LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:Mam dobrych prawników
A namierzyć teraz kto skąd pisze to błahostka
A jak Ty się czujesz? widzę że plamienie
O matko, zabrzmiało jak groźby;))
No u mnie niestety od wczoraj bóle @, wczoraj też jedno plamienia, dzisiaj wieczorem kolejne. Okres w natarciu:/ zbliża się wielkimi krokami. Daje mu czas do piątku.Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:jak się czujesz Ewuniu?
Dobrze dobrze, jeszcze zeby to się na coś przełożylo
A czemu ma się nie przełożyć? Zdaje sobie sprawę, ze wyniki mogą być super świetne, a i tak dupa z tego i nie wiadomo dlaczego, ale trzeba myśleć ze się uda, tym bardziej ze przed Tobą kolejny krok - inseminacja, a to dla Ciebie nowość. Więc ... tylko pozytywne myślenie może nas uratować ☺☺☺
Ja miałam dziś doła, ale dość krótko, bo w sumie co mi to da, ze bede się zamartwiac i analizować, jak i tak nie mam wpływu na to co się stanie. Ovu była, miłość była, a ze temperatura jakaś taka dzika ... no cóż. Co ma być to będzie, a wierzę ze będzie dobrze. Pewnie nie raz jeszcze będzie mi smutno i nie raz zalapie doła, ale przecież mam Was - pocieszycie mnie chyba??
Marleni, lady_pink lubią tę wiadomość
-
Kolorowych snów Wam życzę Dziewczynki.
Poczytam troszkę, bo przez Was zrobiły mi się zaległości.
Do jutra ☺☺☺ -
Ojoj zostawić Was na trochę i nie nadążam. U mnie chyba nici z tego cyklu bo temperatury z tendencją spadkową.
Hewa na pewno wkońcu się uda, co do niskiej temperatury to moja prof. Powiedziała na wizycie że. Mierzenie temp. to przeżytek bo na to ma wpływ wiele czynników. I chyba jestem skłonna jej uwierzyć. Głowa do góry:)
Dobrej nocki kobitki, postaram się jutro nadrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 23:23
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Hejo :-*
Marleni wyniki super musi się udać my wczoraj byliśmy w kinie na Bondzie potem mala kłótnia i godzenie i padłam spac i teraz dopiero Was nadrabiamhewa81, Marleni lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Hejo :-*
Marleni wyniki super musi się udać my wczoraj byliśmy w kinie na Bondzie potem mala kłótnia i godzenie i padłam spac i teraz dopiero Was nadrabiam
Hej,
Jak jest taaakieee godzenie, to można się kłócić a jak.
A Bond ok? Warto??
A Twoje samopoczucie już lepsze?? -
A Bond jak dla mnie ok ja bym poleciła a moje samopoczucie hmm już lepiej, stwierdziłam ze naturalnie raczej nam się uda więc zniknęła presja plodnych dni i jakoś mi lżej już na sercu... Teraz czekamy na odp z Wawy
hewa81 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Dotek wrote:Ojoj zostawić Was na trochę i nie nadążam. U mnie chyba nici z tego cyklu bo temperatury z tendencją spadkową.
Hewa na pewno wkońcu się uda, co do niskiej temperatury to moja prof. Powiedziała na wizycie że. Mierzenie temp. to przeżytek bo na to ma wpływ wiele czynników. I chyba jestem skłonna jej uwierzyć. Głowa do góry:)
Dobrej nocki kobitki, postaram się jutro nadrobić
Hi,
Dzięki Kochana faktycznie początkowo przejmowałam się byle jaką temperaturą, ale doszłam do wniosku, że co ma być to będzie, a stresowanie się na pewno nie wyjdzie mi na dobre.
A teraz jak piszesz jakie zdanie na ten temat ma prof. Leszczyńska, to tym bardziej zaufam swojemu organizmowi - ma być dobrze i już !!! i Tobie też tego życzę
Ale Robaczku, skoro piszesz mi tu o tej temperaturze, co czemu Ty czarnowidztwo uprawiasz??
Podejrzałam Twój wykres i widzę, że chyba niebawem ujrzymy zieloną kropkę. A Ty nie miałaś wcześniej ovu?? Tak w okolicy 16, 17 dc?? -
Mój złożył papiery do pracy w Wawie i do konca roku będzie odpowiedz. Jeśli pozytywna to zaraz po nowym roku wyjedzie na szkolenie a ja ogarnę sprzedaż mieszkania i w okolicach wakacji jadę do niego na stale...
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Cześć :*
Mój mąż wczoraj wrócił tak późno, że tylko wział prycho, zjadł i już komar
No cóż, muszę wierzyć, że armia dała rade wcześniej się gdzieś zbunkrować i teraz atakuje jajeczko
Armia z pewnością dała radę
Wydaje mi się, że ovu miałaś we wtorek, bo skoro wczoraj na usg było widać ciałko żółte to musiało już minąć naście godzin od pęknięcia - tak gdzieś czytałam. Także bzykanka były w dobrym czasie i to wczorajsze to pewnie nie miałby znaczenia ... prokreacyjnego, a tak przynajmniej chłop wypoczął -
Marleni i tu jest problem bo pod względem zawodowym w Wawie będzie nam lepiej ale myślę też o dziecku. Tu już mam lekarza wiem co i jak... Raz chce jechać raz nie..."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Mój złożył papiery do pracy w Wawie i do konca roku będzie odpowiedz. Jeśli pozytywna to zaraz po nowym roku wyjedzie na szkolenie a ja ogarnę sprzedaż mieszkania i w okolicach wakacji jadę do niego na stale...
To trzymam kciuki za powodzenie
A to dlatego zastanawiałaś się ostatnio jak teściowa zareaguje.Marleni lubi tę wiadomość
-
Lady,
już spokojnie możesz brać luteinę, masz potwierdzoną ovu, więc już nie zaszkodzi. A bierzesz tą dopochwową, czy podjęzykową??