolejnego. Na razie luz. Mam nadzieję że u Ciebie to wszystko się ustabilizuje no i kochana dbaj o siebie bo jak to głodówka? Ty i głodówka a co z nową księgą gotującą hę?
-
nick nieaktualnyLago wrote:a co sie bierze na te niedomoge cialka? Pytalas lekarza moze czy takie skracanie cykli to normalka? Dla mnie to nowosc wiec sie niepokoje. Zawsze mialam mega regularne cykle. Podejrzewam troche ze moze zmiana stylu zycia mi wszystko popieprzyla, bo pracowalam w roznych godzinach, czesto niedosypialam a przede wszystkim zla dieta (czasem glodowka mozna powiedziec)
Mi lekarz powiedzial że gdyby się to powtarzało to przyjść i coś zadziała.
Jeszcze inny lekarz mówił że czasami takie odchylenia mogą być
Podejrzewam że na to się pewnie bierze jakies leki ale nie wiem jakie bo nie brałam jak narazie rzadnych.
19mam wizytę u lekarza napewno o tych plamieniach będę rozmawiała . -
Karolina2787 wrote:Kurcze Lago to nie za fajnie jak aż tak cykle się skróciły. Jak na razie też olałam ginka więc odpoczynek że tak powiem a i możliwe że poszukiwanie kolejnego. Na razie luz. Mam nadzieję że u Ciebie to wszystko się ustabilizuje no i kochana dbaj o siebie bo jak to głodówka? Ty i głodówka a co z nową księgą gotującą hę?
heh nie no nie ze nic nie jem, ale czasem dopiero o 16 pierwszy posilek Od lutego wszystko wraca do normy bo bede miala regularne godziny pracy a przede wszystkim kuchnie -
Lago wrote:Ejo wiem ze sie nie udzielam za bardzo ostatnio w tematach ciazowych ale potrzebuje konsultacji. Jak to jest z ta niedomoga proga? Plamienia przed @ ale chodzi o brunatne czy obojetnie jakie? a jak jest zywa krew to co moga oznaczac? Kurde wlasnie sie wscieklam, do do lekarza na razie nie mam jak isc a chyba mi sie hormony rozjechaly i probuje sama sie zdiagnozowac.....
Wiesz co.. hmm.. ja miałam cykle regularne, ale zawsze przed okresem miałam plamienia. I nawet mówiłam to lekarzowi, bo przez chwile też myślałam, że u mnie to kwestia problemu z progesteronem. Ale badania wyszły ok, a lekarz stwierdził, że takie plamienia przed okresem są najzupełniej normalne.
U mnie zaczynały się na 1,5-2 dni przed okresem i były takie brązowe, brunatne i zawsze wystarczały mi na ten czas wkładki takie cienkie.
(Dodam jeszcze, że moja mama, babcia i ciocie też tak miały )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 21:08
Lago lubi tę wiadomość
-
calanthe - 11.01
mamusia2 - 15/16.01
Judi22 - 22.01
Karolina2787 – 24.01
zapachmalin – 30.01
kozamonia - 30.01
Caro - 09.02
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej Dziewczyny,
Egzystuje w dołku emocjonalnym, ale podczytuje Was. Dzisiaj byłam u gina i tylko sie wkurzyłam.. Jedyne co pozytywne to to, że w 7 dpo prg na poziomie 22 a dodatkowo badany testosteron 0,11 (0,08-0,40). Czyli prg wskazuje że owu była no ale co z tą ciążunią ehh.
calanthe trzymam kciuki póki @ nadal jeszcze nie ma jest nadzieja
Przekleiłam listę co by nie zginęła. Otworzyłam listę lutową. Kto chętny pisać.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
cześć, witam się w ten śnieżny poranek
miałam się odezwać po wizycie u gina ale jakoś ostatnio dużo roboty popołudniami - opróżnialiśmy pokój w którym pracowałam bo to teraz będzie pokój maluszka, a w sobotą mają wjechać meble.
U gina wszystko ok, synek przekręcił się głową w dół, waga ok 1900g i chyba tyle.
Trzymam kciuki za testujące i za nowo rozpoczęte cykle.
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
calanthe nie lubię twojego spadku my tu jesteśmy same stare wyjadaczki tyle cyklów za nami...
Wczoraj pozbyłam się pieprzyka, dziwne uczucie. Za to wieczorem jak już zeszło znieczulenie to bolało ale na szczęście przez noc się uspokoiło i już jest ok. Rano tylko zmieniałam opatrunek to mi się słabo zrobiło na widok tych szwów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Calanthe przykro mi bardzo tulam
Caro
Monia szybko się zagoi i nie będzie śladu
Posok jaki już duży synek super!
Judi no i jest owu! Myślę że te w zupełności wystarcza
U mnie owu przesunieta z 11dc na 12 czyli poprawniePosok82 lubi tę wiadomość
-
Simanko laski
Posok świetne wieści super! super! super! mam nadzieję, że też doczekam podobnych
Karola no kurde musi się udać! mega mocno trzymam kciuki
Judi gratuluję skoku heh
Barbia 3mam kciuki za wizytę
Lago badaj proga ! i nie peniaj
Monia też mam parę do usunięcia.. powinnam się za to w końcu zabrać..
Calanthe no kurde.. szkoda że tempka spadła...
Caro wiem, że łatwo się mówi , ale spokojnie.. masz jeszcze czas.. wiesz jeden organizm regeneruje się szybciej drugi wolniejKarolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś