Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja osobiście uważam ze nie warto się skupiać na takich artykułach dla takiego maluszka typu ubranka, grzechotki bo tego zawsze pod dostatkiem. Fajnie jest kupić coś do czego maluszek poprostu dorośnie albo będzie mu służyło długi czas np: Projektor wyświetlający gwiazdki itp na ścianie, dodatkowo ma on spokojne melodyjki są również opcje z lampką nocną ceny na allegro od ok. 30 zł do nawet 200, a osobiscie polecam stolik edukacyjny taki chyba najtańszy na allegro http://allegro.pl/stolik-edukacyjny-panel-muzyczny-zyrafka-3978-i6025027741.html Niby od 10 miesiąca ale mój maluch bawi się nim odkąd lezy na brzuszku i unosi głowę, do tej pory to jego ulubiona zabawka. Na początku nie zakładałam nóżek a teraz gdy siedzi to juz tak, dodatkowo za pomocą pasków można go powiesić na brzegu łóżeczka, różne kształty i kolory oraz dużo melodii to fajna zabawa. My dostaliśmy ten stolik od koleżanek z pracy jak mały się urodził i na prawde super a cena do jakości jest niewielka.
Paulette lubi tę wiadomość
-
Ja też bym była za pampersami Ja swojej chrześnicy (nie wiedziałam wtedy, że mam być chrzestną) kupiłam na odwiedziny komplet ubranka i pluszowy księżyc z pozytywką, ale przyjaciółka z mężem i córeczką przylecieli z Anglii więc nie chciałam też kupować czegoś co zajmie im dużo miejsca w walizce, więc miałam dość ograniczony wybór.
Ale może jeszcze jakąś matę edukacyjną? Albo przytulankę - ostatnio się spotkałam z tym, że przyszli rodzice nie kupują raczej takich zabawek, bo zawsze się do dostaje od przyjaciół i rodzinyPaulette, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mi spodobal sie ten pomysl z pampersami juz nawet patrzylam na allegro takie torty no musze jeszcze pomyslec bo moja znajoma mieszka w bloku i tam ma bardzo ciasno wiec nie chce jej tez mieszkania zawalac czyms z czego maly nie bedzie teraz korzystal
-
Paulette takie torciki z pieluch łatwo można samemu zrobić i wydaje mi się, że to dobry prezent. Lepiej kupić coś praktycznego niż potem miałoby to stać na półce i zajmować miejsce.
AJA_S, Paulette lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyPaulette wrote:No mi spodobal sie ten pomysl z pampersami juz nawet patrzylam na allegro takie torty no musze jeszcze pomyslec bo moja znajoma mieszka w bloku i tam ma bardzo ciasno wiec nie chce jej tez mieszkania zawalac czyms z czego maly nie bedzie teraz korzystal
Paulette to jest mega proste ja robilam to w styczniu dla mojej bratanicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, ten kocioł- pierwsza klasa !!!
A tak sobie Was czytam ... i sama nie wiem na co liczyć. Chcę, bardzo chcę dla Nas brzdąca.
Po wolnym (szumnie mówiąc) wróciłam do pracy, drugi dzień a już mam dość, zapowiada się ciężki miesiąc, ba miesiące. Nie tylko dla mnie, ale też dla mojego M.
Z drugiej strony w tm miesiącu mamy rocznicę ślubu, są moje imieniny itd.
Ale...chyba muszę przestać się łudzić... -
Paulette - pamietam, ze sama najbardziej ucieszylam sie z albumu; pampersow; chusteczek nawilzajacych, rozpinanych kaftanikow oraz spiworka do spania Wystarczy jeden prezent, ale konkretny i uzyteczny Liczy sie tez sama obecnosc i wizyta.
Zapisze sie na lipcowa liste, dopiero jak @ odbierze mi nadzieje na czerwcowa truskawe Powodzenia dla wszystkich
-
nick nieaktualny
-
Są też prostsze wzory
https://www.google.pl/search?q=pampersy&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjuiOb5zrnNAhXrIpoKHcaPCCQQ_AUIBigB#tbm=isch&q=pampersy+na+prezent
Krok po kroku
http://www.mysweetlittleprecious.com/2016/03/diy-motor-z-pampersow-prezent-z-okazji.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:15
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
A teraz mi się przypomniało. Jak szukałam pamiątki na chrzest dla chrześnicy, to trafiłam na kuferek wspomnień - tam był album na zdjęcia i teksty do uzupełnienia typu pierwszy kroczek, pierwszy ząbek i miejsce na datę. Pudełeczko na pierwszego mleczaka, zestaw do odlania odcisku rączki i nóżki i jeszcze kilka takich drobiazgów. Bardzo fajna sprawa, ale moja chrześnica miała już ponad rok na chrzcie a ten kuferek to właśnie tak bardziej albo na chrzest jeszcze malutkiego dziecka tak jak się najczęściej chrzci albo właśnie jako prezent na pierwsze odwiedziny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Jeszcze 8ms i ty będziesz zbierać fanty
ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny