LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczorki lipcowe przyniosą dzieciatka nowe
inessa, Miriam, kaarolaa, ;oniqa, Paula90, mia6, Andzia33, Fedra, bajka_ lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Akurat ja już czekam na lipiec.. Albo na kolejne staranka albo na test.. wierzę tak mocno, tak mocno czuje obecność Maluszka nad nami, że zaczniemy od razu, aby mógł szybciutko do nas wrócić powodzenia Starającym!
Miriam, ;oniqa, Iwka, Paula90, Mikusia2, Andzia33, Fedra, bajka_ lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A kiedy karolciu masz @? Ja sie naczytałam że w cyklu nieregularnym po zabiegu @ przychodzi różnieeeee więc się juz zaczniemy starać, krwawien nie miałam po zabiegu, to raczej plamienia takie małe w 1 dniu, czyli macica czysta, nieruszona, jej wymiary były jak przed ciążą... Tylko ten strach został...co dalej, jeśli sie uda? A słyszałam ze jak się szybko zacznie to wychodzi bo organizm nastawiony na ciążę..
kaarolaa, samira, Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyteraz mam miec 18 czerwca, ale to napewno bedzie bo wiatropylna nie jestem hehehe ale dzieki temu taka spokojniejsza jestem. pozniej tak na 1 lipca owulacja mi wypada i mezu juz powinien byc, a 14 lipca bede czekała na @, moze wtedy nie przyjdzie.
tobie kochana powodzenia zycze zeby sie udało juz w lipcu.Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:teraz mam miec 18 czerwca, ale to napewno bedzie bo wiatropylna nie jestem hehehe ale dzieki temu taka spokojniejsza jestem. pozniej tak na 1 lipca owulacja mi wypada i mezu juz powinien byc, a 14 lipca bede czekała na @, moze wtedy nie przyjdzie.
tobie kochana powodzenia zycze zeby sie udało juz w lipcu.kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-