lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu, hwesta
02.07 -
03.07 - Emily83
04.07 - momo1009, zima
05.07 - Katarzyna79, ewelina25, natusiaaaka, vincaminor
06.07 -
07.07 - slodka100,
08.07 - Anulka26, cymcia, Maluszek 22
09.07 - ewelina27
10.07 - Iwka, dżona, Ofelaine
11.07 - olencja, magdalenka_ka, kitty, Lulu
12.07 -
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
14.07 - motyl1993
15.07 -
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 -
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Katarzyna87
21.07 -
22.07 - Neli
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 -
26.07 -
27.07 -
28.07 - kapturnica
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy
31.07 -
odwiedził: .... lipcówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:39
Iwka lubi tę wiadomość
-
Maluszek 22 wrote:Julita ja juz dawno jestem po @ i od 4 dni mam silne bole brzucha tak jak na @ ale to noe mozliwe raz boli raz przestaje az placze z bolu wczoraj tak bylo brzuch jak by cos wypychalo mdli mnie martwi mnie to
kurcze, a mi przychodzą do głowy głupie myśli, tfu tfu że jakiś torbielek mi się zrobił czy coś, wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:39
Maluszek 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulita wrote:kurcze, a mi przychodzą do głowy głupie myśli, tfu tfu że jakiś torbielek mi się zrobił czy coś, wrrr
julita lubi tę wiadomość
-
Julita po odstawieniu progesteronu bole mocniejsze przed @ sa czesto zauwazalne. Ja w tym cyklu po 14d lutki myslalam ze zemdleje, az w koncu na 3 dzien po odstawieniu @ nadeszla. Badz spokojna, w razie co nospa czy cos. Ja sie faszeruje nurofenem czerwonym bo tylko on mi pomaga. W koncu przyjdzie..
julita, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owszem, ale również o stałej porze - jeśli będziesz mierzyć o różnych godzinach to nic nie wyczytasz z wykresu niestety.Maluszek 22 wrote:Wydaje mi sir ze temperatura ma byc mierzona po przebudzeniu wiec ja tak robie nie rozumiem twojej odp...
Iwka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Maluszek 22 wrote:Wydaje mi sir ze temperatura ma byc mierzona po przebudzeniu wiec ja tak robie nie rozumiem twojej odp...
Temperatura zeby byla miarodajna, musi(!!!) byc mierzona o tej samej godzinie. A nie raz sie budze o 9, to o 9 mierze, raz sie budze o 12, to o 12. Temperature mierzy się max do godziny 7 rano, bo po godzinie 7.30 organizm naturalnie przerzuca się na wyzsze obroty. Jezeli pracujesz na nocne zmiany to tez mierzy się o stalej porze i tylko w tym przypadku mozna mierzyc pozniej niz po 7 rano bo masz organizm przestawiony i przyzwyczajony do innego funkcjonowania.
Polecam zasiegnac NPR lub choćby zapoznać się z Bazą Wiedzy of. Poza tym tak jak napisałaś 'Wydaje mi się (..)'.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:45
julita, vincaminor, kapturnica, Iwka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kasiu, 2-5 dc
E
Lh
FSH
PRL
TSH
FT3
FT4
Testosteron
owu/okolo owu
E
Lh
Jesli masz mozliwosc to mozesz sobie i codziennie sprawdzac.
7dpo
PRG
Co do skierowania to w 2 cs raczej na nie nie licz od gina na nfz, ale sprobowac mozesz
Pamietaj, ze testy owu to tylko takie pogladowe są, bo mozna się na nich przejechac. Poza tym testy owu nie pokaza Ci owulacji tylko pik hormonu LH, ktory powoduje pekanie pecherzykow.
Mkierz tempke codziennie o tej samej godzinie, rano max do 7, przed wstaniem i po min. 6 h snu. Trzymamy kciuki i licze, ze czesciej bedziesz do nas zaglądać
Ps. Czerwiec się jeszcze nie skonczyl, tam bedzie jeszcze wiele boćków
Dziękuję kochana, w takim razie z badaniami na razie się wstrzymam. Jak to prawie każda pisze...póki co biorę na luz.
Tempkę będę mierzyła. A czy musi to być max do 7 rano ;p? Zaczynam pracę o 10:00 i wstaję zawsze koło 8:30.
Min 6h snu to nie problem, w poprzednim wcieleniu byłam chyba niedźwiedziemIwka lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Julita po odstawieniu progesteronu bole mocniejsze przed @ sa czesto zauwazalne. Ja w tym cyklu po 14d lutki myslalam ze zemdleje, az w koncu na 3 dzien po odstawieniu @ nadeszla. Badz spokojna, w razie co nospa czy cos. Ja sie faszeruje nurofenem czerwonym bo tylko on mi pomaga. W koncu przyjdzie..
oooo to nie wiedziałam, dzięki Daisy, takie informacje zawsze trochę uspakajają.
może faktycznie to przez dupka, chociaż gin powiedział że jest możliwość zrobienia się torbielka, ale małe szanse, oby mnie to ominęło.
jednak nie przypominam sobie abym miała kiedykolwiek taki dziwny ból przeplatający się z bólem na @ i z kłuciem w lewym jajniku (owulka była z prawego)
-
julita wrote:chciałabym się wpisać już na listę lipcową, ale nie mam pojęcia kiedy będzie @ i owulka. najchętniej zatestowałabym w swoje 27 urodziny - 27 lipca, albo w imieniny 30 lipca
mój P, ma urodziny 27 lipca
mam nadzieję, że dostanie najwspanialszy prezent !julita, Maluszek 22, Daisy, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:mój P, ma urodziny 27 lipca
mam nadzieję, że dostanie najwspanialszy prezent !
noooo świetny prezent na urodziny dla męża
nigdy osobiście nie oczekiwałam od nikogo prezentów na urodziny, ale w tym roku gdybym sama sobie sprawiła taki prezencik malutki (oczywiście przy pomocy mego R), to nie miałabym nic przeciwkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:51
Maluszek 22, Zajsonek, Iwka, JusWik lubią tę wiadomość
-
Katarzynko wyobraz sobie, ze ja nawet w niedzielę gdzie normalnie lubie pospac, to budzik o 7 dzwoni, rolety zaciemnione, nic nie widac (dlatego kupilam termometr z podswietleniem, ot wygodnicka jestem ), mierze i odkladam, czasem nawet nie zagladam, bo jest pamiec 10 pomiarów, i ide dalej w kimono
Julita to przejdz sie na usg zeby wykluczyc torbiel. Ale jesli masz potwierdzona owu to na pewno nie ma tam niepeknietego pecherzyka. A o bolu tez wielokrotnie rozmawialysmy, opuscilas zajecia czy co :p Bol po konkretnej stronie nie oznacza, ze tam byla owu czy ze bol ma zrodlo swoje wlasnie tam. Czekaj cierpliwie.julita, Katarzyna87, kapturnica, Iwka lubią tę wiadomość
-
julita wrote:noooo świetny prezent na urodziny dla mężom
nigdy osobiście nie oczekiwałam od nikogo prezentów na urodziny, ale w tym roku gdybym sama sobie sprawiła taki prezencik malutki (oczywiście przy pomocy mego R), to nie miałabym nic przeciwko
co prawda testować będę 10 dni przed jego urodzinami, ale jak by się udało to dotrzymała bym tajemnicyjulita, Iwka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Julita to przejdz sie na usg zeby wykluczyc torbiel. Ale jesli masz potwierdzona owu to na pewno nie ma tam niepeknietego pecherzyka. A o bolu tez wielokrotnie rozmawialysmy, opuscilas zajecia czy co :p Bol po konkretnej stronie nie oznacza, ze tam byla owu czy ze bol ma zrodlo swoje wlasnie tam. Czekaj cierpliwie.
haha Daisy z tym opuszczaniem lekcji to dobre
nie no pewnie masz w 100% racje i już przestaje smętolić na ten temat.
we wtorek mam gina i monitoring, mam nadzieję że już w nowym cyklu
ale z Mizzelką to na prawdę świetna sprawa, strasznie zazdroszczę
Daisy, Iwka lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:co prawda testować będę 10 dni przed jego urodzinami, ale jak by się udało to dotrzymała bym tajemnicy
Ja bym nie wytrzymała na pewno, jak ujrzę 2 kreski kiedyś to będę biegać z testem i światu ogłaszać tę czy tą ( nigdy nie wiem ) cudowną nowinę hehekierzynka, Zajsonek, Iwka lubią tę wiadomość