Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, chwalę się już na innych wątkach ale tu tez się pochwalę
Dzisiaj 12dpo i test pozytywny! Beta 71,8
Proszę o wykreślenie z listy...
Za Was wszystkie mocno trzymam kciuki i nieśmiało rozsiewam wiruski 8:/^$3(?"{:+_!@#^^(^%##%$^*((Paula., AJA_S, Octavia_, Ciemnowlosa, Paulina48, magic words, słońca łan, Existenz, Gigi, gabi544 lubią tę wiadomość
-
Paula. wrote:Aniu gratuluję !!!
Bardzo dziękuję
A miał to być cykl bezowulacyjny i niedomoga jajników... haha!!!
Ale miałam dobrych wspomagaczy i się nie dałam!
Jeszcze nie mogę w to uwierzyćPaula., magic words lubią tę wiadomość
-
I jeszcze tak nieśmiało ale już na szczęście zostawiam małe wiruski i niech bociany przyniosą upragnione dzidziusie
AJA_S, Gigi, Paula., magic words, słońca łan, Existenz lubią tę wiadomość
-
marta025 wrote:Anulka gratuluję!!!
Napisz proszę, gdzie w Wawie można zrobić sam monitoring owulacji za 50zł?? Niestety jak szukałam to wszędzie było ponad 100 zł ;-/
W przychodni MultiMed... mają kilka placówek w W-wie. Ja robiłam na ul.Waryńskiego i ul.Polna, blisko Politechniki. Na ul.Polnej polecam Panią doktor Aneta Zwierzchowska. Bardzo miła Pani doktor i odpowiada na wszystkie pytania -
nick nieaktualny
-
Anulka0407 wrote:W przychodni MultiMed... mają kilka placówek w W-wie. Ja robiłam na ul.Waryńskiego i ul.Polna, blisko Politechniki. Na ul.Polnej polecam Panią doktor Aneta Zwierzchowska. Bardzo miła Pani doktor i odpowiada na wszystkie pytania
Wielkie dzięki za namiar!
Życzę Ci spokojnej i radosnej ciążyAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na 04.04. Mam 35 lat i to mój drugi cykl starań, w lipcu byłam w ciąży, niestety jajo płodowe było puste i poroniłam, być może teraz się uda. Dodatkowo choruję na Hashimoto i niedoczynność tarczycy. Pozdrawiam.
Paula. lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Anulka jakie leki brałaś w tym cyklu?
Sloneczkowa brałam tylko dong quai (dopiero od 14dc) żeby pęcherzyk urósł i żeby była owulacja, a do tego chodziłam na akupunkturę. Głównie z nogą ale w tym temacie lekarz tez nakłuwał I po owu luteinaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 14:22
-
nick nieaktualny
-
No i przyszedł czas zapisać się na kwiecień. Miesiąc moich urodzin. Dziś 1dc tym razem z clo od 3 do 5dc. Nie zapytałam gina bo nie brałam pod uwagę braku ciąży kiedy mam iść po tym clo na monitoring???? Proszę o zapisanie na test 18.04
Ovarin biorę 1cykl i tez nie zapytałam czy mam go brać razem z clo
. Czy po clo mogą mi się cykle skrócić ?40dniowe dobijaja i te czekanie na ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 11:52
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r