LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już w domku głowa całe szczęście już lepiej, nawet chleb już zagniotlam i teraz wyrasta
Witaj Kissoflife"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Monia85 wrote:Ja tam chodzę,jestem zadowolona,miła obsluga, koszt ok 60 zł. Mnie pytali czy mam tam swojego lekarza, bo wtedy łatwiej umówić się na dogodny termin. Nie powinnaś długo czekać, bo to trwa 4 min, z czego 3 to rozbieranie i ubieranie wiec powinni Cię wpisać pomiędzy inne pacjentki. Zadzwoń, panie są bardzo pomocne, czynne jest od 11 chyba.
-
Memka wrote:Już w domku głowa całe szczęście już lepiej, nawet chleb już zagniotlam i teraz wyrasta
Witaj Kissoflife
No to cieszę się ze już lepiej ☺
Pieczesz chlebek ... hmmm ... na pewno będzie pyszny, nie to co sklepowy, ale ja nigdy nie miałam natchnienia na takie wypieki, a szkoda, szkoda ... Może kiedyś mnie najdzie wena hehehhe -
lady_pink wrote:Na zabieg dostaniesz seksowną koszulkę więc spoko luz
Ja po oddziale chodziłam w dresach i nikt nic nie narzekał - w wojskowym są bardzo sympatyczne panie pielęgniarki
-
Mirabelka30 wrote:Dziewczyny jutro się kładę do wojskowego na HSG i powiedzcie mi czy muszę mieć koszulę nocną czy mogą byc dresy i na zabieg pojade w ich jakimś kubraczku;) albo jakoes inne wskazowki?
Ja Ci nic nie powiem na ten temat, ale życzę Ci powodzenia i trzymam mocno kciuki, i koniecznie daj znać jak poszło ☺☺☺ -
Ogólnie to się nie staram jeszcze tak oficjalnie, zrobiłam badania takie przed ciążą i wyszły nieprawidłowości co do tarczycy, jutro wybieram się na krzywą in i cukr. oraz anty TPO i TG wystraszyłam się, że coś ze mną nie tak i spanikowałam od razu podejrzewając bezpłodność i przykrą perspektywę posiadania 10 kotów zamiast dziecka. Szukałam wsparcia w innych kobietach o podobnych problemach. Znalazłam Was i strasznie się cieszę :>
Chodzę prywatnie do Luxmedu, mam też wybrać się do endokrynologa i chciałam przy okazji zapytać czy któraś z Was miała styczność z panią Lenart - Lipińską? Jak się do niej umawiać , ile wizyta ? -
hewa81 wrote:Ja Ci nic nie powiem na ten temat, ale życzę Ci powodzenia i trzymam mocno kciuki, i koniecznie daj znać jak poszło ☺☺☺
hewa81 lubi tę wiadomość
-
Mirabelka30 wrote:Aha to super,kiepsko bym się czuła w koszuli;P a powiedz mi jak to wyglada? Najpierw ważą albo cos zeby wiedziec ile znieczulenia trzeba dac? podawanie znieczulenia boli? wiem glupie pytania,ale jakoś zaczynam mieć stracha;)))
Ale wszystko będzie dobrze, nie ma się co strachać, jesteśmy z Tobą.Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
kissoflife wrote:Ogólnie to się nie staram jeszcze tak oficjalnie, zrobiłam badania takie przed ciążą i wyszły nieprawidłowości co do tarczycy, jutro wybieram się na krzywą in i cukr. oraz anty TPO i TG wystraszyłam się, że coś ze mną nie tak i spanikowałam od razu podejrzewając bezpłodność i przykrą perspektywę posiadania 10 kotów zamiast dziecka. Szukałam wsparcia w innych kobietach o podobnych problemach. Znalazłam Was i strasznie się cieszę :>
Chodzę prywatnie do Luxmedu, mam też wybrać się do endokrynologa i chciałam przy okazji zapytać czy któraś z Was miała styczność z panią Lenart - Lipińską? Jak się do niej umawiać , ile wizyta ?
Tarczyce unormujesz i będzie ok. Ja mam niedoczynnosc i też lykam hormony. W 6 tyg z wyniku tsh 4,2 spadło mi na 1,99. aTPO u mnie brak, ale mam aTG. Słyszałam dobre opinie o dr Lenart, ale osobiście nie miałam z nia do czynienia. Ja chodzę do dr Kurowskiej, fajna Pani, bada wzdłuż i wszerz. A skoro masz kociambry to badalas toxo?
A z nami Bedzie ci wesoło ☺☺☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 17:27
-
KISSOFLIFE, a w ogole to co Ty piszesz jakieś głupoty o bezplodnosci?? Jeśli to tylko tarczyca to bajka i tego Ci życzę.
-
hewa81 wrote:Tarczyce unormujesz i będzie ok. Ja mam niedoczynnosc i też lykam hormony. W 6 tyg z wyniku tsh 4,2 spadło mi na 1,99. aTPO u mnie brak, ale mam aTG. Słyszałam dobre opinie o dr Lenart, ale osobiście nie miałam z nia do czynienia. Ja chodzę do dr Kurowskiej, fajna Pani, bada wzdłuż i wszerz. A skoro masz kociambry to badalas toxo?
A z nami Bedzie ci wesoło ☺☺☺ -
hewa81 wrote:KISSOFLIFE, a w ogole to co Ty piszesz jakieś głupoty o bezplodnosci?? Jeśli to tylko tarczyca to bajka i tego Ci życzę.
-
KISSOFLIFE,
Wiesz lepiej dmuchać na zimne, wprawdzie toxo zarazić się głównie można przy sprzątaniu kociej kuwety, czy pielegnujac ogródek gdzie kot mógł się załatwić, ale ...
Ja jestem psiarą i nie pamiętam żebym miała do czynienia z kotem ale robiłam przeciwciała (mam -). Także to żaden koszt, a przynajmniej będzie wiadomo, czy ma się przeciwciała czy trzeba się pilnować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 17:43
-
Monia85 wrote:Rób, rób, wszystko się później przyda. Jak już będziesz robiła pierwsze badania w ciąży będziesz miała mniejszy wydatek.
A to prawda, później mniej szarpnie po kieszeni hehe -
Monia,
a jak u Ciebie? Te bóle troszkę przeszły? Już się chwaliłaś rodzince, czy poza M ❤ tylko my jesteśmy wtajemniczone -
Dobre wiadomości Marleni ❤❤❤
W piątek mocno będę trzymać kciuki. A Endo podrasujesz i będzie git, jak złapie jajeczko (a) to już nie puści hehe, no i te trojaczki ...