Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Tofuszka - szukałam informacji o twoim testowaniu. No trzymam kciuki dalej! 🤞
Dawdler34 - podziwiam że tak gładko przekładasz testowanie aż o 4 dni. Oby wynik był pozytywny
Nigri - co za niefart z tym testem
ja jednak jestem dobrej myśli 
Kompotlinka - dobrze ze przećwiczyłaś tego najważniejszego staraczkowego skilla 😅 przebieram nóżkami na sobotę! 🤞🤞🤞
U mnie 11dc, śluz od 2 dni płodny, lekkie kucie ale dalej nie umiem zlokalizować czy owulka będzie z prawej czy lewej strony 🤷♀️. Myślę że dzień zero będzie jutro/pojutrze. Za to wakacyjny klimat nam sprzyja i ❤️ regurlanie codziennie ☺️
Tofuszka, Kompotlinka, aaandzia, Konzzdi, Nigri, Elgenda, MiśkaK, lusix lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Dzydzy to trzymam kciuki by z tych codziennych miłości powstało maleństwo ❤️
No i jak zatestuję to dam znać oczywiście ☺️
aaandzia, Złośnica.m, KarkoPa, Nigri, dzydzy, MiśkaK lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Złośnica.m wrote:Umieram z gorąca. Aż mi niedobrze od tego upału dzisiaj 🤮
U mnie na szczęście dzisiaj burze od rana i leje, można odetchnąć, ale wczoraj zdychałam też…🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
aaandzia wrote:Ja sponsorowałam rossman, potrafiłam kupić 4 testy na dzień xd od 8dpo, jak była niedziela to apteka😅
Wczoraj zamówiłam easy home, ale i tak pewnie będę się witać z rossmanem🤦🏻♀️
Z Rossmana pinki , facelle wcześniej ale oszukiwały okropnie
Haha Andzia, widzę że mamy podobnie. Nawet przedwczoraj jak byłam w Rossmannie i kupowałam facelle paskowe, to myślałam o Tobie, że nadal trzeba kod wpisywać z ręki 😂
aaandzia lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Elgenda wrote:Haha Andzia, widzę że mamy podobnie. Nawet przedwczoraj jak byłam w Rossmannie i kupowałam facelle paskowe, to myślałam o Tobie, że nadal trzeba kod wpisywać z ręki 😂
Kurna jeszcze tego nie zmienili?! Ja i tak pewnie napadnę rossmana jak skończę te testy easyhome xd znam siebie 😅
Też o Tobie myślałam, jak je kupowałam 😅😅😅 rossman powinien mieć z nami wstałą współpracę🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Andzia, chyba do nich napiszę, żeby to zmienili 😂 bo to uciążliwe dla staraczek xD
Smerfetka, lepiej nie kupuj więcej, bo jeszcze wpadniesz w niepotrzebną spiralę 🤪
Dzydzy, owocnych wakacyjnych starań 😊
Ja po wczorajszej prawdopodobnej owulacji i wysokim libido, jestem wykończona. Nie jest tak gorąco jak przez ostatnie dni, a ja mam uderzenia gorąca, pocę się i jestem zmęczona 🫠
dzydzy lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
U mnie dzisiaj 3 dzień spóźnienia okresu, już nie pamiętam kiedy mi się to zdarzyło. W poniedziałek robiłam test i był negatywny, ale też mocz był bardzo rozwodniony bo dużo wypiłam wody wieczorem. No i się teraz zastanawiam czy może jednak nie był fałszywie negatywny…🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 13:02
Złośnica.m, Tofuszka, MiśkaK, xSophie lubią tę wiadomość
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Nikaaa_ wrote:U mnie dzisiaj 3 dzień spóźnienia okresu, już nie pamiętam kiedy mi się to zdarzyło. W poniedziałek robiłam test i był negatywny, ale też mocz był bardzo rozwodniony bo dużo wypiłam wody wieczorem. No i się teraz zastanawiam czy może jednak nie był fałszywie negatywny…🤷♀️
Czyli jutro z rana powtoreczka 🤭
Kompotlinka, Nikaaa_, MiśkaK lubią tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Trzymam ✊️ zeby byl poprzedni negatywny, a spóźnienie okresu oznaczało za 9 miesięcy maluszka 🩷🩵Nikaaa_ wrote:U mnie dzisiaj 3 dzień spóźnienia okresu, już nie pamiętam kiedy mi się to zdarzyło. W poniedziałek robiłam test i był negatywny, ale też mocz był bardzo rozwodniony bo dużo wypiłam wody wieczorem. No i się teraz zastanawiam czy może jednak nie był fałszywie negatywny…🤷♀️
Nikaaa_, MiśkaK lubią tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Ja mam w domu 4 testy i chyba nie będę na razie zamawiać 🫣
Ja właśnie się zastanawiam, czy zamawiać te na Amazonie, ale czy one wyłapują wczesną ciążę? Ciekawe jak bardzo są czułe 🤔 ale ja będę czekać, bo jeszcze nie wiem czy w ogóle w tym miesiącu będę testować.💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress... -
Zdecydowanie nie jest gładko 🤣 ale jestem na urlopie i wzięłam (o zgrozo) tylko 2 testy 🤣 to oszczędzam 🤣dzydzy wrote:Tofuszka - szukałam informacji o twoim testowaniu. No trzymam kciuki dalej! 🤞
Dawdler34 - podziwiam że tak gładko przekładasz testowanie aż o 4 dni. Oby wynik był pozytywny
Nigri - co za niefart z tym testem
ja jednak jestem dobrej myśli 
Kompotlinka - dobrze ze przećwiczyłaś tego najważniejszego staraczkowego skilla 😅 przebieram nóżkami na sobotę! 🤞🤞🤞
U mnie 11dc, śluz od 2 dni płodny, lekkie kucie ale dalej nie umiem zlokalizować czy owulka będzie z prawej czy lewej strony 🤷♀️. Myślę że dzień zero będzie jutro/pojutrze. Za to wakacyjny klimat nam sprzyja i ❤️ regurlanie codziennie ☺️
dzydzy lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞