kochac sie codziennie czy co drugi dzien?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:My nie mamy wyjścia - przytulamy się gdy jesteśmy razem, bo może sie uda. Mój mąz pracuje poza domem, przyjeżdża tylko na weekendy, więc na staranka co 2 dzień zwyczajnie nie możemy pozwolićmarta
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Wydaje Mi się, że żadnej reguły nie ma ..
My serduszkujemy się w tedy kiedy mamy ochotę,
W tym miesiącu mimo tylu serduszek raczej nic z tego nie będzie ponieważ nie zauważyłam płodnego śluzu ..
Miałam podobnie w poprzednim cyklu. W miarę częsty seks ale brak sluzu plodnego. Dlatego teraz kupiłam żel wspomagający Conceive Plus. Może on nam pomoże oprócz witamin, ziół i zdrowego odżywianiaLena87, marta83 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:W ksiazce o ciazy i staraniach pisze ze spokojnie mozna kochac sie codziennie. W zaden sposob podobno to nie oslabia plemnikow
A ja ze swojej strony polecam serduszkowanie rano
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Nie jestem przekonana do tego żelu. Wolę starać się o swój śluz !
Oczywiście Twoich pomysłów nie neguje, próbuj i zdawaj relacje .
Chodź cena tego " cudu " powala ..
Chciałam ten żel kupić już dawno ale własnie ta cena mnie przerażała Ale ostatnio tak szperałam po necie i znalazłam w bardzo dobrej cenie - 39 zł za 8 aplikatorów więc tyle to mogę jeszcze wydać. Bo ogólnie na inne wspomagacze dla mnie i dla M już tyle wydaję, że masakra. Ale zrobię wszystko żeby nam się udało zaciążyć Za jakiś czas napewno wypróbujemy żel i oczywiście pochwalę się czy jest taki dobry czy nie Z tego co czytałam to wiele dziewczyn go sobie chwali.Lena87, Lena87 lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Sabina wrote:Nie lubię rano Poza tym dzieć nam na to nie pozwoli :lol:Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
nick nieaktualny
-
Mi sie wydaje, ze jak sluz jest plodny- rozciagliwy to mozna co dugi dzien, ale ja np niezbyt tego sluzu to chyba lepiej codziennie...ciezko okreslic co lepiej..lekarze pewnie sukgeruja sie swoim doswiadczeniem. Ja kupilam w ostatnim cyklu ten zel, ale kiedy skoczyla tempka 28dc jak dobrze pamietam to nie bylo serduszek dwa dni...a tak do 20dc to codziennie...takze nawet zel nie pomogl bez serduszek...w tym cyklu na ziolach juz po samej miesiaczce mam rozciagliwy..nie wiem czy to dobrze, czy nie za wczesnie?
-
nick nieaktualnymarta83 wrote:mi kochana potwierdzil ze wystapila pare godzin wczesniej wiec moglo to tez byc wczoraj poznym wieczorem no zobaczymy czyli testujemy tak samo czekasz do miesiaczki czy bedziesz wczesniej?[/QUOTE
czekam do terminu miesiączki wcześniej postaram się nie testować bo to nie miałoby sensu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 09:16
marta83 lubi tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:marta83 wrote:mi kochana potwierdzil ze wystapila pare godzin wczesniej wiec moglo to tez byc wczoraj poznym wieczorem no zobaczymy czyli testujemy tak samo czekasz do miesiaczki czy bedziesz wczesniej?[/QUOTE
czekam do terminu miesiączki wcześniej postaram się nie testować bo to nie miałoby sensu....marta -
nick nieaktualny