LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hewa81 wrote:Hej wszystkim,
Neomi, ja też słyszałam wszystko co najlepsze o Białymstoku. Moja kuzynka roniła 9 x (przykra sprawa). W końcu trafiła do Białegostoku i teraz ma 2 córki. Nie wiem co tam się u niej dokładnie działo, ale z tego co mi jest wiadomo to wyszło na to, że nie mogli mieć dzieciaczka płci męskiej(jakiś problem u męża). Dostali dokładną instrukcję, kiedy płodzić córkę, no i wyszło - najpierw jedna, po jakimś czasie druga. Wprawdzie to było dawno, bo ta starsza córka ma już 16 lat, ale wiedzę tam mają wielką.
A daleko to fakt, ale może warto to rozważyć.
Łał super no mi wiele osób mówiło o Białymstoku, dlatego zobaczymy może tam mnie los poniesiehewa81 lubi tę wiadomość
neomi34 -
nick nieaktualnyKamilka wrote:5 tys hahaha.
Prolaktynę i tarczycę można zbadać tutaj trochę taniej.... cóż tak to jest z tymi dochtorami.... -
Bas1990 wrote:Hm po pierwszej wizycie która z badaniem nasienia.i moich hormonów wyniosła nas 645 zł plus dojazd to byłam pod wrażeniem zrobił usg dowcipne hormony tarczycy wyszły nie bardzo.to zrobił usg tarczycy wykrył guzki ale nie robię z tym nic i jako pierwszy gin zbadał piersi to była wizyta w 2 dniu cyklu więc inaczej niż u Lubelskich doktorów on wykrył podwyższona prolaktyne dostałam Euthyrox i Bromergon ale czy to było potrzebne nie wiem.to były delikatne wachniecia a wyjechaliśmy o 5 rano więc może przez to hormony szalaly no ale ok fajnie dał czas 3 miesiące jak ciąży nie będzie to przyjedzie i kolejna wizyta moje hormony i już było w normie nie miał się czego czepic i wymyślił laparoskopie u niego prywatnie chyba za 5 tys a po laparo inseminacja jak.się nie uda invitro po tej propozycji za taką kasę daliśmy sobie spokój ale jeśli zdecydujemy się na invitro wrócę.do.niego bo.ma.największą skuteczność w Polsce tak gdzieś czytałam
Laparo za 5 tyś? o matkoneomi34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hi, ja to dochodze do siebie bo po pracy zrobiłam sobie 1,5 godzinna drzemkę i nie dobrze to na mnie wpłynęło, bo niestety głowa mnie rozbolała Ale zaglądam TU do Was, ale to fakt - chyba obowiązki przedświąteczne wszystkie dopadły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 20:46
-
lady_pink wrote:Ja robie ozdoby na balkony jestem z siebie tak dumna że szok rozpiera mnie taka duma jakbym dwie kreski na teście zobaczyła
No Pinkus BRAWO !!! Jestem z Ciebie dumna, bo mi by się nie chciało hehehlady_pink lubi tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Wszystkich, ja tam leżę cały dzień i jutro wcale nie będzie inaczej
Po Tobie Myszko to bym sie nie spodziewała jakichkolwiek prac, Ty masz wypoczywać i leżeć brzuchem do gory, żadnych przygotowań - masz zakaz !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie, forumowe kumpele spotkają się się realu Powodzenie Dziewczyny na jutrzejszych wizytach
Bas1990, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny