LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do inseminacji to czytałam sporo opinii, że dr Kaczmarczyk one jakoś nie wychodzą... Nie wiem ile zależy w tym od lekarza, ale może coś w tym jest... Myślę, że jak się porobisz badania to znajdą przyczynę niepowodzeń inseminacji i dobiorą jakieś leczenie. W każdym razie jestem przekonania, że nie należy się poddawać i tracić nadziei. I mówi to osoba, która stara się prawie 1,5 roku, ma PCO i jeden jajowód. Uda i nam się zostać rodzicami i nie ma innej opcji chciałam wstawić uśmiechniętą buźkę, ale mój Tel odmawia współpracy...
neomi34 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za wsparcie fajnie że tu trafiłam. Masz rację musimy dać radę. Co do tych opinii o Kaczmarczyk to właśnie wiele słyszałam, że jakoś nie bardzo jej to idzie. Zresztą z jednej strony się nie dziwię, ona na mnie się uczyła podawać gonal więc nie wiem co o tym sądzić...neomi34
-
nick nieaktualnyHej kobietki:)
podlasie 3ma kciuki za lubelskie:)
wiem, że to nie temat, ale na "fiolecie" nie znalazłam "lublinianki" a chciałabym się zapytać, czy jest w Lublinie jakiś sklep (większy), gdzie mogłabym obejrzeć wózki dziecięce????
pozdrawiam i nie poddawajcie się (u mnie dość długa była walka, więc wiem co piszę
buziaki i dzięki za odpowiedźTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Też jestem z lubelskiego. Czytam ten wątek i chyba też wybiorę się do dr Tkaczuk-Włach. Muszę zmienić lekarza, bo w mojej miejscowości lekarze są chyba tylko od prowadzenia niezagrożonej ciąży a nie od problemów z płodnością.
Gdzie do niej chodziłyście? Ab-ovo czy Żagiel-Med? A może w jeszcze innym miejscu przyjmuje? -
Hej
Ja chodzę do Abovo bo mam 5 minut drogi i tam jest mi najbliżej. Pani doktor przyjmuje w poniedziałki i czwartki bardzo fajna kobieta.Mi dodatkowo monitoruje problem z tarczycą bo jest ginekologiem-endokrynologiem.A Ty Madera z jakiej miejscowości?neomi34 -
W każdym mieście są różne historie mam szwagierkę z Zamośćia kurcze ja mam problem bo Pani doktor wypisała mi luteinę dopochwowo na 100% za 50 zł a podobno na ryczałcie jest za 3,5zł duża różnica.Dzwoniłam ale podobno ona nie wypisuje na ryczałt, to się zastanawiam kto wypisuje i w jakim przypadku?może ktoś wie?neomi34
-
no właśnie nie wiem zadzwoniłam na recepcję i powiedziała mi że ona tak wypisuje :(Dodinka wiem że jest coś na podniesienie estradiolu bo ja dostawała estrogen.A badania miałaś robić w określonym dniu cyklu?a do kogo chodzisz do luxmedu?w Lublinie może?neomi34
-
Pan dr mlody i bardzo mily rozmawiam z nim jak z kolegą. Laparoskopie bede miala poniewaz podejrzewaja przegrode w macicy i lepiej ją przeciąć przed ciazą niż potem poronić albo nie donosić i przy okazji mi jajowody sprawdzi jesli beda jakies zrosty to usunie
-
no tak ja miałam endometroizę usuwaną 3 lata temu a 2 lata temu zrosty a powiedz mi warto się do niego zapisać, żeby może mi tą luteinę przepisał kurczę nie chce mi się 50 zł płacić a wizyty w luxmedzie mam darmowe na abonament więc mogę iść bez problemu. A jak Ci się współpracuje z Panią doktor?neomi34
-
Ja mam przepisaną luteinę podjęzykową i płaciłam ponad 18zł za 2 opakowania. A może skoro Ci ginekolog przepisał luteinę to rodzinny na tej podstawie by wypisał receptę ze zniżką? Ja tak nigdy nie miałam, więc nie wiem czy mu tak wolno, tylko się domyślam.