kochac sie codziennie czy co drugi dzien?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
he marta83 bo to prawda mój mąż powiedział w żarcie że już jest wydymany do cna hehe wykorzystujemy ich tylko w dni płodne jak do produkcji:) no ale cóż mają tylko przyjemność z tego i mają nas tylko zapłodnić za to nam same chęci nie wystarczą musimy jeszcze przenosić i urodzić a potem wychować
marta83, Misty87 lubią tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
malutka1989571 hehe szkoda mi ich hehe no ale coz taki ich los hehe, jeli chodzi o ciaze to jak mi sie uda zajsc to marzy mi sie taka jak pierwsza bo oprocz tego ze urosl mi brzuszek to kompletnie nic mi nie bylo, a jesli chodzi o wychowanie to trza sie uzbroic w cierpliwosc do tych malych aniolkow z rozkami diabelkow hehehemarta
-
wiesz marta83, masz rację, ale z drugiej strony nie mamy wyboru. Podejrzewam, że każda z nas wolałaby kochać się wyłącznie spontanicznie, ale przy problemach z zajściem w ciążę nie jest to do końca możliwe, bo jednak chcąc nie chcąc trzeba się skupiać na obserwacjach śluzu, temperatur itp.
marta83, Manieczka86, weronika86 lubią tę wiadomość
Maracuja -
maracuja i tu masz racje tylko czasami mam wrazenie ze moj maz tego nierozumie ja to sie smieje ze jak mam dni plodne to latam za nim zeby sobie po serduszkowac a jak sie koncza to role sie odwracaja hehe
Maracuja, olitka, Bridget lubią tę wiadomość
marta -
Dobrze, że większość facetów ma ochotę na seks codziennie mimo zmęczenia itp przynajmniej ja na takiego trafiłam
Ale na pewno komicznie to może wyglądać, kiedy każda z nas lata za nimi w płodne niech się cieszą
marta83 lubi tę wiadomość
-
Hehe ja to świeżynka jestem w tym temacie, pierwszy cykl
W maju mamy ślub kościelny, ale już z mężem (jesteśmy po cywilnym) nie możemy się doczekać na maleństwo
A Wy?marta83, Lena87 lubią tę wiadomość