X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Hej wszystkim,

Neomi, ja też słyszałam wszystko co najlepsze o Białymstoku. Moja kuzynka roniła 9 x (przykra sprawa). W końcu trafiła do Białegostoku i teraz ma 2 córki. Nie wiem co tam się u niej dokładnie działo, ale z tego co mi jest wiadomo to wyszło na to, że nie mogli mieć dzieciaczka płci męskiej(jakiś problem u męża). Dostali dokładną instrukcję, kiedy płodzić córkę, no i wyszło - najpierw jedna, po jakimś czasie druga. Wprawdzie to było dawno, bo ta starsza córka ma już 16 lat, ale wiedzę tam mają wielką.
    A daleko to fakt, ale może warto to rozważyć.

Łał super :) no mi wiele osób mówiło o Białymstoku, dlatego zobaczymy może tam mnie los poniesie :)

hewa81 lubi tę wiadomość

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wrote:
    5 tys hahaha.
    Prolaktynę i tarczycę można zbadać tutaj trochę taniej.... cóż tak to jest z tymi dochtorami....
    Jeśli dobrze pamiętam 35 albo 45 hormon jeden badanie męża 140 wizyta 250 chory kraj i chora na władza wycofuje projekt invitro skąd brać kasę nie wiem :-(

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Oj coś ściemniasz :P
    Dalej nie zasiliłaś grona mych zacnych przyjaciółek więc nie mogę wysłać Ci prywatnej wiadomości :)

Sorki, miałaś rację coś się nie zaczytało ale już teraz możesz :)

lady_pink lubi tę wiadomość

neomi34
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bas1990 wrote:
    Hm po pierwszej wizycie która z badaniem nasienia.i moich hormonów wyniosła nas 645 zł plus dojazd to byłam pod wrażeniem zrobił usg dowcipne hormony tarczycy wyszły nie bardzo.to zrobił usg tarczycy wykrył guzki ale nie robię z tym nic i jako pierwszy gin zbadał piersi to była wizyta w 2 dniu cyklu więc inaczej niż u Lubelskich doktorów on wykrył podwyższona prolaktyne dostałam Euthyrox i Bromergon ale czy to było potrzebne nie wiem.to były delikatne wachniecia a wyjechaliśmy o 5 rano więc może przez to hormony szalaly no ale ok fajnie dał czas 3 miesiące jak ciąży nie będzie to przyjedzie i kolejna wizyta moje hormony i już było w normie nie miał się czego czepic i wymyślił laparoskopie u niego prywatnie chyba za 5 tys a po laparo inseminacja jak.się nie uda invitro po tej propozycji za taką kasę daliśmy sobie spokój ale jeśli zdecydujemy się na invitro wrócę.do.niego bo.ma.największą skuteczność w Polsce tak gdzieś czytałam

Laparo za 5 tyś? o matko

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety tylko prywatnie plus żel przeciw zrostom masakra ale biznes się kręci masę ludzi i młodych i starszych Przytlaczajace to że.tyle ludzi ma problemy

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kasa dajcie spokój. Nic tylko było iść na ginekologię :)

hewa81 lubi tę wiadomość

neomi34
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszyscy się przygotowują do Świąt bo cisza tu jak nie wiem :)

hewa81 lubi tę wiadomość

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    neomi34 wrote:
    Chyba wszyscy się przygotowują do Świąt bo cisza tu jak nie wiem :)
    Neomi mi.się.nie chce świat nic nie szykuje ubieralismy choinkę to mi się płakać chciało że cały czas sami eh

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi, ja to dochodze do siebie bo po pracy zrobiłam sobie 1,5 godzinna drzemkę i nie dobrze to na mnie wpłynęło, bo niestety głowa mnie rozbolała :( Ale zaglądam TU do Was, ale to fakt - chyba obowiązki przedświąteczne wszystkie dopadły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 20:46

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja robie ozdoby na balkony :) jestem z siebie tak dumna że szok :) rozpiera mnie taka duma jakbym dwie kreski na teście zobaczyła :)

No Pinkus BRAWO !!! Jestem z Ciebie dumna, bo mi by się nie chciało heheh

lady_pink lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    Wszystkich, ja tam leżę cały dzień i jutro wcale nie będzie inaczej

Po Tobie Myszko to bym sie nie spodziewała jakichkolwiek prac, Ty masz wypoczywać i leżeć brzuchem do gory, żadnych przygotowań - masz zakaz !!!

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jakoś w ogóle tych świąt w tym roku nie czuję i nie mam ochoty na robienie czegokolwiek w ich kierunku :(

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neomi może jutro doktorek nas podbuduje swoim pomysłem na.nasze problemy a jak nie ma pomysłu na mnie to wybiorę się do Polaka albo.Jakiela może.oni coś wymyśla

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty jutro na 18 tak?

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak:-) może się zobaczymy :-D

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie tak :) Jak ja na 17:40 :)

Bas1990 lubi tę wiadomość

neomi34
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie, forumowe kumpele spotkają się się realu :D Powodzenie Dziewczyny na jutrzejszych wizytach :)

Bas1990, Marleni lubią tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no nie oby nam coś powiedział ciekawego :)

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieje ze coś wymysli w czym problem i zacznie leczyć Neomi to do jutra :-)

Marleni lubi tę wiadomość

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra :)

Marleni lubi tę wiadomość

neomi34
‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ