LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:Czekam alez tu smierdzi ... Takim konskim łajnem łooo matkoo bleeeee
To gdzie Ty jesteś ??? Może Ci się coś pomyliło i jesteś nie tam gdzie powinnaś -
MARLENI,
Pęcherzyki Ci ładnie podrasowało (ja w 11dc miałam 17mm), a endo, jeszcze urośnie - to clo trochę bałagani z endo, więc trzeba go troszkę podkarmić winkiem (czy nie można pić przy clo?).
A jeśli chodzi o zachowania w rejestracji to niestety jest to chore, żeby te baby TAAAK profesjonalnie się zachowywały. Koszmar ... i jak tu się nie zestresować .... Aż dziwie się, że mój M. póki co nie ma oporów przed badaniem nasienia.
Ja miałam przypadek, że drzwi do gabinetu były tak słabo wyciszone, że wszystko było słychać. PORAŻKA. Ja z reguły jestem głośna, więc w środku musiałam się bardzo pilnować, żeby za głośno nie pytać o pewne sprawy.
Więcej do tego lekarza nie poszłam.
No i powodzenia Kochana po południuMarleni lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:No no no czyli wyhodowałaś aż trzy pęcherzyki, więc szanse na fasolkę są trzykrotnie większe Jak będą trojaczki, to mi najwyżej oddasz jedno
A usg niby takie inne niż w luxmedzie? Jakiś cudowny sprzęt albo super przystojny doktorek?
Ja na miejscu tej pary, bym powiedziała do tej baby, żeby zamknęła jadaczkę bo nie wszyscy muszą słyszeć kto i kiedy ma się spuszczać!! Tępe dzidy widze w tej rejestracji pracują
Też pomyślałam o trojaczkach heheheMarleni lubi tę wiadomość
-
Marleni ja się pisze do pomocy przy trojaczkach
Marleni lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Marleni kochana powiedz mi jak nie było owu( prawdopodobnie) to czemu mi cycki bolą??? mam się martwić??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:21
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Marleni wrote:Martwić się nigdy nie ma co na zapas.
A wcześniej Cie nie bolały?
Bo cycki to przed okresem, albo ciąża
Ja to dlatego też ten niepokalanach biere, bo bez niego to moje cycki 2 tyg przed menda były nie do życia - oczywiscie mąż zboczuch się cieszył - ale co mi z cieszenia jak bolały same z siebie.
ja mam różnie czasem od połowy cyklu czasem na parę dni przed @ ale nie wiem czy w okresach bez owu też powinny boleć?? dziewczyny wczoraj mi pisały że czasem owu może sie przesunąć wczoraj miałam 22 dc ...jeśli tak to na @ se tym razem poczekamPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Lady mój jak wczoraj zobaczył kolejne to stwierdził ze chce go otruc i zwiekszam dawkę cały czas żeby szybciej padl
Monia85, lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Jak tak dalej pójdzie to otworze apteke albo sklep zielarski leki witaminy itp walaja się po calym blacie w kuchni
Marleni lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Mój już sam pilnuje brania leków po tym jak parę razy miał "karę" za zapominalstwo
lady_pink lubi tę wiadomość
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Ale mnie glowa napier...."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Ale mnie glowa napier....
Oj bidulu wiem co to znaczy ból głowy, więc tym bardziej mi Ciebie szkoda. Mam nadzieje, że szybko przejdzie, bo może wymeczyć. -
Niestety trzyma nadal... Ale jeszcze trochę i wroce do domku i laba nic dzisiaj nie będę robić...."Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
lady_pink wrote:Elena masakra z taką głową żadne leki ma Ciebie nie działają? A byłaś u neurologa? Albo wybierz się do tego irydologa o którym pisałam - nie chce zapeszać ale mężowi już od ponad półtora roku nic nie dolega. Kuracja trwała pół roku ale warto było
Lady ale ja dziś czuję się normalnie...to Memka pisała że jej łeb nawala
poza tym chyba znalazłam sposób na swoją głowęlady_pink lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Lady ale ja dziś czuję się normalnie...to Memka pisała że jej łeb nawala
poza tym chyba znalazłam sposób na swoją głowę
Hej ELENKO,
Tak właśnie czytam i czytam i doszłam do tego, że się coś się Lejdusi pochrzaniło chyba jeszcze nie doszła do siebie po tym SexSPA hehehe.
A Ty chwal się, jakiż to sposób znalazłaś??? Może i mi się przyda -
Hej dziewczyny. Mam nadzieję, ze któraś odpowie mi konkretnie nie olewając. Mam zalecenie wykonania testu na wrogość śluzu. P. dr powiedziała, że najlepiej w Ab Ovo w Lublinie. Możecie mi przyblizyć cenowo usługę. Jak długo się czeka na wizytę? Jeśli nie mam tam swojego lekarza to czy oni nie robią z tego tytułu problemów? I jaka jest tam ogólnie atmosfera?
-
Marleni wrote:Alez korki na miescie i ja pierdd....
Ale dotarłaś na wizytę?? Czy utknęłaś w korku??
Eeee już po czasie, więc pewnie siedzisz już u doktorka i rozmawiasz o STOSUNKACH hehehe.
Daj znać co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:40
-
Aganeska wrote:Hej dziewczyny. Mam nadzieję, ze któraś odpowie mi konkretnie nie olewając. Mam zalecenie wykonania testu na wrogość śluzu. P. dr powiedziała, że najlepiej w Ab Ovo w Lublinie. Możecie mi przyblizyć cenowo usługę. Jak długo się czeka na wizytę? Jeśli nie mam tam swojego lekarza to czy oni nie robią z tego tytułu problemów? I jaka jest tam ogólnie atmosfera?
Przykro mi, ja akurat Ci nie pomogę bo nie miałam do czynienia z ab ovo, ale są TU dziweczyny, które na pewno będą umiały Ci odpowiedzieć.
PozdrawiamAganeska lubi tę wiadomość
-
kissoflife wrote:Cześć, ja również z lubelskiego więc chciałam się przywitać i pozdrowić starające się oraz szczęśliwe przyszłe i obecne mamusie
Witaj KISSOFLIFE wśród staraczek lubelaczekkissoflife lubi tę wiadomość