Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Xena89 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, ja proszę o wpisanie na 6.07. To co prawda będzie dopiero 11 dzień po owu, ale za nic nie wytrzymam do 9, pewnie będę codziennie testować albo od razu pójdę na betę, ostatnio wyłapałam ją na poziomie 15 🤣

Powodzenia wszystkim!

Kompotlinka, Nigri, MiśkaK, xSophie lubią tę wiadomość

👩🏼94' + 👨🏼93' + 🐕

starania od 1.2025
    7.2025 poronienie 7 tyg. 💔
    5.2026 cb (beta HCG max 37) 💔

ona❌: łagodnie dodatnie aps, pai w homo, VR2 i mthfr w hetero, prolaktyna 35ng/ml (dostinex), cytokiny - silna nierównowaga prozapalna, łagodna adenomioza, ureaplasma parvum w macicy (doksycylina), dysbioza mikrobioty macicy (lactobacillus 59%), kir Bx (brak 2DS1)
    🆗cross match 4,1%, allo-mlr 29%, immunofenotyp ok, kariotyp prawidłowy, hormony, tarczyca, glukoza, homocysteina, witamina D, cd 138 ujemne, cd 56 100/mm2, ANA, ASA ok.

on ❌: po operacji żylaków powrózka nasiennego, morfologia 3%, fragmentacja DNA 18,8%.

🆗koncentracja 82mln, ruch i żywotność ok, MAR, HBA, ROS ok, prawidłowy kariotyp, hormony.

6-7.2026 ostatni cykl starań naturalnych z encorton, clexane, progesteron, acard i accofil.
    8.2026 planowany start symulacji i punkcja.
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Britta bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. 🫂 Super, że od razu do nas wróciłaś. 🤗

🌸 Nigri, czekam z zaciśniętymi kciukami na rozwój sytuacji. 🤞🤞😉

🌸 AnaHope 🤞🤞 niech endometrium pięknie rośnie.

🌸 beamyx witamy! 😊

🌸 Lisia gratulacje! 🥳

U mnie dziś oczywiście ⚪️, bo jakby miało być inaczej. 🤭 Biorę to całkiem na luzie. Czekam na wyniki proga i na sobotnie testowanie. Milego dnia wszystkim. 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 07:51

Britta lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zatestowałam była biel chociaż ten test jakoś ciężko się wybarwiał. Wygląda na to że to hormony mają jakiś problem, piersi bez zmian. A dodatkowo temperatura znów skończyła tym raz o 0,5. Wiecie jak ten wykres wygląda, jakbym trójkąty rysowała 🤣
    Boże jednak niech ten cykl się kończy może wcześniej, bo mam już dość tego szleństwa. Najlepiej to bym już przyspieszyła czas do 27. 🤣

Tofuszka lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tak sobie myślę że chyba za dwa dni powtórzę test bo do tego mam wątpliwości częściowo jest źle wybarwiony. Tak jakby z jednej strony nie złapał dobrze moczu. Myślałam że potrzebuję więcej czasu ale jednak nie sprawdzałam teraz nie zmieniło się.

Kompotlinka, Britta, MiśkaK lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Aenu Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję 11 dpo. 😊 Temperatura dziś ciut podskoczyła (36,82°C), więc cierpliwie czekam dalej. 🤞

Kompotlinka, Nigri, Tofuszka, MiśkaK, lusix, mistyreal lubią tę wiadomość

• Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj temperatura jeszcze bardziej w górę, 37,10

Testy chyba negatyw, czekam na @
    https://ibb.co/7dtJrvNV

• Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aenu wrote:
    Melduję 11 dpo. 😊 Temperatura dziś ciut podskoczyła (36,82°C), więc cierpliwie czekam dalej. 🤞
    U mnie też dziś 11 dni po, wczoraj beta negatuw a dziś skos temperatury, już nie mam siły do tego cyklu😂

Nigri lubi tę wiadomość

• Aenu Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzkax33333 wrote:
    Dzisiaj temperatura jeszcze bardziej w górę, 37,10

Testy chyba negatyw, czekam na @
    https://ibb.co/7dtJrvNV
    Kurczę, taka temperatura to jeszcze daje nadzieję. 🤞 Ja dziś mam 11 dpo i też cały czas obserwuję temperaturę zamiast testować. Trzymam mocno kciuki, żeby @ jednak nie przyszła

Nigri lubi tę wiadomość

• Aenu Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzkax33333 wrote:
    U mnie też dziś 11 dni po, wczoraj beta negatuw a dziś skos temperatury, już nie mam siły do tego cyklu😂
    Ja też już nie mam siły na ten cykl. 🥹 Nie mam odwagi testować, bo boję się rozczarowania. Chyba poczekam do weekendu – jeśli @ się do tego czasu nie pojawi, to wtedy zrobię test. 🤞

Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

• Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Nigri 🌸 Gorzka 🌸 Aenu Dziewczyny, czekamy cierpliwie co kolejne dni przyniosą. 😉 🤞🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca, 08:35

Aenu, Nigri, Złośnica.m lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Konzzdi Znajoma

Wysłany: 1 lipca, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czerwcowy watek podczytywałam z ukrycia ale teraz już postanowiłam się przywitać :)
    Cieszyłam się na każde dwie kreski, było mi przykro z powodu ich braku albo jak zniknęły za szybko…
    My narazie się wstrzymujemy ze staraniami tak do jesieni ale bardzo chętnie będę Wam kibicować ☺️

Kompotlinka, Nigri, Tofuszka, MiśkaK, lusix, Złośnica.m, mistyreal, xSophie lubią tę wiadomość

• Dawdler34 Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nigri możesz mnie przepisać z testowania na 05.07 ? Aplikacja mi zmieniła @ i tak wyliczam, że faktycznie bliżej 05.07 powinnam jak już testować. Teraz 10dpo to jutro myślę, że będzie jeszcze za wcześnie

Nigri lubi tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konzzdi wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Czerwcowy watek podczytywałam z ukrycia ale teraz już postanowiłam się przywitać :)
    Cieszyłam się na każde dwie kreski, było mi przykro z powodu ich braku albo jak zniknęły za szybko…
    My narazie się wstrzymujemy ze staraniami tak do jesieni ale bardzo chętnie będę Wam kibicować ☺️

Cześć, każde kolejne zaciśnięte kciuki nam się przydadzą 😁

Konzzdi lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    @Nigri możesz mnie przepisać z testowania na 05.07 ? Aplikacja mi zmieniła @ i tak wyliczam, że faktycznie bliżej 05.07 powinnam jak już testować. Teraz 10dpo to jutro myślę, że będzie jeszcze za wcześnie
    Oczywiście nie ma problemu 😉

Dawdler34 lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • KarkoPa Nowa

Wysłany: 1 lipca, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Podczytuję forum od maja tego roku, moja historia jest bardzo krótka. W kwietniu bez większych przygotowań zaszłam w ciążę i już na początku maja zobaczyłam dwie kreseczki, radość jednak nie trwała długo bo z drugą betą wiedziałam już, że to ciąża biochemiczna.

Bardzo wtedy pomogły mi treści z tego forum, jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej społeczności i nieśmiało chciałabym do niej oficjalnie dołączyć już w lipcu. ❤️☺️

Obecnie 10dpo, planuj testować 7.07 🥹

Nigri, Tofuszka, Konzzdi, Gosiaczkova, Skowronek, Złośnica.m, MiśkaK, mommytobe, xSophie lubią tę wiadomość

• Nigri Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarkoPa wrote:
    Cześć dziewczyny!

Podczytuję forum od maja tego roku, moja historia jest bardzo krótka. W kwietniu bez większych przygotowań zaszłam w ciążę i już na początku maja zobaczyłam dwie kreseczki, radość jednak nie trwała długo bo z drugą betą wiedziałam już, że to ciąża biochemiczna.

Bardzo wtedy pomogły mi treści z tego forum, jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej społeczności i nieśmiało chciałabym do niej oficjalnie dołączyć już w lipcu. ❤️☺️

Obecnie 10dpo, planuj testować 7.07 🥹

Hej witaj i standardowo jak każdej, życzę Ci aby nie na długo. Mogę cię wpisać na tego 7?🙂

KarkoPa lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 KarkoPa witamy! 🤗

KarkoPa lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • emmac Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz dzisiaj po badaniach, AMH nie robiłam nigdy, i FSH czekam co wyjdzie :)

Kompotlinka, Carlina, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

🥺2026
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również melduję 11dpo. Powstrzymałam się dziś od testowania, ale coś dziś jestem negatywnie nastawiona - piersi ledwo czuję i to chyba przez to. Poza tym temperatura ładnie się podniosła 36.61 - najwyższa w tym cyklu, więc jakieś tam ziarnko nadziei jest 🥺

🌸Karko 🌸Konzzdi miło że dołączacie ❤️

Konzzdi, Kasiooola, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 1 lipca, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ja tez juz straciłam nadzieje na ten cykl🙄 Boli mnie brzuch typowo okresowo, a totalnie nie moge sobie przypomnieć jak to bylo w pierwszej ciazy. Wtedy w dniu miesiączki mialam plamienie, po 3 dniach jak co miesiąc zrobilam test i byl pozytywny 🙉

Nigri lubi tę wiadomość

👱‍♀️29👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    *prawy jajowód niedrożny
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

07.26 stał sie cud✨️
    2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ