Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka i jak mam juz zmienic Ci dzien testowania czy poczekac jeszcze troszke?
Hej Zgredek przykro mi z powodu ciazy biochemicznej... Nawet jak na marzec nie ma nadzeii to do kwietnia juz coraz blizej wiec nie poddawaj sie i zobaczysz moment zlecimagic words, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Anulka i jak mam juz zmienic Ci dzien testowania czy poczekac jeszcze troszke?
Hej Zgredek przykro mi z powodu ciazy biochemicznej... Nawet jak na marzec nie ma nadzeii to do kwietnia juz coraz blizej wiec nie poddawaj sie i zobaczysz moment zleci
Poczekamy do @ i wtedy będzie więcej wiadomo, a teraz jeszcze niech zostanie ten Prima Aprilis
Ale na pewno będzie to termin dużo późniejszy, bo od wczoraj biorę luteinę i mam ją brać do co najmniej 14dpo, a gin powiedział żeby testować dopiero 16/17dpo i dopiero wtedy jak będzie negatyw to odstawić luteinę. U mnie na dzień dzisiejszy jest 5dpo... @ w marcu może przyjść około 15.03...więc w kwietniu będzie podobnie
Paula może razem będziemy testować?
Ale się rozpisałam... przepraszam, że tak chaotycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 14:48
Paula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sloneczkowa mama wrote:Czesc. Czy można się zapisać na testowanie w kwietniu? Miałam testować w marcu ale dziecko chore już drugi tydzień nawet seksu w ogóle nie ma ... jesteśmy obecnie w szpitalu
-
sloneczkowa mama wrote:Czesc. Czy można się zapisać na testowanie w kwietniu? Miałam testować w marcu ale dziecko chore już drugi tydzień nawet seksu w ogóle nie ma ... jesteśmy obecnie w szpitalu
Współczuję... Dużo zdrówka dla dzieciątka, a dla Ciebie dużo sił...
A co Ty tak nagle zniknęłaś z marcowego testowania? Jesteś zapisana na 21? To owu jeszcze przed Tobą -
nick nieaktualnyAnulka0407 wrote:Współczuję... Dużo zdrówka dla dzieciątka, a dla Ciebie dużo sił...
A co Ty tak nagle zniknęłaś z marcowego testowania? Jesteś zapisana na 21? To owu jeszcze przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:14
-
Dużo zdrowia dla maleństwa :*
Anulka0407 wrote:Paula może razem będziemy testować?Anulka0407, magic words, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry witam nowe dziewczyny
ja dziś dostałam @ o całe 4 dni za wcześnie no i co za tym idzie kwietniowe testowanie przesunęło mi się na 5-go więc będę marudna i po proszę zmianę
to będzie mój pierwszy cykl termometremPaula., słońca łan lubią tę wiadomość
-
Ewela niestety ten czas przed okresem jest najgorszybibte rozczarowanie gdy @ przychodzi, ale tak jak piszesz idzie wiosna to moze i nastawienie bedzie pozytywniejsze
magic words, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Cześć, proszę mnie również zapisać na testowanie, chociaż będzie dużo nerwów bo to będzie pierwsze od bardzo dawna. obecnie mam @ rozpędzoną na maxa wiec będę testowała 1.04 ... ciekawe czy to będzie prima aprilis od życia pozdrawiam Wszystkie Staraczki :*
Paula., AJA_S lubią tę wiadomość
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Cześć. Ja poproszę wpisanie wstępnie na 23.04.
Z tego cyklu nic nie będzie. Wyszła mi niedoczynność tarczycy, za duże tsh i ogólnie lekarz zalecił, żeby poczekać aż się unormuje. Będziemy normalnie ale nadziei już nie mam na ten cykl.
Pozdrawiam :*Paula. lubi tę wiadomość
-
e.wela dokładnie wiem co czujesz.. sama miewam długie cykle, a najgorzej jak się trafi jeszcze bezowulacyjny to już trwa i trwa.. a ta upragniona @ wtedy nie przychodzi, tylko przychodzi w tedy kiedy jej nie chcemy ...
magic words, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
nick nieaktualny