Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz wrote:No i przyszedł czas zapisać się na kwiecień. Miesiąc moich urodzin. Dziś 1dc tym razem z clo od 3 do 5dc. Nie zapytałam gina bo nie brałam pod uwagę braku ciąży kiedy mam iść po tym clo na monitoring????
Ovarin biorę 1cykl i tez nie zapytałam czy mam go brać razem z clo
Miesiąc urodzin najbardziej płodny więc trzymam mocno kciukimagic words lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
e.wela wrote:Paula mnie tez mozesz wykreslic, wczoraj wysikalam 2 kreche nie wiem jak to sie stalo, meeega niespodzianka
Trzymam mocno za Was kciuki i wysylam wiruski /)+=_& =d:&&!- prosze sie zarazace.wela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny. Proszę o wpisanie mnie na 6 kwietnia. Mam plan w tym cyklu dokładniej się przyjrzeć mojemu progesteronowi. Chciałabym tez w kwietniu zrobić HSG. Może nie dokładnie, ze bym chciała, ale powinnam. Czy któraś z Was się orientuje, czy drożność można wykonać poza prywatnymi klinikami niepłodności ?
Paula. lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
mania_ wrote:Cześć Dziewczyny. Proszę o wpisanie mnie na 6 kwietnia. Mam plan w tym cyklu dokładniej się przyjrzeć mojemu progesteronowi. Chciałabym tez w kwietniu zrobić HSG. Może nie dokładnie, ze bym chciała, ale powinnam. Czy któraś z Was się orientuje, czy drożność można wykonać poza prywatnymi klinikami niepłodności ?
Można zrobić na NFZ, w Warszawie na pewno -
Anulka0407_ dziękuję za informację. Muszę zorientować sie jak to jest w moim mieście. Dawno temu przestałam chodzić do państwowej służby zdrowia. Ale ceny w klinikach leczenia niepłodności mnie przerastająNiedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
Czesc Poki co czekam na @ wiec nie wiem, kiedy test w kwietniu, ale juz sie witam. Wysikalam idealna biel dzis rano, wiec tego
Existence, ja bralam Clo 7 miesiecy w sumie i ani mi sie cykl nie skrocil, ani nie wydluzyl. Za to mialam wszystkie inne efekty uboczne, procz ciazy oczywiscie Wlasnie koncze ostatni cykl z Clo. Ostatni w ogole, bo lekarze mi powiedzieli, ze na mnie nie dziala?...
Paula. lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning