kochac sie codziennie czy co drugi dzien?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny bylam dzisiaj o 10 na monitoringu pecherzyk pekl jakies pare godzin wczesniej. serduszkowalismy wczoraj po 14 a dzis rano nie bylo jak wiec niewiem jak to bedzie, jakos nie mam zadnej nadziej w tym miesiacu niewiem czemu, pogadalam se troche z ginem bo ciekawil mnie ten duphaston co tak duzo dziewczyn bierze, i mi powiedzial ze on tego przepisywac nie bedzie, bo nie zaleca tego ze jest lekiem przereklamowanym i niekiedy nie potrzebnie branym przez kobiety bo moze miec takze dzialanie antykoncepcyjne, a co tam u was ?
Manieczka86 lubi tę wiadomość
marta -
Chanela wrote:Mi lekarz powiedział że codziennie, potem poprawił się że w sumie można co dwa dni bo wtedy lepsze są plemniki. Ale jeśli ktoś ma słabe żołnierzyki to najlepiej codziennie się kochać bo mogą one nie przetrwać.marta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmmargi24 wrote:będzie dobrze jestem w podobnej sytuacji wczoraj miałam owulkę wg testu i tak mówił gin że bede mieć mniej więcej wtedy więc teraz czekam cierpliwie czy się udało, jeszcze dziś tak na wszelki wypadek mojego dopadne....marta
-
aha bedzie dobrze wchodzilas kiedys na watek dluga i upragniona ciaza jakos tak sie nazywal? jesli nie wejc sobie i tam masz opisana moja historie tyle ze jeszcze pary rzeczy tam mozna dozucic a jednak sie udalo raz i w tamtym roku tez ale poronilam walcze dalej i sie nie poddam musi sie w koncu udac, moze poprostu trzeba o tym przestac myslecmarta
-
marta83 to cudownie, że możesz się cieszyć macierzyństwem. Myślę, że jak raz się uda, to później jest to kwestią czasu. Mi trochę brakuje już sił i wiary. Jestem pełna podziwu dla dziewczyn, które mają w sobie tak duże pokłady optymizmu. Życzę Ci oczywiście upragnionego dzidziusia jak najszybciej:)
chętnie poczytam wątek jeśli go znajdę.marta83 lubi tę wiadomość
Maracuja -
taj moja mala ma juz 4 lata i cholernie chce miec drugie i niechce zeby byla sama, i powiedzialam sobie ze sie nie poddam, bo dlaczego mam to zrobic skoro inni moga miec to czemu ja nie , nie jestem gorsza i bede walczyla, w tamtym roku przeszlam cholernie duzo w swoim i zyciu i musialam cholernie walczyc, i to dalo mi chyba jeszcze wiekszego kopa do tego ze nigdy nie wolno sie poddawac,
Manieczka86 lubi tę wiadomość
marta