Krakowianki starające się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram się to robić delikatnie i sterylnie a ponieważ mam mało śluzu w dni płodne, to mi to nieco pomaga.
Nadzieja zawsze umiera ostatnia ale mimo to staram się nie napalać za bardzo. Jestem trochę taka zero - jedynkowa. Czekam cierpliwie, zatestuję sopiero jak @ nie przyjdzie do 7 dni.Girl25, Selina lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie - mimo wszystko! Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie!" - Jan Paweł II
Aniołek (*) 30.03.2017 9tc / Ciąża biochemiczna - Październik 2017
-
Selina wrote:Girl a dlugo sie juz staracie? Ktory dc masz teraz?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Girl no to troche przejsc mialas faktycznie. Ja na hsg dopiero czekam a poki co biore antybiotyk, zeby wyeliminowac zakazenie ureaplasma...
Twoj maz sie badal?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
y coś jest nie tak... dziś mam temperaturę 36,50 st, możliwe ze po prostu termometr jest zepsuty i dlatego tak pokazuje ? W sumie mam go parę lat . Jeśli szyjke miałam nisko to czy samo to może być wyznacznikiem ze owulacja się odbyła ? Poza tym w dniu kiedy był ten ostatni duży spadek w środku nocy czułam jakby ktoś mnie skopal po jajniku a tak mkzna sie czuc jak pecherzyk peka. Jutro kupię sobie nowy i zobaczymy. Od wczoraj biorę duphaston[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl ja niestety nie pomoge, bo nie znam sie na temp.i obserwowaniu szyjki Moze to zle, ale jakos nie chce tego robic.
Ktory dc masz teraz?
Moj mial gorsza ruchliwosc, bo 11% Za miesiac dopiero jakos bedzie badanie powtarzal, najpierw antybiotyk musi wziac.
Ja nadal na @ czekam, ale nie wiem czy przez ten antybiotyk mi sie nie przesunie Cos mnie brzuch bolal ostatnio a teraz cisza znow -
Dziewczyny, doradźcie przy nieregularnych cyklach kiedy najlepiej zrobić test?"Jeszcze będzie pięknie - mimo wszystko! Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie!" - Jan Paweł II
Aniołek (*) 30.03.2017 9tc / Ciąża biochemiczna - Październik 2017
-
nick nieaktualnyGabrika jesli wiesz kiedy mialas owu, to 12dpo juz mozna
Odczytalam dzis maila od doktora, ze mam 2-3tyg.po leczeniu zrobic jednak ponowny wymaz na ureaplasma, czystosc i biocenoze pochwy. Dopiero wtedymozemy sie ustawic na hsg. To poczekamy do kwietnia z badaniem, ale nie wiem wlasnie co robic z marcowymi staraniami Jeszcze nie wiem jak owu wypadnie, ale chyba nie zdarze odebrac wynikow z badan czy jestem juz zdrowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 18:48
-
nick nieaktualnyAnna Stesia nie mam zamiaru starac sie bez wynikow. Ja zaczelam antybiotyk w piatek a maz dzisiaj, pojdziemy 2tyg.po leczeniu razem na badanie, zeby potwierdzic wyleczenie. Obliczylam przed tem, ze nie ma i tak szans na starania w marcu, kolejny miesiac na straty. Wiem, ze taki plus, ze sie wyleczymy (oby) i tak czulam, ze hsg dopiero w kwietniu, ale myslalam ze chociaz sprobujemy jeszcze w marcu a tu nic... Trudno, trzeba bedzie soboe glowe czyms zajac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 20:47
-
Selina wrote:Girl ja niestety nie pomoge, bo nie znam sie na temp.i obserwowaniu szyjki Moze to zle, ale jakos nie chce tego robic.
Ktory dc masz teraz?
Moj mial gorsza ruchliwosc, bo 11% Za miesiac dopiero jakos bedzie badanie powtarzal, najpierw antybiotyk musi wziac.
Ja nadal na @ czekam, ale nie wiem czy przez ten antybiotyk mi sie nie przesunie Cos mnie brzuch bolal ostatnio a teraz cisza znow
Pewnie Ci się przez antybiotyk przesunie , mnie też przez antybiotyk mam takie historie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Selina wrote:Anna Stesia nie mam zamiaru starac sie bez wynikow. Ja zaczelam antybiotyk w piatek a maz dzisiaj, pojdziemy 2tyg.po leczeniu razem na badanie, zeby potwierdzic wyleczenie. Obliczylam przed tem, ze nie ma i tak szans na starania w marcu, kolejny miesiac na straty. Wiem, ze taki plus, ze sie wyleczymy (oby) i tak czulam, ze hsg dopiero w kwietniu, ale myslalam ze chociaz sprobujemy jeszcze w marcu a tu nic... Trudno, trzeba bedzie soboe glowe czyms zajac
A, przepraszam, źle zrozumiałam to, że nie wiesz, co robić z marcowymi staraniami. U mnie też raczej ten cykl na straty i marzec pewnie podobnie, więc dopiero w kwietniu-maju wrócimy na poważnie do starań (czekają mnie w międzyczasie zabiegi, być może też antybiotyk). Pocieszam się tym, że najwyżej nie będę miała dziecka z końca roku tylko z początku następnego. Choć może jakimś cudem udało się w tym miesiącu mimo tej dziadowskiej tarczycy. -
nick nieaktualnyAnna Stesia dopoki @ nie przyjdzie nie ma co cyklu na straty spisywac Ja dokladnie tak samo sobie wczoraj pomyslalam, jakby w kwietniu sie udalo, to najwyzej bede miala dziecko z poczatku roku choc chcialam w tym, wiadomo. Miesiac w ta czy w ta nie robi mi az takiej roznicy a moja mama jest ze stycznia, tez byloby fajnie
Te zabiegi powazne jakies?
Girl niestety tak to jest Wszystkie dookla siebie mamy ciezarne lub takie co dopiero urodzily...ja tez. Wszystkie planowane i pyklo od razu (1 kolezanka poronila ale po paru mies.znow byla w ciazy i coreczke teraz urodzila). Czuje sie naprawde wybrakowana przy nich. Dobrze, ze jest to forum i Wy, mozemy sie razem wspierac w tym wszystkim -
Właśnie, wybrakowana to dobre określenie. A wy ile się staracie ? Tak jak masz w opisie 6 cyklu ? To i tak mało. Hehe w sumie fajnie by było w kwietniu zajść bo mam urodziny w styczniu i miałabym wymarzony prezent . Teraz w nowym cyklu pójdę na ten monitoring z tym ze ovarin będę brać bo wiem że jak nie będę to mój cykl będzie nie wiadomo jak długi. .. Teraz biorę duphaston na wywołanie okresu i czekam , nie będę czekać aż sam przyjdzie bo teraz mam wolne od poniedziałku do czwartku i tak cały marzec a od 3 kwietnia urlop więc idealnie by się złożyło jeśli do 11 marca dostanę okres .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl tak 6cykl sie staramy. Wiem, ze to nie duzo w porownaniu do innych, ale wolalabym zeby sie to nie przedluzalo bo mam 31lat rocznikowo a chcialabym miec 2-3dzieci i nie musiec przez cisnienie i pospiech rodzic je co roku-choc i tak moze wyjsc, nie wiadomo... Jak widac ciezko to zaplanowac. U mnie @ sie juz rozkreca, do wieczora oewnie przyjdzie
Anelka witaj! Jasne ze mozesz do nas dolaczyc Widze, ze masz juz 8 letnia coreczke Teraz dlugo sie staracie o 2 dziecko?
Najstarsza tzn?