LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:19.40 ale znając dr Wiktora to będzie miał opóźnienie z 20 minut
I jak się okażę, że pęcherzyk nie pękł to normalnie się u niego w gabinecie rozpłacze
o 19 mija 36h od podania podwójnej dawki pregnylu ... -
lady_pink wrote:19.40 ale znając dr Wiktora to będzie miał opóźnienie z 20 minut
I jak się okażę, że pęcherzyk nie pękł to normalnie się u niego w gabinecie rozpłacze
o 19 mija 36h od podania podwójnej dawki pregnylu ...
A czemu ma nie rozpęc, ale skoro myślisz ze płacz Ci pomoże, to rycz, może wtedy pęknie A jak nie to znów trzeba będzie pytonga pomolestowac
Głowa do góry i powodzenia ☺lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Nie Wczoraj raz mnie coś ukłuło rano i myślałam, że pękł, a co? Na monitoringu okazało się że nie Więc dziś nie wiem co mnie czeka
A w ogóle to masz boleche przy ovu, bo nie zawsze musi być, wiec może już po wszystkim i tylko stresujesz się niepotrzebnie. No u mnie to zazwyczaj rypie konkretnie. 3mam kciuki. -
lady_pink wrote:Jak nie pękł, to już dupa blada będzie, bo już będzie za duży. Ale martwić się będę po wizycie
A jaką wczoraj miał wielkość, przypomnij proszę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Wiecie co właśnie się doliczyłam, że łykam teraz codziennie 9 piguł! Wszystko z zalecenia. Moja babcia i mama po 2 zawałach tyle nie biorą. Normalnie lekomanka.
I kto by pomyślał, do czego może doprowadzić chęć posiadania dzieciaczka -
lady_pink wrote:W pon miał 19mm, wczoraj 21mm więc już ostatni gwizdek na niego
Dam znać po, buziaki :* :*
Więc wydaje mi się ze 23 mm to nie będzie za duży, gdyby nawet. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hewa81 wrote:Oj, coś czuję ze skoro pytasz to u Ciebie pewnie nieciekawie. U mnie bywało lepiej ale jeszcze nie jest tak źle. Tylko śpiączka mnie łapie. Skonczylam dzis prace pol godz. wczesniej i już nawet zdążyłam się zdrzemnąć, a za chwilke kawka ☺☺☺
A pytałam o monit bo już się polubiłam, gdzieś tam mi coś światło, ale jak napisałaś to mnie oświeciło, ze faktycznie tylko wizyta przed Tobą - wybacz ☺
no nie za bardzo...trzy tabletki ibuprofenu już wypiłam tragedii nie ma ale i dobrze tez nie jestPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:A co tesknicie za mna?
A Ty jakiś egzamin miałaś słyszałam??
Marleni lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:no nie za bardzo...trzy tabletki ibuprofenu już wypiłam tragedii nie ma ale i dobrze tez nie jest
Wiesz co, chyba się przejęłam trochę Twoim pytaniem, albo pospieszyłam się z określeniem że u mnie w miarę ok, bo jakoś teraz łepetyna mnie bardziej rozbolała buuuu,
Może to tak po tej kawie?? -
hewa81 wrote:Wiesz co, chyba się przejęłam trochę Twoim pytaniem, albo pospieszyłam się z określeniem że u mnie w miarę ok, bo jakoś teraz łepetyna mnie bardziej rozbolała buuuu,
Może to tak po tej kawie??
skoro jesteś pogodynką to wcale się nie dziwię(
oby nam szybko przeszłohewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Pękło
Wracam do męża na powtórkę z rozrywki
No widzisz, a tak marudziłaś.
Co ma wisieć nie utonie
Tylko nie zamęcz mężalady_pink lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:skoro jesteś pogodynką to wcale się nie dziwię(
oby nam szybko przeszło
I Tobie tego też życzęWedmoczka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Już ostatni raz dla prokreacji później juz będzie tylko dla przyjemności
O tak !!!Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Cześć Dziewczyny
oj Pinkuś lamneciaku mój, wiedziałam że pęknie -
Ewcia i Elena współczuje bólu głowy ...o oby szybko przeszło moje Kochane :*
Ja dopiero do domu wróciłam, jestem padnięta jak koń po weesternie, zajeb w pracy, egzamin, a potem jeszcze do łęczny musiałam skoczyć - takie wichry namiętnośći wieją - ale to Wasza zasługa bo taka kumulacja dni płodnych i owulacji że się dzieje
Wczoraj poszłam spać po 1, i dziś wstając o 6, marzyłam żeby już było po wszystkim i żebym już kładła się spać
No to Kochana odpoczywaj, odpoczywaj i olej dziś forumowe koleżanki - będzie Ci wybaczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:51
-
Marleni wrote:Przeciwciała przeciw plemnikom (ICD-9: )
P/c. p. plemnikom graniczny (+)
Badanie Wynik Jedn. Zakres ref. Norma
Metodą immunofluorescencji pośredniej (IIF) z użyciem jako substratu rozmazu ludzkich
plemników, STWIERDZONO obecność przeciwciał przeciw witce plemnika.
KOMENTARZ:
Przeciwciała przeciwplemnikowe tylko w bardzo dużych mianach hamują płodność, w
niskich jedynie ją zmniejszają lub nie mają znaczenia klinicznego.
Skala:
+ - najczęściej nie mają znaczenia klinicznego
++ - mogą mieć znaczenie kliniczne
+++ - rzadko nie mają znaczenia klinicznego
++++ - często mają znaczenie kliniczne
Badanie zostało wykonane przy użyciu zestawów testowych firmy Euroimmun
czyli jest git??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:26
Marleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....