Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra decyzja:P
    ale tak ogólnie to chyba dobre wiadomości?;)

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaa;) wywęszyłam Cie na fb:D ale kredytu nie wezme bo Peselu nie skopiowałam:D

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe dam rade bez:P teraz tak łatwo o pożyczki;))) oczywiście wszystko żarty, żeby nie było i żeby mnie nie dopadł nikt w ciemnej bramie w trosce o Ciebie:):D

Marleni lubi tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARLENI
    Bardzo dobre wiadomości, cieszę się ☺☺☺

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Mam dobrych prawników :)

A namierzyć teraz kto skąd pisze to błahostka :)

A jak Ty się czujesz? widzę że plamienie :/

O matko, zabrzmiało jak groźby;))
    No u mnie niestety od wczoraj bóle @, wczoraj też jedno plamienia, dzisiaj wieczorem kolejne. Okres w natarciu:/ zbliża się wielkimi krokami. Daje mu czas do piątku.

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    jak się czujesz Ewuniu?

Dobrze dobrze, jeszcze zeby to się na coś przełożylo :)

A czemu ma się nie przełożyć? Zdaje sobie sprawę, ze wyniki mogą być super świetne, a i tak dupa z tego i nie wiadomo dlaczego, ale trzeba myśleć ze się uda, tym bardziej ze przed Tobą kolejny krok - inseminacja, a to dla Ciebie nowość. Więc ... tylko pozytywne myślenie może nas uratować ☺☺☺

Ja miałam dziś doła, ale dość krótko, bo w sumie co mi to da, ze bede się zamartwiac i analizować, jak i tak nie mam wpływu na to co się stanie. Ovu była, miłość była, a ze temperatura jakaś taka dzika ... no cóż. Co ma być to będzie, a wierzę ze będzie dobrze. Pewnie nie raz jeszcze będzie mi smutno i nie raz zalapie doła, ale przecież mam Was - pocieszycie mnie chyba??

Marleni, lady_pink lubią tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAKŻE DZIEWCZYNKI, BEDZIE DOBRZE ! ! !
    KAŻDEJ Z NAS SIE UDA ❤❤❤

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 po poronieniu;/ wcześniej udało sie w 2 cyklu a teraz dupa.

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Wam życzę Dziewczynki.

Poczytam troszkę, bo przez Was ;) ;) ;) zrobiły mi się zaległości.

Do jutra ☺☺☺

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj zostawić Was na trochę i nie nadążam. U mnie chyba nici z tego cyklu bo temperatury z tendencją spadkową.

Hewa na pewno wkońcu się uda, co do niskiej temperatury to moja prof. Powiedziała na wizycie że. Mierzenie temp. to przeżytek bo na to ma wpływ wiele czynników. I chyba jestem skłonna jej uwierzyć. Głowa do góry:)

Dobrej nocki kobitki, postaram się jutro nadrobić;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 23:23

hewa81 lubi tę wiadomość

f08af289ff.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :-*

Marleni wyniki super musi się udać :-) my wczoraj byliśmy w kinie na Bondzie potem mala kłótnia i godzenie <3 i padłam spac i teraz dopiero Was nadrabiam :-)

hewa81, Marleni lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Hejo :-*

Marleni wyniki super musi się udać :-) my wczoraj byliśmy w kinie na Bondzie potem mala kłótnia i godzenie <3 i padłam spac i teraz dopiero Was nadrabiam :-)

Hej,
    Jak jest taaakieee godzenie, to można się kłócić ;) a jak.
    A Bond ok? Warto??

A Twoje samopoczucie już lepsze??

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Bond jak dla mnie ok ja bym poleciła :-) a moje samopoczucie hmm już lepiej, stwierdziłam ze naturalnie raczej nam się uda więc zniknęła presja plodnych dni i jakoś mi lżej już na sercu... Teraz czekamy na odp z Wawy

hewa81 lubi tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

Punkcja- 20.04.2016

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAdy progesteronu nie biorę bo nigdy nie miałam problemu z plamieniami, dopiero od 2 miesięcy. Zastanawiam sie czy to nie jest wina acardu. Następny cykl nie będzie owocny bo w środę idę na hsg i Wiktor mówił że w tym cyklu się nie staramy;(

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Ojoj zostawić Was na trochę i nie nadążam. U mnie chyba nici z tego cyklu bo temperatury z tendencją spadkową.

Hewa na pewno wkońcu się uda, co do niskiej temperatury to moja prof. Powiedziała na wizycie że. Mierzenie temp. to przeżytek bo na to ma wpływ wiele czynników. I chyba jestem skłonna jej uwierzyć. Głowa do góry:)

Dobrej nocki kobitki, postaram się jutro nadrobić;)

Hi,
    Dzięki Kochana <3 faktycznie początkowo przejmowałam się byle jaką temperaturą, ale doszłam do wniosku, że co ma być to będzie, a stresowanie się na pewno nie wyjdzie mi na dobre.
    A teraz jak piszesz jakie zdanie na ten temat ma prof. Leszczyńska, to tym bardziej zaufam swojemu organizmowi - ma być dobrze i już !!! i Tobie też tego życzę :)

Ale Robaczku, skoro piszesz mi tu o tej temperaturze, co czemu Ty czarnowidztwo uprawiasz??
    Podejrzałam Twój wykres i widzę, że chyba niebawem ujrzymy zieloną kropkę. A Ty nie miałaś wcześniej ovu?? Tak w okolicy 16, 17 dc??

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój złożył papiery do pracy w Wawie i do konca roku będzie odpowiedz. Jeśli pozytywna to zaraz po nowym roku wyjedzie na szkolenie a ja ogarnę sprzedaż mieszkania i w okolicach wakacji jadę do niego na stale...

Mirabelka30 lubi tę wiadomość

Punkcja- 20.04.2016

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Cześć :*
    Mój mąż wczoraj wrócił tak późno, że tylko wział prycho, zjadł i już komar :(
    No cóż, muszę wierzyć, że armia dała rade wcześniej się gdzieś zbunkrować i teraz atakuje jajeczko ;D

Armia z pewnością dała radę :D
    Wydaje mi się, że ovu miałaś we wtorek, bo skoro wczoraj na usg było widać ciałko żółte to musiało już minąć naście godzin od pęknięcia - tak gdzieś czytałam. Także bzykanka były w dobrym czasie i to wczorajsze to pewnie nie miałby znaczenia ... prokreacyjnego, a tak przynajmniej chłop wypoczął ;) ;) ;)

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni i tu jest problem bo pod względem zawodowym w Wawie będzie nam lepiej ale myślę też o dziecku. Tu już mam lekarza wiem co i jak... Raz chce jechać raz nie...

Punkcja- 20.04.2016

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Mój złożył papiery do pracy w Wawie i do konca roku będzie odpowiedz. Jeśli pozytywna to zaraz po nowym roku wyjedzie na szkolenie a ja ogarnę sprzedaż mieszkania i w okolicach wakacji jadę do niego na stale...

To trzymam kciuki za powodzenie :)

A to dlatego zastanawiałaś się ostatnio jak teściowa zareaguje.

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady,
    już spokojnie możesz brać luteinę, masz potwierdzoną ovu, więc już nie zaszkodzi. A bierzesz tą dopochwową, czy podjęzykową??

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ