Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki beta 277 w dzien przed spodziewana miesiaczka teraz do mnie dotarło
XxMoniaXx, przedszkolanka:), becia1982, Słoneczko12, Agagusia, Ania95, speakyourmind93, kark, Martek&M, RudaAnna, Anhydra, Sung, Natalia1992, smeg, Izaw, KAL, OlivkowaMama, Nona lubią tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Agagusia no kochana nie wiem czy bardziej ci zazdroszczę czy wspolczuje. Współczuję tego uczucia ze czas stanął w miejscu i stresu związanego z testowaniem i co gorsza czekaniem na wynik bety. Ale wszystko juz bedzie dobrze , zobaczysz
-
Tysia, gratulacje!
Agagusia jedyny sposób by skrócić cierpienia... To iść na betę
A ja właśnie poplakalam się w poczekalni razem z płaczącym dzieckiem, brawo Ja, musiałam odpalić telefon żeby się uspokoićprzedszkolanka:), Agagusia, kark lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia znam to..
Laboratorium mialo wczoraj awarie,wyniki juź są wrzucane- do 12 będzie.
Ale juz wiem że nic z tego,cisza i przezroczysty śluz. Dobrze,że za 3 dni wizyta bo bym już też wyla..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Kalcia kciuki za pęcherzyki:)
Agagusia, Przedszkolanka dzieki za pocieszenie w gorszej chwili :*
jak by zalapaly dwa jajeczka[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Agagusia wrote:
-
Agagusia wrote:
Coś tam prześwituje trzymam kciuki :* -
tak wogóle to zapomniałam się przywitać ,ale nadrabiam szybciutko ,ogarniam chatę i lecę do pracy ,normalnie czasu mi brak ,co do wczorajszego dnia boże jaka depresja mnie ogarneła ,normalnie jak nigdy aż sobie poryczalam i mi ulzyło ,a dziś już tysiac razy lepiej
-
Dobrze, że od grudnia będę miała luxmed bo ta ciąża chyba by mnie do bankructwa doprowadziła 280zl z cytologia masakra!
Ale zaplacilabym każda cenę za ten spokój, który teraz czuję
Jest pecherzyk, ciałko żółte także dupka dostałam dla spokoju świętego choć lekarka stwierdziła, że taki prog jest w normie.
Całkowity zakaz badania proga i hcg, termin 28.07:)kark, becia1982, Agagusia, Anhydra, Słoneczko12, Izaw, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj juz po pracy owulaka siknelam, ale widzialam juz jak robiłam ze siuśki rozrzedzone, mimo ze ze 3 godziny nic nie piłam, chyba jeszcze kawa moczopednie działała. Wyszedl mega blady, wiec go w kat rzuciłam i zapomnialam.
Macie dzisiejszego z wczorajszym: gora wczorajszy z Ok 15, dol z przed chwili, kawy nie bylo, jedynie szklanka wody Ok 8, juz wysikana.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Całkowity zakaz badania proga i hcg, termin 28.07:)
Tysia, gratulacje!!! Cudna beta, jak na 1 dzień przed @, to szaleństwo
Aga, wiadome Ja wyliczyłam już przed owu, że miałabym 13.08, ale przez to, że owu później, to pewnie z usg by wyszło 19.08, czyli urodziny szwagra
Zresztą u mnie znowu zero bóli, temp słaba, a właśnie myję okna i wieszam firanki w razie czego, żeby na święta mieć gotowe
Przedszkolanka jak prog? -
Domi_tur wrote:Dobrze, że od grudnia będę miała luxmed bo ta ciąża chyba by mnie do bankructwa doprowadziła 280zl z cytologia masakra!
Ale zaplacilabym każda cenę za ten spokój, który teraz czuję
Jest pecherzyk, ciałko żółte także dupka dostałam dla spokoju świętego choć lekarka stwierdziła, że taki prog jest w normie.
Całkowity zakaz badania proga i hcg, termin 28.07:)
domi super -
nick nieaktualny