LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Ja mam nerwa że szok
Zapisałam męża na studia a ten mój gamoń ma takie zaległości, że ja teraz w pracy siedze i za niego testy rozwiązuje
Hehe to Ci się trafiło. A z czego te testy? -
lady_pink wrote:Teraz rozwiązywałam jeden z podstaw zarządzania i organizacji. Dwa przepadły bo to na platformie i juz czas się skończył wiec pisałam maila do wykładowcy w męża imieniu i tłumaczyłam go że nie wiedział że jest coś takiego
Zostały mi jeszcze ćwiczenia z informatyki i jakiś projekt z ekonomii - mój mąż ma poprostu cudowną żonę
Żebyś wiedziała, inni mogą mu tylko pozazdrościć -
lady_pink wrote:ja już nawet na fb znalazłam mu kolezanke zeby mial notatki i dowiedzial sie co trzeba ogarnac A wiadomo, ze dziewczyny bardziej chętne do pomocy
Hehe, no ładnie, to można powiedzieć, że to Ty te studia zrobisz -
lady_pink wrote:No jak na razie to tak jest
Ale na weekendach musi sam nadrabiać bo przecież egzaminu za niego nie napisze
No wiesz mógłbys jakoś napisać za niego ten egzamin"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
lady_pink wrote:hehe dowiadywam się jak egzaminy wyglądają Wykładawca podchodzi i zbiera kartkę, więc zauważy że wpisany jest chłopak a pisała dziewczyna
A nie możesz się jakoś zrobić na chłopaka?? -
lady_pink wrote:Raczej nie
Ja już studia mam skończone nawet z nawiązką, więc mój mąż też sobie da rade A ja będę jego panią nauczycielką
I tyż piknie, żeby tylko się nie okazało, że tylko biologii go uczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:23
-
Ja za mojego moglam isc na obronę inżyniera i magistra bo pisałam obie pracę
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Marleni agdzie zdjęcie z gitarrrą? Ja cały czas pamiętam
W ogóle Marleni coś dzisiaj ucichła nam tutaj.
A co tam słychać u naszych zafasolkowanych? Jak się czujecie dziewczyny?
Kamilka jak tam wyniki?
No i gdzie się podziała Noemi?Marleni lubi tę wiadomość
-
Lady nasi mezowie mają zdecydowanie za dobrze z nami . Nie dość ze żony kucharki kochanki to na dodatek pomoc naukowa;-)
lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Marleni ma dziś egzamin więc ciekamy na wieści i trzymajmy kciuki
Marleni lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Ile go będzie pisać ? przecież ja coś chce od niej
nie mam pojęcia ale skoro podyplomówka to pewnie po pracy poszła...lady_pink, Marleni lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
LADY,
A ty masz dziś monitoring? Czy jajo pękło?
ELENKO,
A Ty idziesz jeszcze czy już dajesz sobie spokój? -
hewa81 wrote:LADY,
A ty masz dziś monitoring? Czy jajo pękło?
ELENKO,
A Ty idziesz jeszcze czy już dajesz sobie spokój?
Nie no skoro 2 lekarzy powiedziało że w tym cykluowu nie będzie to po co mam chodzic..
idę 25.11 do Wiktora z wynikami i będę go molestować o skierowanie do szpitala
Ewciu a jak Twoja głowa dziś na taką pogodę reaguje???Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Nie no skoro 2 lekarzy powiedziało że w tym cykluowu nie będzie to po co mam chodzic..
idę 25.11 do Wiktora z wynikami i będę go molestować o skierowanie do szpitala
Ewciu a jak Twoja głowa dziś na taką pogodę reaguje???
Oj, coś czuję ze skoro pytasz to u Ciebie pewnie nieciekawie. U mnie bywało lepiej ale jeszcze nie jest tak źle. Tylko śpiączka mnie łapie. Skonczylam dzis prace pol godz. wczesniej i już nawet zdążyłam się zdrzemnąć, a za chwilke kawka ☺☺☺
A pytałam o monit bo już się polubiłam, gdzieś tam mi coś światło, ale jak napisałaś to mnie oświeciło, ze faktycznie tylko wizyta przed Tobą - wybacz ☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A mi nawet smakuje, na dobre trafiłam, no i lepiej się zasypia:)
Lady o której masz podglądanko?
Zdrówko Kochana, a jakie pijesz, pochwal się. Może wypróbuję następnym razem .... Ale nie, przecież nie będzie następnego zrazu, chyba ze za 9 m-cylady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhewa81 wrote:Zdrówko Kochana, a jakie pijesz, pochwal się. Może wypróbuję następnym razem .... Ale nie, przecież nie będzie następnego zrazu, chyba ze za 9 m-cy
hewa81 lubi tę wiadomość