LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA nie czułaś nic w jajniku?lady_pink wrote:19.40 ale znając dr Wiktora to będzie miał opóźnienie z 20 minut

I jak się okażę, że pęcherzyk nie pękł to normalnie się u niego w gabinecie rozpłacze
o 19 mija 36h od podania podwójnej dawki pregnylu ... -
lady_pink wrote:19.40 ale znając dr Wiktora to będzie miał opóźnienie z 20 minut

I jak się okażę, że pęcherzyk nie pękł to normalnie się u niego w gabinecie rozpłacze
o 19 mija 36h od podania podwójnej dawki pregnylu ...
A czemu ma nie rozpęc, ale skoro myślisz ze płacz Ci pomoże, to rycz, może wtedy pęknie
A jak nie to znów trzeba będzie pytonga pomolestowac 
Głowa do góry i powodzenia ☺
lady_pink lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Nie
Wczoraj raz mnie coś ukłuło rano i myślałam, że pękł, a co? Na monitoringu okazało się że nie
Więc dziś nie wiem co mnie czeka
A w ogóle to masz boleche przy ovu, bo nie zawsze musi być, wiec może już po wszystkim i tylko stresujesz się niepotrzebnie. No u mnie to zazwyczaj rypie konkretnie. 3mam kciuki. -
lady_pink wrote:Jak nie pękł, to już dupa blada będzie, bo już będzie za duży. Ale martwić się będę po wizycie

A jaką wczoraj miał wielkość, przypomnij proszę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Wiecie co właśnie się doliczyłam, że łykam teraz codziennie 9 piguł! Wszystko z zalecenia. Moja babcia i mama po 2 zawałach tyle nie biorą. Normalnie lekomanka.
I kto by pomyślał, do czego może doprowadzić chęć posiadania dzieciaczka -
lady_pink wrote:W pon miał 19mm, wczoraj 21mm więc już ostatni gwizdek na niego

Dam znać po, buziaki :* :*
Więc wydaje mi się ze 23 mm to nie będzie za duży, gdyby nawet. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hewa81 wrote:Oj, coś czuję ze skoro pytasz to u Ciebie pewnie nieciekawie. U mnie bywało lepiej ale jeszcze nie jest tak źle. Tylko śpiączka mnie łapie. Skonczylam dzis prace pol godz. wczesniej i już nawet zdążyłam się zdrzemnąć, a za chwilke kawka ☺☺☺
A pytałam o monit bo już się polubiłam, gdzieś tam mi coś światło, ale jak napisałaś to mnie oświeciło, ze faktycznie tylko wizyta przed Tobą - wybacz ☺
no nie za bardzo...trzy tabletki ibuprofenu już wypiłam tragedii nie ma ale i dobrze tez nie jest
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Marleni wrote:A co tesknicie za mna?

A Ty jakiś egzamin miałaś słyszałam??
Marleni lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:no nie za bardzo...trzy tabletki ibuprofenu już wypiłam tragedii nie ma ale i dobrze tez nie jest

Wiesz co, chyba się przejęłam trochę Twoim pytaniem, albo pospieszyłam się z określeniem że u mnie w miarę ok, bo jakoś teraz łepetyna mnie bardziej rozbolała buuuu,
Może to tak po tej kawie?? -
hewa81 wrote:Wiesz co, chyba się przejęłam trochę Twoim pytaniem, albo pospieszyłam się z określeniem że u mnie w miarę ok, bo jakoś teraz łepetyna mnie bardziej rozbolała buuuu,
Może to tak po tej kawie??
skoro jesteś pogodynką to wcale się nie dziwię
(
oby nam szybko przeszło
hewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
lady_pink wrote:Pękło

Wracam do męża na powtórkę z rozrywki
No widzisz, a tak marudziłaś.
Co ma wisieć nie utonie
Tylko nie zamęcz męża
lady_pink lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:skoro jesteś pogodynką to wcale się nie dziwię
(
oby nam szybko przeszło
I Tobie tego też życzę
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Już ostatni raz dla prokreacji
później juz będzie tylko dla przyjemności 
O tak !!!
-
Marleni wrote:Cześć Dziewczyny

oj Pinkuś lamneciaku mój, wiedziałam że pęknie -
Ewcia i Elena współczuje bólu głowy ...o oby szybko przeszło moje Kochane :*
Ja dopiero do domu wróciłam, jestem padnięta jak koń po weesternie, zajeb w pracy, egzamin, a potem jeszcze do łęczny musiałam skoczyć - takie wichry namiętnośći wieją - ale to Wasza zasługa bo taka kumulacja dni płodnych i owulacji że się dzieje
Wczoraj poszłam spać po 1, i dziś wstając o 6, marzyłam żeby już było po wszystkim i żebym już kładła się spać
No to Kochana odpoczywaj, odpoczywaj i olej dziś forumowe koleżanki - będzie Ci wybaczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:51
-
Marleni wrote:Przeciwciała przeciw plemnikom (ICD-9: )
P/c. p. plemnikom graniczny (+)
Badanie Wynik Jedn. Zakres ref. Norma
Metodą immunofluorescencji pośredniej (IIF) z użyciem jako substratu rozmazu ludzkich
plemników, STWIERDZONO obecność przeciwciał przeciw witce plemnika.
KOMENTARZ:
Przeciwciała przeciwplemnikowe tylko w bardzo dużych mianach hamują płodność, w
niskich jedynie ją zmniejszają lub nie mają znaczenia klinicznego.
Skala:
+ - najczęściej nie mają znaczenia klinicznego
++ - mogą mieć znaczenie kliniczne
+++ - rzadko nie mają znaczenia klinicznego
++++ - często mają znaczenie kliniczne
Badanie zostało wykonane przy użyciu zestawów testowych firmy Euroimmun
czyli jest git??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:26
1 IUI 4.04....