Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh Tofuszko to ja chyba się za ciebie nastawiłam 🫣
A propos testów ja nie wiem jak dziewczyna wychodzą te oszukane testy albo cokolwiek. Ja je robie i nigdy mi się to nie zdarzyło, nawet kreski parowania. Kiedyś z ciekawość bo dziewczyny pisały (i tak też jest na testach) że po czasie taka kreska może się pokazać. Zrobilam sobie takie doświadczenie i nawet następnego dnia takiej nie było 🤣
Jeżeli chodzi o humor to dzisiaj też niby normlanie niby zadowolona, a jakaś płaczliwa. 🤷♀️
xSophie, Tofuszka, Remedios lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
To przynajmniej nie jestem sama jeli chodzi o nastrój 😅. Ja dla pewności wolę robic test dzień po dacie przewidywanej miesiączki. Już parę razy zrobiłam w dniu rano, a za godzinę... wiadomo... Mimo, że jestem niecierpliwa to tak wolę.Nigri wrote:Ehh Tofuszko to ja chyba się za ciebie nastawiłam 🫣
A propos testów ja nie wiem jak dziewczyna wychodzą te oszukane testy albo cokolwiek. Ja je robie i nigdy mi się to nie zdarzyło, nawet kreski parowania. Kiedyś z ciekawość bo dziewczyny pisały (i tak też jest na testach) że po czasie taka kreska może się pokazać. Zrobilam sobie takie doświadczenie i nawet następnego dnia takiej nie było 🤣
Jeżeli chodzi o humor to dzisiaj też niby normlanie niby zadowolona, a jakaś płaczliwa. 🤷♀️ -
Bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję za te słowa ❤️ naprawdę ich potrzebowałam!Kompotlinka wrote:🌸 Tofuszko przykro mi. 🫂 Ale jesteś silna babka! 💪 Drobnymi krokami do celu! 🤞🤞
🌸 Nikaaa rozumiem Twoje emocje. U mnie mąż ciągle powtarza, że jest przekonany że to po jego stronie leży problem. Badanie ma mieć 14 lipca, bo wcześniej nie było opcji. Wytłumaczyłam najpierw sobie w głowie a potem jemu i chcę Tobie też to przekazać, że już lepiej żeby problem był z nasieniem, bo wtedy można działać z IUI/in vitro i wybrać te najlepsze plemniki a u kobiety jednak jest więcej koniecznych warunków aby ciąża się pojawiła a następnie utrzymała. Trzymam kciuki, żeby okazało się że u Twojego męża wszystko ok. 🤞🤞
Ja za Twojego też bardzo mocno trzymam kciuki 🤞
Kompotlinka lubi tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Ja też mam dziś paskudny nastrój.... 😫
Ale! przed chwilą zauważyłam w śluzie brązową niteczkę, wcześniej minimalną kropelkę. No i weszłam w ten kołowrotek... 🐹😆 Dobrze, że już jutro zatestuję. Jakoś w tym cyklu mega mam problem wytrzymać dłużej, niż te 11dpo. 😬
xSophie, Tofuszka, Złośnica.m, Elgenda, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Tofuszko przytulam mocno 🫂 jakiś felerny test, który tak szybko pokazał linie parowania. Ważne, żeby nie tracić nadziei na kolejny cykl i damy radę wszystkie ❤️
Ja zaczynam od dzisiaj przytulanki aż do 10 lipca co kilka dni i zobaczymy co z tego wyjdzie 🙈 Może jakoś się wstrzelę w termin owulacji. Na szczescie narzeczony potwierdził gotowość do działania 😆😆
Kompotlinka, dzydzy, Tofuszka, Elgenda, Konzzdi, lusix, MiśkaK lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈 -
Wszystkim nie odpowiem, ale wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie 🫂
🌼 Nigri ktoś musiał za mnie wierzyć haha ale no jak mi pink pokazywal vizira, a ta krecha była widoczna tylko pod kątem to wolałam sobie nie pozwalać na wzrusz. I dobrze dla mnie 😅 a co do testów - też nigdy nie widziałam linii parowania nawet po dłuższym czasie, ale widać to pewnie zależy od konkretnej sztuki testu. Pewnie jeden pokaże inny nie 🤷🏻♀️
🌼 Nikaa rozumiem w pełni.. ja z podobnego powodu przeciągałam swoje własne badania. Teraz trochę żałuję, bo jednak lepiej wiedzieć z czym ma się do czynienia i działać w danym kierunku. Strach ma wielkie oczy, a jak przyjdzie co do czego to okazuje się że problem wcale nie jest wielki 🫂
🌼 Kompotlinko a za Ciebie trzymam kciuki z całej siły! Niech Cię ta klątwa w końcu dopadnie *wymachuję rękami rzucając na Ciebie klątwę!*
🌼 Sophie owocnych starań! ✨🤞🏻
Tymczasem ja śmigam do znajomych do Warszawy, a potem jutro jeszcze dalej - do Krakowa i wracam w niedzielę. Będę zaglądać do Was z pociągów ☺️
xSophie, Nigri, Kompotlinka, Złośnica.m, aaandzia, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Powiedzcie mi o co w tym chodzi, dzisiaj na papierze śluz z paskiem krwi, jednorazowo, choć brzuch bolał jak na miesiączkę , założyłam nawet podpaskę bo u mnie krwawienie od razu jest krwawieniem, brzuch przestał boleć, śluz jak galaretka i zero krwi....
-
Tofuszka, też czekałam na Twoją betę i miałam nadzieję, 🫂🫂🫂 przytulam Cię mocno i w takim razie dobrego czasu ze znajomymi ☺️☺️
Tofuszka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Gorzkax33333 wrote:Powiedzcie mi o co w tym chodzi, dzisiaj na papierze śluz z paskiem krwi, jednorazowo, choć brzuch bolał jak na miesiączkę , założyłam nawet podpaskę bo u mnie krwawienie od razu jest krwawieniem, brzuch przestał boleć, śluz jak galaretka i zero krwi....
Podejrzewam że nikt ci nie odpowie bo przyczyn może być wiele. Od hormonów po infekcje jak i otracia. Ja przy ostatniej miesiączce tak miałam, zaczęło się od kilku kropek (a też zawsze się odrazu leje). Po dwóch dniach się rozkręciło.
Kompotlinka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
U mnie w poprzednim cyklu też było lekkie plamienie i miałam nadzieję, że to jakaś późna implantacja, ale okazało się że to były przedbiegi do @.
Ale jak czytałam sobie co to mogło być, to właśnie: późna implantacja, początek @ albo hormony i progesteron spada.
Nigri lubi tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈 -
🌸 Tofuszko udanego weekendu. 🤗
🌸 Gorzka odkąd dokładnie śledzę swoje cykle zdarzyło mi się mieć już z dwa razy dzień-półtora przed pełnym krwawieniem miesiączkowym właśnie taką małą ilość krwi z przerwą.
🌸 Smerfetko to ja będę wierzyć za Ciebie!🤞🤞 ja nawet nie wiem co to znaczy czuć się ciążowo, więc każdy odchył traktuję jako potencjalny objaw. 🤣
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Tofuszka wrote:Wszystkim nie odpowiem, ale wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie 🫂
🌼 Nigri ktoś musiał za mnie wierzyć haha ale no jak mi pink pokazywal vizira, a ta krecha była widoczna tylko pod kątem to wolałam sobie nie pozwalać na wzrusz. I dobrze dla mnie 😅 a co do testów - też nigdy nie widziałam linii parowania nawet po dłuższym czasie, ale widać to pewnie zależy od konkretnej sztuki testu. Pewnie jeden pokaże inny nie 🤷🏻♀️
🌼 Nikaa rozumiem w pełni.. ja z podobnego powodu przeciągałam swoje własne badania. Teraz trochę żałuję, bo jednak lepiej wiedzieć z czym ma się do czynienia i działać w danym kierunku. Strach ma wielkie oczy, a jak przyjdzie co do czego to okazuje się że problem wcale nie jest wielki 🫂
🌼 Kompotlinko a za Ciebie trzymam kciuki z całej siły! Niech Cię ta klątwa w końcu dopadnie *wymachuję rękami rzucając na Ciebie klątwę!*
Tymczasem ja śmigam do znajomych do Warszawy, a potem jutro jeszcze dalej - do Krakowa i wracam w niedzielę. Będę zaglądać do Was z pociągów ☺️
Zresetuj się i wróć wypoczęta. Miłego weekendu 😉 -
Nigri wrote:Ehh Tofuszko to ja chyba się za ciebie nastawiłam 🫣
Jeżeli chodzi o humor to dzisiaj też niby normlanie niby zadowolona, a jakaś płaczliwa. 🤷♀️
Mam to samo haha. Kiedyś nawet kupiłam (nie wiedząc) te trefne testy z Testeo, gdzie wszystkim wychodzą nieprawdziwe kreski. Moje były białe jak śnieg 😅
Nigri, mistyreal lubią tę wiadomość
Starania od 04.2025
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto, cechy adenomiozy
🤷🏻♂️35 lat
OAT
Fragmentacja 26%
07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran) ⏳ -
xSmerfetkax wrote:Tofuszka bardzo mi przykro, liczyłam że się udało!

Ja też najchętniej bym już testowała co trzy godziny 🤦🏽♀️ bardzo liczę na ten cykl, ale ciężko mi wierzyć że może się udać 😭 nie czuję się „ciazowo”
Będę trzymać kciuki za Twoje testowanie 🍀
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Tofuszka wrote:Wszystkim nie odpowiem, ale wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie 🫂
Udanego weekendu 🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
xSmerfetkax wrote:Tofuszka bardzo mi przykro, liczyłam że się udało!

Ja też najchętniej bym już testowała co trzy godziny 🤦🏽♀️ bardzo liczę na ten cykl, ale ciężko mi wierzyć że może się udać 😭 nie czuję się „ciazowo”
A może to właśnie nie czucie się ciążowo to dobry znak.🤔
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań