Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja28 wrote:Dziękuję ciągle patrzę na te krechy, wyszły od razu, nie musiałam czekać na nie, no piękne są po prostu
Krechy grube, bedzie wysoka beta juzsmeg, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Patrycja28 wrote:Dziękuję ciągle patrzę na te krechy, wyszły od razu, nie musiałam czekać na nie, no piękne są po prostu
Patrycja od razu wyszly, tzn. Po jakim czasie? U mojej kolezanki pozytywny z czyli ta druga kreska pojawiala sie zawsze po 2-3 minutach.1912 beta- 22-11-2018
337 beta- 19-11-2018
128 beta 17-11-2018
12 CS
styczeń 2018 CP -
XxMoniaXx wrote:Zazdroszcze, ale tak pozytywnie i zyczliwie:)
-
Xgirl wiem wiem juz raz bylam w ciazy a w zasadzie 2.
Mowia ze to cudowny stan. Cudowny tak pos jednym wzgledem. Nosisz pod sercem cud . i na tym cudownym sie konczy bo to najgorszy czas pod wzgledem nerwowym . bynajmniej sla mnie. Bo nie ma sekundy by sie czlowiek nie martwil. -
XxMoniaXx wrote:Xgirl wiem wiem juz raz bylam w ciazy a w zasadzie 2.
Mowia ze to cudowny stan. Cudowny tak pos jednym wzgledem. Nosisz pod sercem cud . i na tym cudownym sie konczy bo to najgorszy czas pod wzgledem nerwowym . bynajmniej sla mnie. Bo nie ma sekundy by sie czlowiek nie martwil.
Kobiety, ktore sie nie stresuja to chyba takie, ktore zaszly na zawolanie i nie maja pojecia ile rzeczy moze sie jeszcze przytrafic. My sie juz niestety za duzo tu naczytalysmy. -
nick nieaktualny
-
A jak byliśmy dzisiaj na specerze to leciały nad nami jakieś dwa zbłądzone bociany. Mówię mojemu, że będą BLIŹNIAKI!!!
Ja i moje zaklinanie rzeczywistościxgirl, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
XxMoniaXx wrote:Najgorsze stresy dla mnie przez betami , przed kazda wizyta , przed prenatalnymi i przed porodem. I w domu na codzień oczywiscie bo czlowiek na siebie uwaza a roznie moze byc.
Zaraz przyjdzie maz z joggingu to poogladamy jakis serial komediowy. W ogole 7 sezonow Big Bang Theory ogarnelam w tydzien.. od jutra ogladam nastepne. Chociaz wtedy wylaczam myslenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 16:01
-
Lami wrote:A jak byliśmy dzisiaj na specerze to leciały nad nami jakieś dwa zbłądzone bociany. Mówię mojemu, że będą BLIŹNIAKI!!!
Ja i moje zaklinanie rzeczywistości -
nick nieaktualnyxgirl wrote:Ja dzis na spacerze ciagle jakies blizniaki widzialam Na bank ze 4 parki. Znak?
Kurcze, ja mam takie skurcze, że masakra Do tego tak mokro, że latam co chwilę, ale to śluz biały normalnie jak woda się leje...