"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo przypomniało mi się o liście i musiałam ją wygrzebać. Jakaś aktualizacja? Testerki? ladybag jakieś decyzje co do imienia czy jeszcze nie postanowiliście?
Karola Staram się bynajmniej być silna. Choć bez wsparcia najbliższych to bym sobie pewnie nie poradziła. Zbyt wiele łez. Teraz mam nadzieję, że rośnie moje Rainbow Baby i od teraz wraz z wiosną nadejdą same słoneczne dni
Gaduua Ty Kobieto! Odpoczywaj
Samara no naprawdę w takich chwilach nie mogę narzekać. Siostra stawia się o 14 z obiadem a i Mama i Teściowa dzwonią już od rana. Heh. Ciężko już Ci się śpi czy jaki pojedynczy bezsenny incydent?Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro b fajnie ze rodzinka dyzuruje - BRAWO
Wiem ze leżenie jest męczące Dobrze ze lezysz w domku a nie łóżku szpitalnym to przynajmniej masz większe możliwości ułożenia sie/ pozycji
Mam nadzieje ze nie boli Cię kręgosłup i bioderka.
Cudnie ze majciochy czyściutkie Kiedy masz się stawić na jakąś kontrolę?
Wierze ze teraz będzie juz tylko lepiej
Co do imienia jest pewien postęp, nie mniej trochę to trwa bo nie chce naciskać żeby go nie spłoszyć. . Hahah
Gaduaaa Ty to chyba chcesz dostać klapsa..
Stół modernizowac i smrodzic?
Ciuś ciuś..
To my tapety nawet nie kładziemy sami żebym nie wdychala tego wszystkiego..
Oj - daj malzowi robić jak juz bardzo chcesz, a sama tylko dogladaj.
Samara czemu źle spalas?
A no i w ogóle dzień dobry
Nie odzywałem się wczoraj bo miałam od rana zalatany dzien. Dziś tez jestem na chwile i zaraz lecimy
Słonko się przedziera wiec może będzie nawet względna pogoda
Miłego dnia kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 12:27
-
nick nieaktualny
-
No niestety ze spaniem u mnie coraz gorzej... Coraz mniej nocy jest przespanych i chyba nastąpiła kumulacja niewyspania i dlatego taka dziś drażliwa byłam. Boli mnie kręgosłup, miednica i co najdziwniejsze pośladki... Jak się nie położę, to boli...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Samara wrote:No niestety ze spaniem u mnie coraz gorzej... Coraz mniej nocy jest przespanych i chyba nastąpiła kumulacja niewyspania i dlatego taka dziś drażliwa byłam. Boli mnie kręgosłup, miednica i co najdziwniejsze pośladki... Jak się nie położę, to boli...Fabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gadi jak ten czas leci, już 17 tydzień pięknie ❤
Ladybag nie wiem kto wymyślił te pojemniczki ale szczerze to nawet mój miał problem kiedy robiliśmy posiew, mimo iż niby łatwiej też się wkurzal bo wcale to nie takie proste.
No tez dlatego taka żem dumna, hahaha
Gadi jaki duży już masz brzuszek Przegoniłaś mnie hihi
Ale ponoć w następnych ciążach brzusio szybciej rośnie
I dobrze - niech rośnie nam zdrowo !
Aaa na badania teraz kiedy idziesz? faktycznie tak jak Ci mówili dopiero czy gdzies po drodze idziesz prywatnie zobaczyć jak malutka macha do ekranu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 09:52
-
Dzień dobry!
Pogoda w końcu ładna i z dnia na dzień ma być lepiej. Już planuję czyszczenie aut z zimy, bo paskudni wyglądają z zewnątrz i wewnątrz.
Gadi - duży brzusio, chyba większy niż u mnie W ogóle wszyscy twierdzą, że jak na 7 m-c mam mały brzuch. No ale na tych moich 183 cm Stasiek ma się gdzie podziać.
Dziś już pospałam więcej, niestety kiedy łóżko przeszło w moje władanie musiałam wstać, bo dziady od rur w piwnicy przysli i tyle z leniuchowania.
Miłego dnia.ladybag lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
ladybag wrote:No tez dlatego taka żem dumna, hahaha
Gadi jaki duży już masz brzuszek Przegoniłaś mnie hihi
Ale ponoć w następnych ciążach brzusio szybciej rośnie
I dobrze - niech rośnie nam zdrowo !
Aaa na badania teraz kiedy idziesz? faktycznie tak jak Ci mówili dopiero czy gdzies po drodze idziesz prywatnie zobaczyć jak malutka macha do ekranu?Fabian Cyprian Tymuś -
byłam u GP na tym pobraniu krwi i namierzyła mi detektorem tych ichnym szpitalnym tętno co prawdą napędziły mi stracha bo dobrych kilka minut nie mogły znaleźć no ale się udało... no i jakąś godzinkę temu podczas jedzenia gorącej zupy mnie ostro pogilało gadulątko hihihi
Caro lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny tarczycowki ja po prosbie! Czy ktoras z Was ma dobre uklady ze swoim ginem albo endo i bylaby w stanie zalatwic mi 2 opakowania Letrox 50 i wyslac do UK? Planowo mialam jechac do Pl w kwietniu ale niestety musialam przelozyc wyjazd na czerwiec i tym samym zostane bez lekow. Albo gdyby ktoras zechciala sciemnic w aptece ze jej sie leki skonczyly a wizyta dopiero za kilka miesiecy? Wiem ze mozna tarczycowe dostac "na dowod". Dobrze zaplace
-
Lago wrote:Dziewczyny tarczycowki ja po prosbie! Czy ktoras z Was ma dobre uklady ze swoim ginem albo endo i bylaby w stanie zalatwic mi 2 opakowania Letrox 50 i wyslac do UK? Planowo mialam jechac do Pl w kwietniu ale niestety musialam przelozyc wyjazd na czerwiec i tym samym zostane bez lekow. Albo gdyby ktoras zechciala sciemnic w aptece ze jej sie leki skonczyly a wizyta dopiero za kilka miesiecy? Wiem ze mozna tarczycowe dostac "na dowod". Dobrze zaplaceFabian Cyprian Tymuś