"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zjadłam póki co 1 na mieście bo zglodnialam na trasie
Ale już czekają na mnie 2 bo kupiłam i mąż kupił 8 !
Ale będzie rozpusta
A zaraz będziemy jedli pizze bo zrobiliśmy - mniam pachnie w całym mieszkaniu
I pogoda się skiepscila. Znów pada i wiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 17:33
-
nick nieaktualnyLadybag no to wyżerę macie na całego Smakówa!
U mnie taka pogoda wietrzna i deszczowa ma być jeszcze przez następny tydzień! Po prostu świetnie
Zmieniając temat: Apteka odesłała mi pieniądze za tabsy. Całe szczęście. Jak na razie nie zamawiam a kaskę bd miała na wizytę u ginka -
Dostałam ofertę pracy... na umowę.. i chyba pójdę.. bynajmniej spróbować..
Tylko w sobote i niedziele po 7 godz.. do polskiej restauracji pod okiem kuzynki która wie że jestem w ciąży i najcięższą robotę bierze na siebie ... myślę, że lepsze to niż sprzątanie co?Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi Ty pracoholiczko! Czy Ty nie usiedzisz na tyłku? No cholera masz dbać o siebie i o dzidzię teraz a nie pracować. Co miałabyś robić w tej pracy co? Bo tylko lekkie ma się rozumieć!
jak nie dam rady to pójdę na zwolnienie najwyżej.. a potrzebuję papier
będę kelnerować.. i ogarniać w kuchni i na zapleczu. Bez dźwigania hehFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem.
Kawka wypita, małe śniadanko wsunięte. Pogoda woła o pomstę do nieba, ale trzeba przepękać.
Też bym sobie do pracy wróciła, nawet wczoraj to zasugerowałam mojej kierowniczce, ale nie chcą mnie widzieć32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Good morning
no ja się szykuję na następny weekend do pracy teraz na mnie nakrzyczeli, że chora jestem i mam najpierw się wykurować .. tak więc czekam.. do tego kuzynka ma ogarnąć w niedziele sprawy mojej umowy..żebym wiedziała czego mogę się spodziewać fajnie, cieszę się
śniadanko też wciągnęłam już o 7 jak zawsze.. herbatka spita.. i niedługo jadę do pracy a potem... R. ma dziś pół dnia i też jedzie zawieść CV do jednego biura bo chce zmienić pracę.. także ten rok niesie nam wiele zmian... i dobrze !Karolina2787, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Witam i ja
Samara fajnie ze masz taką pracę do której sama z chęcią byś poszła
Gadi ten Twój wiatr chyba do nas przywedrowal.. w nocy tak wiało ze mowie matko.. samolot jaki czy co tak hałasuje aż okna delikatnie chodziły. . Masakra. Dziś tez nieźle daje
Kuruj się i powodzenia Tobie i malzowi w pracusiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
ladybag wrote:Witam i ja
Samara fajnie ze masz taką pracę do której sama z chęcią byś poszła
Gadi ten Twój wiatr chyba do nas przywedrowal.. w nocy tak wiało ze mowie matko.. samolot jaki czy co tak hałasuje aż okna delikatnie chodziły. . Masakra. Dziś tez nieźle daje
Kuruj się i powodzenia Tobie i malzowi w pracusi
Ja darzę moją pracę i miłością i nienawiścią (jak Smigol...), ciężko czasem stwierdzić co mnie tam trzyma. Chyba chęć pędu.
Teraz im więcej wolnego czasu mam, tym mniej rzeczy potrafię zrobić. A jak pracowałam to nawet po 10-12 h w biurze, potem siłownia, potem sprzątanie i w między czasie obiadek. A teraz? Wstanie z łóżka to dla mnie wyczyn.Posok82, Gaduaaa lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Hej Dziewczyny,
Gaduaa uważaj na siebie Kochana. Na siebie i Gadulątko. Rozumiem o co chodzi z tą pracą i wierzę że Ty znasz siebie najlepiej i znasz granicę
Powiem Wam że moja psychika podupadła. Na zmianę płacze i się śmieje.. Nie mam na nic siły i ochoty. Nie wiem co się dzieje tam w środku i ta niepewność jest dla mnie przerażająca. Nadal plamie na brązowo. Niby dobrze bo nie ma krwi, ale i tak mnie to niepokoi.. Każde zakłucie mnie niepokoi. Wszystko mnie niepokoi..Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)